honoluluman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα!Εχω ενα tablet στην κατοχη μου το οποίο δεν έχει λειτουργια gps.Υπάρχει κάποιο free προγραμμα για πλοηγηση αυτοκινητου(Χαρτη- Αθηνας) σε tablet,το οποιο να του δινω χειροκίνητα την τοποθεσία μου και τον προορισμό μου και να μου βγάζει μια οδική διαδρομή? Θεωρητικά στον δρομό δεν θα εχω ούτε wifi,οποτε μιλάμε για offline εφαρμογή. Ευχαριστω εκ των πρωτέρων!!
kraken92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρίξε μια ματιά: http://www.makeuseof.com/tag/top-3-free-offline-gps-apps-android/ 1
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το ταμπλετ σου εχει gps ;;; γιατι δεν καταλαβα καλα απο αυτα που γραφεις.... Αν εχει κατεβασε το map factor navigation..... Πολυ καλο και free
honoluluman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 οχι το ταβλετ δεν έχει gps.εχει βεβαια wifi,αλλα δεν μπορω να εχω internet εν κινηση,οταν ειμαι πχ στο δρομο και θελω να φτιαξω μια διαδρομη
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τοτε βρε φιλαρακι χωρις δεκτη gps πως θα σε πλοηγησει το οποιο προγραμμα βαλεις;;; Ρίξε μια ματιά: http://www.makeuseof.com/tag/top-3-free-offline-gps-apps-android/ Αυτο εδω While offline, you can open Google Maps and use your GPS to see where you are,στο λινκ που εδωσες φιλε μου το διαβασες;;;. Ο φιλος λεει οτι δεν εχει gps το ταμπλετακι του... 1
neverme Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δε θέλει να τον πλοηγήσει αν κατάλαβα καλά. Απλά θέλει να έχει τη διαδρομή και να την κοιτάει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σαν έναν απλό χάρτη. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον
honoluluman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 σωστα!αυτο που λεει ο neverme.(οδικη παντα διαδρομη)
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Συμφωνω... Αυτο καταλαβα και εγω... Αλλα απ'οσο λιγο γνωριζω οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης για να του δωσεις αφετηρια και τερμα θελει gps. Δοκιμασα μολις τωρα στο map factor με κλειστο gps και ζητουσε ανοιγμα. Εχει και σκετο τον χαρτη αλλα δεν μπορεις να χαραξεις διαδρομη... Για να σου χαραξει αυτο ζητα gps....
honoluluman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αν του εδινες χειροκίνητα μια διευθυνση περιοχής για αφετηρία και άλλη μια για προορισμό?κάτι τέτοιο σκέφτομαι..
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Του εδωσα προσομοιωση διαδρομης με αφετηρια και τερμα και μου ζητουσε να βρει τοποθεσια μεσω παροχου ή gps για κεντραρισμα χαρτη.... Παντ ς δεν εχεις να χασεις αν το κατεβασεις.... Ειναι free και αν ψαχτεις πιο πολυ απο μενα ισως βρεις ακρη....map factor navigator Δηλαδη αν στην αφετηρια του δωσεις τοποθεσια με το wifi εχω εντυπωση οτι θα σου κανει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα