mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω που οφειλεται, αν κατι γινεται στο teamviewer ή αλλου, δεν μπορω να το εντοπισω τι μπορει να φταιει.Το προβλημα:Οταν συνδεομαι σε συγκεκριμενο υπολογιστη μεσω teamviewer, μου ανοιγει απο την εκαστοτε εφαρμογη που ειναι στο προσκηνιο, το help file!Ειμαι στον windows explorer? Ανοιγει το help των windows.Ειμαι στο utorrent? Ανοιγει το help του utorrent!Και ουτω καθεξης.Αποτελεσμα; Γεμιζει ο τοπος παραθυρα, και στο τελος απο το πολυ φορτωμα, βλεπεις το remote pc, αλλα σχεδον δεν μπορεις να το χειριστεις...Οταν χειριζομαι το pc αυτονομα, οχι remotely, δεν εχει φυσικα κανενα προβλημα.Οταν συνδεομαι, με αλλο προγραμμα μεσω lan, παλι δεν εχει προβλημα.Οταν συνδεομαι απο mac με teamviewer στο συγκεκριμενο pc, δεν εχει προβλημα.Απο αλλο pc ομως, pc-to-pc μεσω teamviewer, εχει το εν λογω προβλημα!Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.Ειναι απο τα χαζα προβληματα, που καθεσαι και σκεφτεσαι τι στο καλο μπορει να συμβαινει.Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα