TheDestroyer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημαμε τον σταθερο. Όταν είμαι μέσα σε κάποιο game πχ lol και πατάω το alt-tab γεια να ανοιξω ενα fb η ενα youtube μερικες φορες οχι παντα μου πετάει bsof αυτό συμβαίνει μόνο όταν είμαι σε game και μόνο οταν πατάω το alt tab. Τι μπορεί να φταίει ??
spiti Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αυτο μου είχε τύχει με προβληματικό ATI drive μπορεί με φορματ να το λύσεις...
TheDestroyer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δοκιμασα format αλλα δεν ειχε καποιο αποτελεσμα... Μπορει να φταιει η καρτα γραφικων δηλαδη ?
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γράψε αν θες αναλυτικά το σύστημα σου. Θα μας βοηθήσει. Δίκιο έχει ο tsilitheo, κάνε bootable ένα φλασάκι με το memtest86+ ή τρέξε prime95 large fft. Με το prime πρόσεχε τις θερμοκρασίες σου! Μπορεί να έφταιγε ο driver αλλά με format θα έστρωνε. Εκτός αν θες με DDU να το βγάλεις και να ενεργοποιήσεις αυτό που λέει ότι εμποδίζει τα Windows να ψάξουν μόνα τους. Βάλε τον εσύ χειροκίνητα Εμένα με μια 4870Χ2 με έσωσε αυτή η επιλογή! Αυτά για αρχή. Αν θες πες μας και το τροφοδοτικό, αν και αυτό θα σου δημιουργούσε θέματα συνέχεια και όχι μόνο με alt tab, ποτέ δεν ξέρεις. Καλή τύχη! 1
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Thx Sheo..... Εχω στειλει και pm να ανεβασει screenshot της bsod μηπως βοηθησει... 1
web_assasin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 μηπως ομως χρησιμοποιησες τους ιδιους οδηγους μετα το φορματ? 1
TheDestroyer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μετα το format ειχα χρησιμοποιησει driver scanner + driver easy δεν πηρα driver απο επισημη σελιδα .Ισως να φταιει και αυτο.
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ψαξε για επισημους οδηγους,πες μας κ την καρτα σου.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγκατεστησες προσφατα το 2ο module της ram;;;;Αν ναι ,ειναι ιδιο με το πρωτο;;; 1
TheDestroyer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ναι εβαλα 2η ram αλλα ειναι ιδια με την πρωτη.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σιγουρα ειναι εντελως ιδιες;;;;. Ελεγξε τες με καποιο τεστ σα το memtest μηπως καποια ειναι προβληματικη... Ή κανε αυτο σου εγραψα στο pm.... Το θεμα ξεκινησε μετα την τοποθετηση της 2ης ραμ ;;; 1
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και οπωσδηποτε, σε καθε περιπτωση και παντα, τους drivers με το χερι. Ολα τα αλλα ειναι επικινδυνα bloatware!! Αν βαριεσαι το memtest, τρεξε καμια ωρα prime95 LARGE FFT ;-) 2
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μετα το format ειχα χρησιμοποιησει driver scanner + driver easy δεν πηρα driver απο επισημη σελιδα .Ισως να φταιει και αυτο. χμμ η μπλε οθονη σου περισοτερο μου κανει για προβλημα με καποιον οδηγο και οχι για hardwere. (Τωρα τι μου θυμησες το θεμα με τους οδηγους που ειχε η nvidia. Εκανα φορματ ξανα κολουσε ο υπολογιστης, αλλαξα την μητρικη παλι ξανα κολουσε ο υπολογιστης, εβαλα αλλες μνημες τα ιδια, αλλαξα το τροφοδοτικα τιποτα, μεχρι που διαβασα οτι οι οδηγοι της nvidia ειχαν προβλημα). Γι αυτο πηγα τωρα σε amd μερια, οχι οτι αυτη δεν ειχε προβλημματα με τους οδηγους πιο παλια, τελος παντων ασχετο ολο αυτο, κοιταξε τους οδηγους που βαζεις αυτο δες για αρχη!!! 1
kraken92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μετα το format ειχα χρησιμοποιησει driver scanner + driver easy δεν πηρα driver απο επισημη σελιδα .Ισως να Σίγουρα φταιει και αυτο. Έκανες format και μετά χρησιμοποίησες driver scanner; Νο No No, Never. Κάνε πάλι φορματ να καθαρίσει το συστηματάκι σου και μετά κάνε όλα αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Επίσης ένα clear cmos θα ήταν καλό. ΤIP: Οι οδηγοί πάντα manual Και συχνή παρακολούθηση για να έχεις τους πιο καινούριους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα