xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Όταν παίζαμε minecraft μας λέγανε σταματήστε να παίζετε με τα lego και τα κυβάκια...τότε ήταν λάθος έκφραση,πλέον όμως θα το λένε και θα το εννοούν! Ήρθε το Lego Worldshttp://store.steampowered.com/app/332310/ Ότι και στο MC,σκάβεις,χτίζεις,εξερευνείς,παλεύεις.. Είναι single player για αρχή,και πολύ μετά όταν θα πλησιάζει το release θα ενσοματωθεί και το multiplayer. Το full release θα αργήσει να έρθει.Προς το παρόν είναι σε early access...... System Requirements MINIMUM: OS: Windows XP SP3 Processor: Intel Dual Core 2GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: 512MB GPU with Shaders 3.0 DirectX: Version 9.0 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 10 GB available space RECOMMENDED: OS: Windows 7 Processor: AMD or Intel Quad Core running at 2.6GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 480 or ATI Radeon HD 5850 or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 10 GB available space http://www.engadget.com/2015/06/01/lego-worlds/ 3
Metaksas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αρκετα ενδιαφερον... λετε να ειναι minecraft killer?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αρκετα ενδιαφερον... λετε να ειναι minecraft killer? Δύσκολα, αλλά θα είναι μια διαφορετική γεύση. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 wow να και κατι αρκετα ενδιαφερον! early access αξιζει?το τσεκαρε κανεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ακόμα και δεν ξέρω αν θα μπεί ,δεν έχει multi. σε πετάει σε ένα sandbox κόσμο και κάνεις ότι γουστάρεις. αλλά είναι ακόμα early access κτλ κτλ. το minecraft δεν το ακουμπάει με τίποτα και ας χτυπιούνται για minecraft killer. Δεν νομίζω να έχουν και οι ίδιοι κάτι τέτοιο στο μυαλό τους δλδ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αν εχει περισοτερα features απο το minecraft θα το φαει!ειδικα τωρα που το micraft εχει εξαγοραστει και θα παει προς το κακο (αν και ευχομαι το αντιθετο) βεβαια στο minecraft τραβας 100 Mods και εχεις τα παντα ολα!θα δειξει ο χρονος
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλά πέρα απο το οτι το πήρε η MS και θα το υποστηρίξει τρελαμένα.. αλλά ναι, μακάρι να έχει features και να γίνει τούμπανο και όλα. Καλύτερα για εμάς στην τελική.
Metaksas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 μου το εφερε εχθες ο θειος ισα ισα να δω αν αξιζει τα λεφτα του εστω σε early αλλα τελικα δν συγκινήθηκα απο gameplay και εφαγε delete.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 μου το εφερε εχθες ο θειος ισα ισα να δω αν αξιζει τα λεφτα του εστω σε early αλλα τελικα δν συγκινήθηκα απο gameplay και εφαγε delete. λιγες λεπτομερειες?επειδη ειναι single προς το παρον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα