Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο αδερφος μου μετακομιζει και ψαχνει για καμια καλη προσφορα για ιντερνετ και κινητο, το σταθερο μαλλον δεν τον ενδιαφερει. 

στο σπιτι που μεναμε μαζι το συμβολαιο ληγει(ηταν στο ονομα του στη wind triple play), εγω θελω μονο ιντερνετ και σταθερο. τι κανουμε? 

πειτε καμια ιδεα

Δημοσ.

Ενας φίλος μου εκανε αιτηση για cyta με 18,90 για δυο χρονια με δωρεάν τέλη εγκατάστασης.Μου ειπε οτι ψάχνωντας σε φόρουμ είδε οτι παρέχει πολυ καλο ιντερνετ στην περιοχή του.Η cyta ειναι πολυ αξιόπιστη εταιρία.Δες τωρα στην περιοχή σου ποια εταιρία εχει την καλύτερη σύνδεση και σκέψου το.

Sent from my iPhone using Insomnia

τα περισσοτερα ειναι θεμα χαλκου.μπορει να πεφτει σε ενα καφαο το οποιο να ειναι για τα σκουπιδιακαι οτι εταιρεια και να βαλει να εχει προβληματα.οποτε αυτο το θεμα περιοχης ειναι παντα σχετικο.αν ο χαλκος εκει θεμα τοτε θα εχει θεμα με οποιονδηποτε παροχο.αν ο χαλκος ειναι καλος θα παιξει οκ με ολους.απο εκει και περα ειναι θεμα Profile,θεμα ρουτερ .

βεβαια αν παμε πιο περα απο τον χαλκο θα πρεπει και ο παροχος που θα πας να μην εχει θεματα πχ με πιταρισμενα dslam η με περιορισμενο bandwidth Με εξωτερικο με αποτελεσμα πχ υψηλα Ping που θα φανουν πιο εντονα σε ατομα που παιζουν Online games.

ο αδερφος μου μετακομιζει και ψαχνει για καμια καλη προσφορα για ιντερνετ και κινητο, το σταθερο μαλλον δεν τον ενδιαφερει. 

στο σπιτι που μεναμε μαζι το συμβολαιο ληγει(ηταν στο ονομα του στη wind triple play), εγω θελω μονο ιντερνετ και σταθερο. τι κανουμε? 

πειτε καμια ιδεα

ο αδερφος σου θα παρει νεα γραμμη στο νεο σπιτι απλα να βρει ενα προγραμμα που να μην δινει δωρεαν σταθερα/κινητα/υπεραστικα και δεν ξερω τι αλλο.τηλεφωνο θα του δωσουν απλα θα ειναι με χρεωση αν καλεσει καπου.εκτος αν δεν μιλαμε για adsl οποτε μετα παμε αλλου.(δορυφορικο,3g,4g).σε adsl θα ενεργοποιησει κανονικα τηλεφωνικη γραμμη.τωρα για σενα που μενεις πισω ειτε αλλαζεις παροχο μεταφεροντας την υπαρχουσα γραμμη σε αλλο παροχο με σκοπο να μην πληρωσεις τελος ενεργοποιησης για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ γραμμη αλλα για υπαρχουσα ειτε μενεις στον ιδιο παροχο γυρνας την γραμμη στο ονομα σου αν θες και μετα ζητας να γινεις downgrade σε ενα πιο απλο προγραμμα.αν δεν εχεις κλεισει χρονο ειτε περιμενεις να κλεισεις χρονο ειτε πληρωνεις καποιο μικρο penalty για να κανεις το downgrade.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα
Μου είπε μια οικογενιακή φίλη να ψάξω και να την πω αν γίνεται να έχει internet χωρίς σταθερό.
Πείτε μου αν γίνεται καθόλου αυτό για να ξέρω και τι να την απαντήσω.
Επίσης θα αναφέρω ότι δεν θέλει ΚΑΘΟΛΟΥ αριθμό σταθερού.
Καλό σας βράδυ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vlachossta είπε

Καλησπέρα
Μου είπε μια οικογενιακή φίλη να ψάξω και να την πω αν γίνεται να έχει internet χωρίς σταθερό.
Καλό σας βράδυ.

Δεν υπαρχει

Δημοσ.
18 hours ago, vlachossta said:

Καλησπέρα
Καλό σας βράδυ.

α.αλλο δεν θελω σταθερο αλλο δεν θελω ιντερνετ με χαλκο.να μην εχει σταθερο τηλεφωνο γινεται.να μην παιξει με χαλκο παλι γινεται αλλα μιλαμε ή για 3g/4g ή για δορυφορικο ή για Link με καναν φιλο που εχει adsl/vdsl.αναλογως την χρηση μπορει να την συμφερει το 4g αν πχ δεν θελει adsl/vdsl λογω οτι σε χ μηνες μπορει να φυγει απο εκει που ειναι.

16 hours ago, NikosKallithea said:

Δεν υπαρχει

4g/δορυφορικο.internet ειναι και αυτο.

Δημοσ.
7 hours ago, NikosKallithea said:

Ναι είναι και αυτό ενα ιντερνέτ δεν λεω :)

για αστειο το ειπα πιο πολυ.:) σιγουρα τιποτα δεν ειναι σαν το adsl/vdsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...