Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το PC και μου λεει χρειάζεται επιδιόρθωση.

Πατάω Next και μου δείχνει μια μπαρα να γεμίζει και από κάτω να λεει:

Repairing disk errors. This might take over an hour to complete.

 

Και είναι έτσι περίπου 12-14 ώρες.

Προφανώς έχει κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Περιμένω βοήθεια σας.

Α

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Στο κουτι του υπολογιστη σου συνηθως εκτος απο το φωτακι που δειχνει οτι ειναι ανοιχτος, εχει και καποιο αλλο που αναβοσβηνει σαν τρελο οταν δουλευει ο δισκος.

Δημοσ.

Θα σου ελεγα σιγουρα οτι ειναι κολλημενο αλλα επειδη λεει repairing disk errors δε μπορω να σου το πω σιγουρα. Ισως κανει κατι σα check disk επειδη βρηκε καποιο προβλημα στον δισκο αλλα και παλι τοσες ωρες ειναι παρα πολλες. Παντως εγω προσωπικα θα το ειχα ηδη κλησει απο την πρωτη ωρα μη σου πω απο το πρωτο μισαωρο.

Δημοσ.

Εννοώ τι να κάνω για να φτιάξω το PC.

Αν επιλεξω να ανοίξει ο υπολογιστής με τις κανονικές ρυθμίσεις, τότε θα μου εμφανίσει παλι το startup Repair.

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και πριν δείξει το windows logo κολλάει και μπαίνει στο startup repair.

Η αλήθεια είναι κάπου το είδα πριν κάνα μήνα, τώρα ομως δεν εχω ιδέα που μπορεί να είναι.

Μπορεί να με βοηθήσει το dvd άλλου υπολογιστή;

Δημοσ.

Ενα dvd των ιδιων windows που ηδη εγκατεστημενα  θελεις κανονικα. Και οταν λεω ιδιων εννοω αν εχεις για παραδειγμα 32bit θες το dvd με τα 32bit. Αν εχεις τα 64bit, αντιστοιχα θες εκεινο το dvd. Αν δεν ξερεις τι ειχες απλα δοκιμαζεις κι αμα δουλεψει δουλεψε.

Μπορεις να βαλεις λοιπον το dvd μεσα και να ξεκινησεις το PC απο το dvd (σα να ξεκινας διαδικασια για φορματ) και οταν φτασεις στο σημειο που θα σου πεταξει το πρωτο παραθυρακι θα διαλεξεις Επιδιορθωση. Θα κανει παρομοια διαδικασια, αλλα τουλαχιστον θα εχεις το dvd μεσα μηπως πετυχει η επιδιορθωση ετσι. 

 

Και καταρχην για ποια windows μιλαμε?

Δημοσ.

Windows 7 Home Premium και είναι 64bit.

Μπορώ να αγοράσω το dvd από κάποιο κατάστημα έτσι;

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην φτιαξει και με το dvd?

Δημοσ.

Μπορεις να κατεβασεις απο την microsoft το .iso των windows αν εχεις αυθεντικο κλειδακι και να το γραψεις ειτε σε dvd ειτε σε στικακι USB.

Αν δεν εχεις κλειδακι πες μου να ψαξω κατι αλλο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...