Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγινε παιδια θα κανω τεστ να δω αν εχω προβληματικη ram και αν ειναι θα κανω format και θα βαλω χειροκινητα τους drivers.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Θα γραψω  μολις εχω νεα. :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

ΤIP: Οι οδηγοί πάντα manual Και συχνή παρακολούθηση για να έχεις τους πιο καινούριους.

Να τονισουμε ομως οτι το να βαζεις τον πιο προσφατο οδηγο δε σημαινει οτι ειναι και ο καλυτερος.

κρατατε backup τον τελευταιο οδηγο που λειτουργει οπως πρεπει,γιατι εχουμε φαει κ φολες..

Εγινε παιδια θα κανω τεστ να δω αν εχω προβληματικη ram και αν ειναι θα κανω format και θα βαλω χειροκινητα τους drivers.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Θα γραψω  μολις εχω νεα.  :-D   :-D   :-D

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος στο σημειο πριν εγκαταστησεις τους οδηγους,μην ταλαιπωρεις το δισκο σου με συνεχομενα φορματ,δεν ειναι χαβαλες.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και ισχύει αυτό, πάντα πρέπει να βλέπεις αν υπάρχει stability με τον νέο οδηγό, αλλά σε περίπτωση που δημιουργεί κάποιο θέμα τον βγάζεις με DDU και κατεβάζεις τη προηγούμενη σταθερή έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα το test me memtest86 δεν υπαρχει καποιο θεμα σε ram και γενικα δεν μου εβγαλε καποιο error.Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια θα κανω ενα format to pc γτ ετσι και αλλιως εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που το εκανα και θα βαλω τους σωστους drivers.

Δημοσ.

ty φιλε μου :-D

Παιδια εκανα test memtest86 δεν βρηκα κανενα error. Εκανα και τεστ στον σκληρο δισκο κανενα προβλημα και εκει.Εκανα unistall τον driver της καρτας γραφικων μου γιατι τον ειχα εγκαταστησει με driver scanner και εβαλα καινουργια driver απο την επισημη σελιδα της nvidia μεχρι τωρα ολα πανε μια χαρα δεν μου εχει βγαλει bsod ελπιζω να συνεχισει ετσι . Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...