matheostsik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτην την action cam.Α και αν καποιος μπορει και εχει κανενα sample ή video ή φωτογραφια να μας το δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εχω να πω οτι ειναι ripoff αυτης οποτε θα ελεγα να πας σε αυτη που ειναι και φθηνοτερη και εχει και wifi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 οχι... πηγαινε στην xiaomi yi! εχει ανοιξει και θεμα! http://www.insomnia.gr/topic/570156-xiaomi-yi-sports-cam-6428%E2%82%AC/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ρε παιδια να ρωτησω κατι ομως τις εχω δει και αυτες απλα πειτε οτι κατι συμβει με την καμερα το πλαισιο εχει 1 χρονο(λιγο ειναι αλλα καλυτερα απο τιποτα) εγγυηση και μενω διπλα αυτες προσφερουν τιποτα? και αμα χαλασει τρεχα γυρευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ρε παιδια να ρωτησω κατι ομως τις εχω δει και αυτες απλα πειτε οτι κατι συμβει με την καμερα το πλαισιο εχει 1 χρονο(λιγο ειναι αλλα καλυτερα απο τιποτα) εγγυηση και μενω διπλα αυτες προσφερουν τιποτα? και αμα χαλασει τρεχα γυρευε Εγγυηση το πλαισιο! Yeah right 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα