ZAFIRIOSNT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλημέρα. αυτές της μέρες περιμένω ένα laptop dell inspiron 14 3000 series n2840/2gb/500gb συγκεκριμένα, το οποίο θα μου έρθει με windows 8.1. το laptop προορίζετε για διανομή linux και θέλω αν γίνετε να μεταφέρω τα windows στον σταθερό μου. υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ποια 8άρια έχει και γιατί δεν το πήρες από την αρχή με linux;
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ποια 8άρια έχει και γιατί δεν το πήρες από την αρχή με linux; ήταν προσφορά στα 222 με windows 8.1 με bing και έλεγα μήπως κρατούσα την αυθεντική άδεια για τον σταθερό.
MSSB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τα εγκατεστημένα laptop λειτουργικά είναι κατά κύριο λόγο OEM, που δεν μεταφέρετε το κλειδί. 1
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αυτό που λέει ο mssb, συν ότι η bing έκδοση είναι η στην ουσία core που δεν λέει και πολλά. Η Bing είναι μια δωρεάν έκδοση των core 8.1 που δίνει η ms στους oem. Αν ψάξεις λίγο στο google έχει κάποιους τρόπους για να κάνεις recover το serial number από το bios και ΙΣΩΣ μπορέσεις να την βάλεις στο pc. Θα χρειαστείς βέβαια ένα iso από τα 8.1 core.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 οκ τότε μένω με κόπια στον σταθερό... ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα