Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

''Επίσης μπορούν να εξοπλιστούν με έως και το υποσύστημα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M με 4GB VRAM.''

Όλα υπέροχα αλλά γιατί να μην μπορεί λίγο καλύτερη gpu :/

γιατι είναι ενα multipurpose all-in-one δε γινεται οτι καινουριο κυκλοφορει να προσεγγιζεται μονο απο τη σκοπια του gamer

Δημοσ.

[offtopic]

Μόνο που το rose gold είναι στην πραγματικότητα ροζ

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία λόγω φωτισμού φαίνεται ετσι

[/offtopic]

[offtopic]Κι ομως, πιο κοντα στο rose gold ειναι στις πραγματικες φωτογραφιες(οχι στα cad σχεδια)

asus-zenbook-ux21e-rose-gold-the-power-o

maxresdefault.jpg

Φυσικα, αυτοι που θελουν να κατηγορησουν για "αντιγραφη" στο χρωμα, ξεχνανε και το samsung series 9 gold:

Samsung-Series-9-Special-Edition-Noteboo

dsc_1539_625-625x417.jpg

Αργοτερα, ακολουθησε/"αντεγραψε" και η apple με το χρυσο macbook. 

Φυσικα, λογικη μηδεν.

[/offtopic]

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα δεν με νοιαζει ποιος αντιγράφει ποιον. Με νοιάζει να υπάρχει πληθώρα επιλογών και ανταγωνιστικές τιμες.

Δημοσ.

πάντως δεδομένου του οικοσυστήματος της apple, που έρχεται με πολλά έτοιμα και αποδοτικά προγράμματα, θα πρέπει να είναι τιμολογιακά πιο κάτω για να μπει σε αυτή την αγορά.

Φυσικά υπάρχουν και εταιρικά προγράμματα που τρέχουν μόνο σε windows οπότε εκεί κερδίζουν τέτοιες λύσεις.

Δημοσ.

Μια οθόνη έχει 150 ευρώ, ένα γυφτο-pc έχει 300 ευρώ, σύνολο 450 ευρώ. Αυτό το imac αντίγραφο πόσο θα κοστίζει; Θα έχει τιμή κοντά στο γυφτοpc (που είναι) ή κοντά στο imac (που μοιάζει);

Δημοσ.

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....

Μήπως σου θυμίζει tft οθόνη 15ετιας με καλύτερο χρώμα;

Δεν είναι κάτι προσωπικό αλλά εν έτη 2015 πρέπει να σοβαρευτείτε....

Η osram που βγάζει λάμπες αντέγραψε τον Edison....Γιατί κανείς δε λέει τίποτα γι'αυτό....

Η μπουζα που φοράμε ΠΡΈΠΕΙ να έχει 4 τρυπες....οπότε όταν Εγώ βγάλω μπλούζες με 4 τρυπες ΔΕΝ αντιγράφω αυτόν που μέχρι τώρα έβγαζε την ίδια μπλούζα...

Τι σκατα έπρεπε να κάνει η ASUS για να μη σας θυμίζει apple....να βάλει την οθόνη από πίσω και τις θύρες μπροστά;

• Like 6
Δημοσ.

Μια οθόνη έχει 150 ευρώ, ένα γυφτο-pc έχει 300 ευρώ, σύνολο 450 ευρώ. Αυτό το imac αντίγραφο πόσο θα κοστίζει; Θα έχει τιμή κοντά στο γυφτοpc (που είναι) ή κοντά στο imac (που μοιάζει)

το γυφτοpc των 300 ευρω θα ειναι ανωτερο ή το asus - imac? εκει εχει σημασια η συγκριση.

Δημοσ.

Μήπως σου θυμίζει tft οθόνη 15ετιας με καλύτερο χρώμα;

Δεν είναι κάτι προσωπικό αλλά εν έτη 2015 πρέπει να σοβαρευτείτε....

Η osram που βγάζει λάμπες αντέγραψε τον Edison....Γιατί κανείς δε λέει τίποτα γι'αυτό....

Η μπουζα που φοράμε ΠΡΈΠΕΙ να έχει 4 τρυπες....οπότε όταν Εγώ βγάλω μπλούζες με 4 τρυπες ΔΕΝ αντιγράφω αυτόν που μέχρι τώρα έβγαζε την ίδια μπλούζα...

Τι σκατα έπρεπε να κάνει η ASUS για να μη σας θυμίζει apple....να βάλει την οθόνη από πίσω και τις θύρες μπροστά;

αυτος που γραφει τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει ειναι φανμποι το εχουμε δει και σε μεγαλα ξενα φορουμ διαμαχες του στυλ τον εχω μεγαλυτερο αλλα επειδη δεν μαμαω ερχομαι να σου θυμιζω το μεγεθος μου φυσικα διαμαχη που δεν υφιστατε καν απλα ο κοσμος εχει ψηχολογικα να μπει να κραξει σε αλλο τοπικ αν ειναι hondaκιας τα τοπικ της kawasaki... στα κινεζικα τοπικ δεν θα μπει να κραξει γιατι εκει δεν νιωθει ανταγωνισμο ή απειλη.. λογια ψυχολογου αυτα :)

και για να σχολιασω την διαφημισοειδηση. Εμφανισιακα μου αρεσει και το χρωμα που διαλεξαν με το μινιμαλ σχεδιασμο αλλα και την υφη που εχει πρεπει να ειναι ενα κοσμιμα απο κοντα :) ας ελπισουμε πως θα ειναι κοσμημα και το χρωμα τις οθονης του... αν και η ξενερα ειναι οτι σε αυτα τα μηχανηματα ξεχνας αναβαθμιση και gaming

Δημοσ.

αντιγραφη του imac ειναι οκ αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε η apple καν σαν εταιρια θα ηταν αναποφευκτο να βγει κατι τετοιο. Απο την πρωτη μου επιπεδη οθονη το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να ηταν all in one και ακομα με ξαφνιαζει το οτι υπαρχουν ακομα desktops. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ξαφνιάζει.Τα all-in-one είναι σχετικά ακριβά πράγμα που σημαίνει χτίζεις πολύ καλύτερο κουτί με τα ίδια λεφτά.

Επίσης επειδή η ψύξη εκεί μέσα είναι ζόρικη αναγκαστικά και το hardware προς το παρόν είναι λίγο υποδεέστερο απο το αντίστοιχο των κουτιών desktop.

Για την ευκολία αναβάθμησης κλπ που και ο πιο άχετος μπορεί να κάνει μόνος σε ένα κουτί δεν επεκταθώ όπως και στο OC μιας και είναι ανύπαρκτο.

Συμπέρασμα,παρόλο που είναι έξοχο το all-in-one pc αυτή τη στιγμή και ίσως για αρκετά χρόνια ακόμα θα είναι πίσω απο κουτιά στους μερισσότερους τομείς.Το μόνο βασικά πρωτέρημα του είναι ότι πιάνει λιγότερο χώρο και η ευκολία μετακίνησης(που πόσο πια θα μετακινήσει κανεις desktop)

Δημοσ.

Πολυ πρωτότυπο σχεδιαστικά. Το σχήμα - θύρες - βάση - τρύπες ουδεμία σχέση μα iMac.

Δημοσ.

Ε βάλτε και ένα αχλαδάκι έτσι για να πρωτοτυπήσετε!!! Μα είναι δυνατόν να έχουμε ξεμείνει από σχεδίαση και να μην υπάρχει ανταγωνισμός?? 

Δημοσ.

Η σχεδίαση κοστίζει χρήματα και απαιτεί κουλτούρα και μακροχρόνια επένδυση. Η αντιγραφή είναι δωρεάν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...