kalogeros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας σχετικά με την εν λόγω μάρκα ελαστικών. Βρίσκομαι στη διαδικασία που ψάχνω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι. Εχθές πήγα σε έναν λαστιχά στη γειτονιά μου και μου είπε ότι για το αυτοκίνητό μου τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι η καλύτερη επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν ανάμεσα σε Goodyear και Dunlop, αλλά επειδή επέμενε για τη συγκεκριμένη μάρκα, με έβαλε σε εσκέψεις και είπα να ρωτήσω, μιας και εγώ δεν την έχω ξαναακούσει. Έχει κάποιος εμπειρία με αυτή τη μάρκα; Είναι αξιόπιστη ή σε καμιά στροφή θα φύγω ίσια; Από θόρυβο πώς πάνε; Το αυτοκίνητο μου είναι Chevrolet Cruze 1.6 LS+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Goodyear και Dunlop έχουν συγχωνευθεί,αν δεν κάνω λάθος.. αυτήν την εταιρία πρώτη φορά την βλέπω/ακούω. τι νούμερο φοράει το αμάξι τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 τι διαφορα τιμης εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αν ψάχνεις για φτηνά, εγώ θα πρότεινα firestone, από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τη μάρκα που γράφεις, δεν την έχω ξαναδεί/ξανακούσει. Πάντως, αν σου προτείνει κανείς Barum, μην κάνεις το λάθος και βάλεις, γιατί γλιστράνε σαν τρελά ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα όταν βρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Goodyear και Dunlop έχουν συγχωνευθεί,αν δεν κάνω λάθος.. αυτήν την εταιρία πρώτη φορά την βλέπω/ακούω. τι νούμερο φοράει το αμάξι τώρα;; Και εγώ πρώτη φορά εχθές την άκουσα, αλλά αυτός μου είπε ότι υπάρχει στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 70. Το αμάξι φοράει 205/60/16. τι διαφορα τιμης εχουν? Την τετράδα μου την έδινε 350 ευρώ, ενώ τα Goodyear και τα Dunlop τα έχω βρει γύρω στα 400. Η διαφορά θεωρώ ότι είναι μικρή. Αν ψάχνεις για φτηνά, εγώ θα πρότεινα firestone, από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τη μάρκα που γράφεις, δεν την έχω ξαναδεί/ξανακούσει. Πάντως, αν σου προτείνει κανείς Barum, μην κάνεις το λάθος και βάλεις, γιατί γλιστράνε σαν τρελά ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα όταν βρέχει. Όχι φίλε, δεν θέλω απαραίτητα να είναι φθηνά. Θέλω να είναι καλά και ασφαλή και ας είναι λίγο πιο ακριβά. Δεν λέω να δόσω 200 ευρώ για ένα λάστιχο, αλλά για διαφορά 10-20 ευρώ στο τεμάχιο, ούτε λόγος. Σαν πρώτη επιλογή ήμουν ανάμεσα σε αυτά και σε αυτά και σαν δεύτερη επιλογή ήμουν ανάμεσα σε αυτά και σε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 http://www.fokas-tyres.gr/index.php/goodyear-efficientgrip-performance-205-60-16-h.html 370€ με τοποθέτηση και 6 άτοκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Βάλε μια καλή μάρκα εκειπέρα και άσε τα Gislaved και τα Enslaved για τους ταρίφες που κάνουν 100.000χλμ και αλλάζουν λάστιχα κάθε χρόνο. Το βρήκαν τώρα όλοι οι λαστιχάδες, (επειδή οι πελάτες σφίγγονται να σκάσουν το 300ρι και ζητάνε τεράστια ψαλίδια στην τιμή αλλιώς θα ψωνίσουν απ' το ίντερνετ) και προτείνουν κάτι ανήκουστες μάρκες, για 50 ευρώ φτηνότερα και καλά, αλλά στο χρόνο πάνω θέλουν πέταμα. Μπερδέψαμε το "οικονομικό" με το "πεταμένα λεφτά". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Απ' ότι κατάλαβα δεν είμαι ο μόνος που του είναι τελείως άγνωστη αυτή η μάρκα. Έτσι κι αλλιώς την είχα απορρίψει από την αρχή, αλλά είπα να ρωτήσω, γιατί ο λαστιχάς μου την παρουσίασε ως την απόλυτη μάρκα και αισθάνθηκα χαζός που δεν την είχα ξανακούσει. Τέσπα, θενξ γκάις για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μου ειχε συμβει κατι αντιστοιχο. Πηγα σε εναν λαστιχα και του ζητησα προσφορα για 2-3 λαστιχα απο γνωστες εταιριες (dunlop,goodyear). Ηξερα απο ερευνα αγορας οτι οι τιμες τους παιζουν 75-85ευρω/λαστιχο και καπου τοσα περιμενα να μου πει κι αυτος. Ουτε παζαρια ουτε τιποτα. Ε, εκεινος μου ειπε τιμη καπου 100-110ευρω/λαστιχο !!! Και μετα αρχισε να μου λεει οτι ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ, οτι τωρα ο κοσμος θελει φτηνα λαστιχα, οτι εχει παψει να δουλευει premium μαρκες, και μου συστησε τη νεα σουπερ ντουπερ μαρκα DAYTON μονο 60ευρω/λαστιχο και τα βαζει σε ολους και ειναι made in france ενω τα goodyear made in china. Τον ευχαριστησα κι εφυγα. Μαλλον εβγαζε περισσοτερο κερδος απο αυτη τη μαρκα και ηθελε να τα σπρωχνει, αλλα στραβωσα επειδη μου ειπε επιτηδες τεραστια τιμη για τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 οποιος τα προτεινει αυτα απλα δεν ψωνιζεις... το να στα παρουσιαζουν γαμω τα λαστιχα ειναι καταντια... βρειτε μαγαζι με ατοκες και βαλτε ενα της προκοπης και με σωστο δεικτη ταχυτητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τα gislaved ειναι γνωστα λαστιχα και πολλα χρονια στην αγορα.αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.θα σου ελεγα να τα αποφυγεις.την ιδια διασταση φοραμε και τον οκτωμβριο εβαλα στα 370 τα pirelli cinturatto p7 που με εχουν αφησει ευχαριστημενο προς το παρον.ειναι κολοδιασταση ομως γενικοτερα.κοιτας η τα Pirelli που ειπα η τα goodgear που προταθηκαν η τα dunlop blueresponse.πανω κατω τα ιδια λαστιχα ειναι και στην ιδια τιμη παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 χρονια τα φορουσαμε στο αμαξι τα gislaved. τοτε ηταν καλα λαστιχα. τωρα δε γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τα gislaved ειναι γνωστα λαστιχα και πολλα χρονια στην αγορα.αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.θα σου ελεγα να τα αποφυγεις.την ιδια διασταση φοραμε και τον οκτωμβριο εβαλα στα 370 τα pirelli cinturatto p7 που με εχουν αφησει ευχαριστημενο προς το παρον.ειναι κολοδιασταση ομως γενικοτερα.κοιτας η τα Pirelli που ειπα η τα goodgear που προταθηκαν η τα dunlop blueresponse.πανω κατω τα ιδια λαστιχα ειναι και στην ιδια τιμη παιζουν. Φίλε, ούτε μέσα στο μυαλό μου να ήσουν. Η τελική απόφαση πάρθηκε ανάμεσα στα τρία ελαστικά που αναφέρεις. Τελικά προτίμησα αυτό το Goodyear, γιατί απ' ότι μου είπαν στο μαγαζί που τα παράγγειλα τα Dunlop είναι μαλακά και τα Pirelli σκληρά (ή ανάποδα, δεν θυμάμαι καλά) και το Goodyear ήταν στο ενδιάμεσο. 370 ευρώ τελική τιμή με τα περαστικά. Τα περιμένω από εβδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ενημερωτικα παντως η dayton ειναι θηγατρικη της bridgestone.Και εγω οταν πηγα για λαστιχα πηγαινα καρφι για bridgestone μιας και με τα προηγουμενα ημουν ευχαριστημενος και ο λαστιχας μου προτεινε την dayton για λιγο φθηνοτερη.Μου λεει ιδια γομα κλπ,ειδα ημερομηνιες κατασκευης οτι ηταν οκ και τα εβαλα.Μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο λαστικο και δεν βλεπω καμια διαφορα με το προηγουμενο της μαμας bridgestone.Και μια τελευταια λεπτομερια τα bridgestone ηταν made in Turkey ενω τα dayton made in Italy. Γενικα μην αποριπτεται αμεσως τα αγνωστα λιγο φθηνοτερα ελαστικα.Με μια μικρη ψαχτικη στο ιντερνετ μπορει να κανετε μια πολυ καλη αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Να ψαχτείς αν μπορείς να πας σε διάσταση 205/55/16. Η διάσταση αυτή πουλιέται περισσότερο και είναι φθηνότερη. Η δικιά σου είναι πιο σπάνια και πιο ακριβή. Με λιγότερα από 300€ βάζεις κορυφαία μάρκα (michelin, dunlop, pirelli, bridgestone) στα 205/55/16 και δεν ασχολείσαι με τα gislaved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα