Masma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Eναι το Samsung galaxy s6 οτι καλυτερο στην αγορα αυτη τη στιγμη???? Φιλος μου θελει να αλαξει κινητο. Εχει το sony xperia Ζ2 και θελει να αγορασει ενα πολυ καλο κινητο αν οχι το καλυτερο. Απλα να αναφερω οτι προτιμαει το μεγεθος του s6 εναντι note 4 οποτε απο Samsung το s6 ειναι οτι καλυτερο για αυτον!
DoYouNote Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αν και θα βρεθούν κάποιοι να διαφωνήσουν, από την στιγμή που δεν θέλει Note 4, το S6 στην τιμή που το βρίσκει δεν έχει αντίπαλο. 1
Masma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αν και θα βρεθούν κάποιοι να διαφωνήσουν, από την στιγμή που δεν θέλει Note 4, το S6 στην τιμή που το βρίσκει δεν έχει αντίπαλο. H αληθεια ειναι πως επεσε η τιμη μου τωρα στο σκρουτζ ειναι στα 531 ευρώ...
GianniSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Να το πάρει...δεν νομίζω φέτος να βγει κάτι να το ξεπεράσει...και λογικεύτηκε αρκετά η τιμή του 1
kostas8080 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Eναι το Samsung galaxy s6 οτι καλυτερο στην αγορα αυτη τη στιγμη???? Φιλος μου θελει να αλαξει κινητο. Εχει το sony xperia Ζ2 και θελει να αγορασει ενα πολυ καλο κινητο αν οχι το καλυτερο. Απλα να αναφερω οτι προτιμαει το μεγεθος του s6 εναντι note 4 οποτε απο Samsung το s6 ειναι οτι καλυτερο για αυτον! Tα ποιο ολοκληρωμένα κινητά σήμερα είναι το NOTE 4 και το g4... Παρόλο που το s6 είναι το καλύτερο, δεν θα το αγόραζα εγω προσωπικά(Έχει ένα τεράστιο αρνητικό για εμένα, η μπαταρία , και έχει μικρή διάρκεια και δεν είναι αποσπόμενη, για τον χώρο δεν κανω λόγο γιατί οποίος χρειάζεται χώρο μπορεί να πάρει το μοντέλο με τα περισσότερα gb) Εφόσον τον νοιάζει το μέγεθος , μακριά από το Note, Το δίλημμα είναι S6 vs G4... Και ας κράζουν πολλοί την lg για τον sd808,Είναι το μόνο που μπορεί να ανταγωνιστεί το s6,Και τα δύο έχουν τις καλύτερες οθόνες(και το note 4), και τα δύο έχουν τις καλύτερες κάμερες και τα δύο είναι ταχύτατα (με το s6 να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα) Και τα δύο είναι καλής ποιότητας συσκευές (παρόλο που πολλοί προτιμουν το s6 εμενα το g4 μου αρέσει περισσότερο) Οπότε αν είναι να πάρει Note 4 (ειναι κινητήρα) αλλά ας περιμένει λίγο και το note 5...δεν χρειάζεται να αλλάξει άμεσα το z2 το οποίο είναι ακόμη καλό κινητό ή αν τον νοιάζει το μέγεθος(κι εμένα με φοβιζε λίγο το note, αλλά <γυμνό> χωρίς θήκη είναι αρκετά βολικό, με την θήκη , δεν πιάνεται με το ένα χέρι) , ας διαλέξεις κάτι ανάμεσα σε S6,G4 1
mp44christos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Να το πάρει...δεν νομίζω φέτος να βγει κάτι να το ξεπεράσει...και λογικεύτηκε αρκετά η τιμή του Το note 5 και το moto x και τα 2 nexus ειναι ισχυροί ανταγωνιστές αλλα δεν ξερουμε τπτ ακομα....
leo06 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Tα ποιο ολοκληρωμένα κινητά σήμερα είναι το NOTE 4 και το g4... Παρόλο που το s6 είναι το καλύτερο, δεν θα το αγόραζα εγω προσωπικά(Έχει ένα τεράστιο αρνητικό για εμένα, η μπαταρία , και έχει μικρή διάρκεια και δεν είναι αποσπόμενη, για τον χώρο δεν κανω λόγο γιατί οποίος χρειάζεται χώρο μπορεί να πάρει το μοντέλο με τα περισσότερα gb) Εφόσον τον νοιάζει το μέγεθος , μακριά από το Note, Το δίλημμα είναι S6 vs G4... Και ας κράζουν πολλοί την lg για τον sd808,Είναι το μόνο που μπορεί να ανταγωνιστεί το s6,Και τα δύο έχουν τις καλύτερες οθόνες(και το note 4), και τα δύο έχουν τις καλύτερες κάμερες και τα δύο είναι ταχύτατα (με το s6 να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα) Και τα δύο είναι καλής ποιότητας συσκευές (παρόλο που πολλοί προτιμουν το s6 εμενα το g4 μου αρέσει περισσότερο) Οπότε αν είναι να πάρει Note 4 (ειναι κινητήρα) αλλά ας περιμένει λίγο και το note 5...δεν χρειάζεται να αλλάξει άμεσα το z2 το οποίο είναι ακόμη καλό κινητό ή αν τον νοιάζει το μέγεθος(κι εμένα με φοβιζε λίγο το note, αλλά <γυμνό> χωρίς θήκη είναι αρκετά βολικό, με την θήκη , δεν πιάνεται με το ένα χέρι) , ας διαλέξεις κάτι ανάμεσα σε S6,G4 εφόσον τον νοιάζει το μέγεθος πως μπορεί να είναι μεταξύ g4 και s6?το g4 είναι σχεδόν ίδιο με το note 1
DoYouNote Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κατ αρχάς δεν μπορεί να μπαίνει σε σύγκριση η αυτονομία του S6 με εκείνη του G4 από την στιγμή που σύμφωνα με τα τεστς το τελευταίο εχει χειρότερη απόδοση μπαταρίας από το πρώτο. Αν υπολογίσουμε και τη διαφορά στην τιμή, η αγορά του G4 κρίνεται ασύμφορη τη δεδομένη χρονική στιγμή.
GianniSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το note 5 και το moto x και τα 2 nexus ειναι ισχυροί ανταγωνιστές αλλα δεν ξερουμε τπτ ακομα.... Το Note 5 είναι μεγάλο κάτι που έχει θέμα αυτός που ρωτάει οπότε βγαίνει εκτός συναγωνισμού. Έχεις δίκιο για το Μότο, αλλά η αρχική του τιμή δεν θα ναι ανταγωνιστική, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως θα ναι χειρότερο τηλ. Οι όποιες διαφορές όμως θα είναι μικρές, που δεν νομίζω να δικαιολογούν την αγορά του άμεσα. Μπορεί σε 3 μήνες να φανεί πως έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά αν θέλει σήμερα να πάρει τηλ νομίζω πως με βάση τις προδιαγραφές που έθεσε το παιδί η επιλογή του είναι το S6. 1
kostas8080 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 εφόσον τον νοιάζει το μέγεθος πως μπορεί να είναι μεταξύ g4 και s6?το g4 είναι σχεδόν ίδιο με το note Το g4 έχει την καμπύλη και σε συνδυασμό με το δέρμα το οποίο <κολλάει > στο χέρι,είναι τόσο βολικό όσο και το s6
mp44christos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το Note 5 είναι μεγάλο κάτι που έχει θέμα αυτός που ρωτάει οπότε βγαίνει εκτός συναγωνισμού. Έχεις δίκιο για το Μότο, αλλά η αρχική του τιμή δεν θα ναι ανταγωνιστική, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως θα ναι χειρότερο τηλ. Οι όποιες διαφορές όμως θα είναι μικρές, που δεν νομίζω να δικαιολογούν την αγορά του άμεσα. Μπορεί σε 3 μήνες να φανεί πως έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά αν θέλει σήμερα να πάρει τηλ νομίζω πως με βάση τις προδιαγραφές που έθεσε το παιδί η επιλογή του είναι το S6. Ναι το s6 ειναι η πιο ελκυστική ναυαρχίδα αυτη την στιγμή αλλα παρόλα αυτα εγω θα περνιμενα να δω τα καινούργια nexus και το moto γτ ειμαι φαν του stock android. Τώρα και το s6 ειναι κιτνηνιάρα και κατα πασα πιθανότητα θα εχει καλύτερη καμερα και απο τα 3 κινητά που εγω περιμενω να ανακινοθουν...
kostas8080 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κατ αρχάς δεν μπορεί να μπαίνει σε σύγκριση η αυτονομία του S6 με εκείνη του G4 από την στιγμή που σύμφωνα με τα τεστς το τελευταίο εχει χειρότερη απόδοση μπαταρίας από το πρώτο. Αν υπολογίσουμε και τη διαφορά στην τιμή, η αγορά του G4 κρίνεται ασύμφορη τη δεδομένη χρονική στιγμή.Το ακούσαμε και αυτό, χειρότερη μπαταρία το g4 (εντάξει και έτσι να είναι , είναι αποσπόμενη οπότε ότι και να πεις δεν δικαιολογεί το s6)Εγω πάντως σε ένα βίντεο που ανέβασε το techblog.gr για μισή ώρα ειχε αναχτη την οθόνη και δοκίμαζε τρία κινητά S6 vs g4 vs htc one m9...Στο τέλος του βίντεο και μετα από μισή ώρα χρήσης το g4 είχε ακόμα 100% μπαταρία το s6 96% το m9 94% Η διαφορά στην τιμή απλα δεν υπάρχει έχουμε δει τα τελευταία χρόνια πόσο πέφτουν οι τιμές των flagship phone της lg μην αγχώνεσαι, πολύ γρήγορα θα πέσει και κάτω από την τιμή του s6 μετα το καλοκαίρι(επειδή βγήκε μόλις τώρα στην αγορά, βασικά νομίζω μεθαύριο βγαίνει 4 Ιουνίου) και για να θέλει ο φίλος το καλύτερο κινητό όπως λέει και ας έχει xperia z2 μάλλον δεν τον ενδιαφέρει 100% η τιμή αλλά το καλύτερο όπως λέει Ναι το s6 ειναι η πιο ελκυστική ναυαρχίδα αυτη την στιγμή αλλα παρόλα αυτα εγω θα περνιμενα να δω τα καινούργια nexus και το moto γτ ειμαι φαν του stock android. Τώρα και το s6 ειναι κιτνηνιάρα και κατα πασα πιθανότητα θα εχει καλύτερη καμερα και απο τα 3 κινητά που εγω περιμενω να ανακινοθουν... Εγω πιστεύω πως η σειρά Note ήταν και θα είναι πάντα η καλύτερη, Λογικά Το Note 5 θα έχει σχεδόν τα ίδια specs με το s6 ίσως και 4gb ram, και σε συνδυασμό με την αποσπόμενη μπαταρία και την επέκταση μνήμη (για αυτά δηλαδή που όλη κράζουμε το s6)θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει(όπως είναι κάθε Note όταν βγαίνει), Η μόνη γκάφα που μπορεί να κάνει η Samsung είναι να λεπτεινει το κινητο και να μειώσει την χωρητικότητα της μπαταρίας
Masma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Συμφωνω και εγω για τη σειρα note οτι ειναι τρομερη αλλα οπως ανεφερα δεν τον ενδιαφερει κατι τοσο μεγαλο. Αντικειμενικα και εγω θα το σκεφτομουν σοβαρα αν θα το αγοραζα λογο του οτι ξεφευγει απο κινητο σε μεγεθος... Τα λεφτα προφανως και τον ενδιαφερουν αλλα ειπε να δωσει αρκετα αυτη τη φορα μιας και ειναι fan της τεχνολοιας. Απλα δεν θελει να δωσει πανω απο 600. Ενοειτε πως η τιμη του g4 θα πεσει πολυ πιο γρηγορα απο το ρυθμο μεταβολης της τιμης του s6. Εγω του ειπα το Samsung galaxy s6 θα επαιρνα παρολο που ειχα lg g2 και ειμαι 100% ευχαριστημενος απο την lg..... Και το s6 στα 530 που ειναι τωρα για την φετινη ναυαρχιδα της Samsung και με αυτα που προσφερει πιστευω οτι καλουτσικη τιμη ειναι. Αυτο βεβαια με την μπαταρια οτι δεν βγαινει ισχυει οτι ειναι μεγαλο αρνητικο....
kostas8080 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Συμφωνω και εγω για τη σειρα note οτι ειναι τρομερη αλλα οπως ανεφερα δεν τον ενδιαφερει κατι τοσο μεγαλο. Αντικειμενικα και εγω θα το σκεφτομουν σοβαρα αν θα το αγοραζα λογο του οτι ξεφευγει απο κινητο σε μεγεθος... Τα λεφτα προφανως και τον ενδιαφερουν αλλα ειπε να δωσει αρκετα αυτη τη φορα μιας και ειναι fan της τεχνολοιας. Απλα δεν θελει να δωσει πανω απο 600. Ενοειτε πως η τιμη του g4 θα πεσει πολυ πιο γρηγορα απο το ρυθμο μεταβολης της τιμης του s6. Εγω του ειπα το Samsung galaxy s6 θα επαιρνα παρολο που ειχα lg g2 και ειμαι 100% ευχαριστημενος απο την lg..... Και το s6 στα 530 που ειναι τωρα για την φετινη ναυαρχιδα της Samsung και με αυτα που προσφερει πιστευω οτι καλουτσικη τιμη ειναι. Αυτο βεβαια με την μπαταρια οτι δεν βγαινει ισχυει οτι ειναι μεγαλο αρνητικο.... Αν το χρησιμοποιεί το κινητο κανα 3ωρο την ημέρα τότε ας πάρει το s6 με κλειστά μάτια, εγω χρησιμοποιω το κινητο 6+ ώρες (Note 4 έχω) και μου χρειάζεται 1.5 φορτησεις κάθε μέρα οπότε Αν κάνει μέτρια χρήση,και η μπαταρια του φτάνει και τα 32gb (οπότε δεν υπάρχει κανένα αρνητικό για το s6 όσον αφορά τον φίλο σου)
Masma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κοιτα γενικα θελει να ειναι στο ιντερνετ συνεχεια σε φαση να βλεπει e -mail και κανα viber. Αυτο μονι ομως ουτε παιχνιδια ουτε μουσικη ουτε να ασχολειτε με youtube κλπ..... Απλα θελει να ειναι ειτε με internet ειτε με megabite online συχνα διοιτι και λογω δουλειας πρεπει να βλεπει τα e -mail συνεχεια! Φυσικα δεν ασχολειται με το κινητο συνεχεια αλλα τις ιδοποιησεις απο mail και viber θελει να τις βλεπει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα