Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία νέα σειρά υπολογιστών All-in-One ανακοίνωσε η ASUS που αρχικά θα αποτελείται από τα μοντέλα Zen AiO Z240IC και Zen AiO Z220IC που διαθέτουν οθόνες με διαγώνιο 23,8 ιντσών και 21,5 ιντσών αντίστοιχα.Σύμφωνα με την ASUS, η σειρά Zen AiO επιδεικνύει λεπτό και κομψό σχεδιασμό, και το σασί έχει κατασκευαστεί από ένα μονοκόμματο μπλοκ αλουμινίου. Στις άκρες, οι υπολογιστές της σειράς Zen AiO έχουν πάχος μόλις 6,0 χιλιοστά.

Βασίζονται σε τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel Core (μπορούν να εξοπλιστούν με έως και Core i7) σε συνδυασμό με DDR4 RAM έως και 32GB και με έως 512GB PCIe 3.0 x4 SSD όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο.

Επίσης μπορούν να εξοπλιστούν με έως και το υποσύστημα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M με 4GB VRAM.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Είναι το πρώτο PC του είδους που ενσωματώνει επόμενης γενιάς θύρες USB 3.1 καθώς και USB 3.1 Type-C ενώ το Zen AiO Z240IC συγκεκριμένα διαθέτει 3D camera που χρησιμοποιεί την τεχνολογία RealSense της Intel (για τρισδιάστατη σάρωση προσώπου κ.ά).

Ένας υπολογιστής της σειράς Zen AiO εξοπλίζεται με έξι ηχεία (κάθε στερεοφωνικό κανάλι έχει τρία ηχεία, συνολικά 16 watts) ενώ προσφέρεται WiFi, Bluetooth κ.ά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η ASUS που παρουσίασε το προϊόν στην έκθεση Computex 2015, δεν ανακοίνωσε όλες τις προδιαγραφές, την ημερομηνία διάθεσης ή το κόστος των All-In-One PCs της σειράς Zen AiO.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
''Επίσης μπορούν να εξοπλιστούν με έως και το υποσύστημα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M με 4GB VRAM.''

Όλα υπέροχα αλλά γιατί να μην μπορεί λίγο καλύτερη gpu :/

Δημοσ.

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....

Για πες τι σου θυμιζει, μιας και εμενα μου θυμιζει οπτικα το asus zenfone 2....

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε imac ! Και μετά λένε oi haters οτι η apple προκαλεί με τις αγωγές της...

BTW Πολύ ενδιαφέρον κομμάτι θα έλεγα

• Like 1
Δημοσ.

''Επίσης μπορούν να εξοπλιστούν με έως και το υποσύστημα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M με 4GB VRAM.''

Όλα υπέροχα αλλά γιατί να μην μπορεί λίγο καλύτερη gpu :/

Γιατι η καλυτερη gpu και ειδικα οι non-mobile θελουν καλυτερο και μεγαλυτερο συστημα ψηξης και δε χωραει κατι τετοιο δυστυχως. Και μενα με ξενιζει αλλα...

Δημοσ.

Γιατι η καλυτερη gpu και ειδικα οι non-mobile θελουν καλυτερο και μεγαλυτερο συστημα ψηξης και δε χωραει κατι τετοιο δυστυχως. Και μενα με ξενιζει αλλα...

Συμφωνώ αλλά η 960 σε δυο χρόνια(και πολλά λέω) απο τώρα δεν θα τσουλάει :P

Δημοσ.

Games αδιάφορα.

Με τη καλύτερη GPU μέσα στο all in one, με βαρύτερη χρήση την επεξεργασία φωτογραφιών και σποραδικά μερικά βίντεο.

Πόσα χρόνια λέτε να κρατήσει χωρίς να προβληματίζει σε κάτι;

Νομίζω μια τετραετία λογικά τη βγάζει κάνω λάθος στον υπολογισμό μου;

Δημοσ.

Games αδιάφορα.

Με τη καλύτερη GPU μέσα στο all in one, με βαρύτερη χρήση την επεξεργασία φωτογραφιών και σποραδικά μερικά βίντεο.

Πόσα χρόνια λέτε να κρατήσει χωρίς να προβληματίζει σε κάτι;

Νομίζω μια τετραετία λογικά τη βγάζει κάνω λάθος στον υπολογισμό μου;

Δημοσ.

αντιγραφη του imac ειναι οκ αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε η apple καν σαν εταιρια θα ηταν αναποφευκτο να βγει κατι τετοιο. Απο την πρωτη μου επιπεδη οθονη το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να ηταν all in one και ακομα με ξαφνιαζει το οτι υπαρχουν ακομα desktops. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....

ας θυμιζει οτι ναναι..μονο την τιμη να μην θυμιζει και θα παει μια χαρα
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το χρώμα δεν έχει καμία σχέση ...

2015_new_macbook_gold.jpg

Κλασσικη περιπτωση που η apple "αντεγραψε" κατι(χρωμα) απο τον ανταγωνισμο, αλλα μερικοι νομιζουν οτι οι υπολοιποι "αντιγραφουν" την apple.

Asus zenbook rose gold(κυκλοφορησε το 2012):

4abda3787f2d20aa7fb7a9acb99cb496.jpg

maxresdefault.jpg

samsung series 9 gold:

Samsung-Series-9-Special-Edition-Noteboodsc_1539_625-625x417.jpg

Επεξ/σία από haHa
  • Like 8
Δημοσ.

Α τώρα περάσαμε και στο ποιος αντιγράφει χρώμα? Δηλαδή αν δω ένα κόκκινο Civic στο δρόμο, σημαίνει ότι η Honda αντέγραψε τη Ferrari μιας και εκείνη έβγαλε αυτοκίνητα πιο νωρίς από την πρώτη...

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...