Uberalles_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλημέρα στο φόρουμ, ήρθε στα χέρια μου ένα laptop γνωστού μου με το παρακάτω πρόβλημα: Στα καλά καθούμενα κλείνει ο υπολογιστής. Τον έχει πάει σε μαγαζί και του είπανε είναι η κάρτα γραφικών και του ζήτησαν 150 ευρώ για ένα laptop τώρα 6εξατίας σίγουρα. Μάλιστα όταν μου τον είχε φέρει, όταν τον άνοιγες έδειχνε μια γκρι οθόνη με μια μαύρη γραμμή στην μέση. Διάβασα ότι είναι είτε κάρτα γραφικών είτε μητρική. Τον σύνδεσα με VGA με μια άλλη οθόνη και μου έπαιξε κανονικά. Τον έχω αφήσει για καμιά ώρα ανοιχτό και όλα κομπλέ. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι η κάρτα γραφικών;Επίσης, επειδή ο γνωστός μου τον θέλει για να μπαίνει στο Internet και να έχει και μια μουσική με φωτογραφίες, εάν πάρω μια πολύ φτηνή κάρτα γραφικών δεν θα παίξει;; Είναι δύσκολο να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών; Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω και πολλά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καταρχήν,για ποιό λάπτοπ μιλάμε;; ΑΝ παίζει κανονικά σε εξωτερικό μόνιτορ,κατά 99% δέν είναι gpu,είναι σε άλλο σημείο..καλωδιοταινία(ίσως) για να τεστάρεις gpu νομίζω occt
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ξέρω ότι είναι ACER. Τα χαρακτηριστικά το απόγευμα που θα είμαι σπίτι. Το link που μου έστειλες τι ακριβώς κάνει;
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα επανέλθω. Ευχαριστώ coolerman για τον χρόνο σου.
mitsus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν έχει την 8400 ή 8600( γνωστές για τα προβλήματα που είχανε βγάλει), ειναι πολύ πιθανόν να φταίει η gpu.
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας. Εχτές, έχω κατεβάσει σε ένα stick το πρόγραμμα που μου πρότεινε ο @coolerman και με το που το βάζω στο laptop έσβησε αυτό με την μία. Τον ξανά ανοίγω και πάλι έσβησε, γκρι οθόνη και είπα να μην ξανά ασχοληθώ.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχει και δεν μπορώ να δω. Σβήνει αρκετά συχνά και στα καλά καθούμενα. Έβγαλα το ανεμιστηράκι και το φύσηξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα