Πέτρος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Προσωπικά έχω πάντα έναν concealed soldier, πάντα, σε όλα τα missions. Κάνει το game πολύ πιο εύκολο. Δοκίμασε το κάποια στιγμή Αν πιάσω το WotC, κάτι θα γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ξεκινήσαμε και στο RQ ένα Let's Play του War of the Chosen χθες, εντελώς τυχαία. https://ragequit.gr/specials/item/lets-play-modded-xcom-2-war-of-the-chosen/ Για να είναι πιο σύντομο και περιεκτικό το φορμάτ της παρουσίασης, το σκέλος Geoscape/Base Management αποδίδεται με εικόνες και συνοδευτικό flavor text, και μόνο οι μάχες με βίντεο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Πέτρος είπε Αν πιάσω το WotC, κάτι θα γίνει. Σιχτίρ...το έπιασα, κατεβαίνει τώρα. Αν έχω καταλάβει καλά, δεν ασχολούμαι με παλιά saves κλπ...new campaign και πόνος. Κανένα mod που να πατάει καλά μαζί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σιχτίρ...το έπιασα, κατεβαίνει τώρα. Αν έχω καταλάβει καλά, δεν ασχολούμαι με παλιά saves κλπ...new campaign και πόνος. Κανένα mod που να πατάει καλά μαζί? Stop wasting my time για WOTC μειώνει σχεδόν όλο το άχρηστο downtime EVAC ALL Βάζει στο gui ένα κουμπάκι για να κάνεις extract ταυτόχρονα όλους στην zone, όχι να χρειάζεται να πατάς έναν έναν ξεχωριστά και να περιμένεις κάθε φορά τα ατομικά animations (αυτό μπορεί να είναι και 4-5 λεπτά από την ζωή σου).😁 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, ilos είπε Stop wasting my time για WOTC μειώνει σχεδόν όλο το άχρηστο downtime EVAC ALL Βάζει στο gui ένα κουμπάκι για να κάνεις extract ταυτόχρονα όλους στην zone, όχι να χρειάζεται να πατάς έναν έναν ξεχωριστά και να περιμένεις κάθε φορά τα ατομικά animations (αυτό μπορεί να είναι και 4-5 λεπτά από την ζωή σου).😁 Τα είδα πριν που τα ανέφερες αυτά...αλλά φοβάμαι την αντίδραση... https://www.insomnia.gr/forums/topic/571564-xcom-2/?do=findComment&comment=57913142 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τα είδα πριν που τα ανέφερες αυτά...αλλά φοβάμαι την αντίδραση... https://www.insomnia.gr/forums/topic/571564-xcom-2/?do=findComment&comment=57913142 Η αντίδραση πήγαινε για τα zip animations που εντάξει είναι τραγικά, αλλά άμα παίζεις τόσες πολλές ώρες σε ένα campaign, σιγά σιγά την ψάχνεις από οπουδήποτε μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 μερικα απο αυτα που εχω εγω [WOTC] Detailed Soldier Lists WOTC]EC Map Expansion [WOTC] Cost-Based Ability Colors Additional Mission Types Redux More Squad Size Upgrades - WotC Instant Avenger Menus WotC [TLP] Faster Banners WotC: Color Coded Bonds [WOTC] A Harder War: Advanced Aliens Additional Ammo Types Mass Effect N7 Weaponry (καλα εχω πολλα mass effect things) Overwatch - Soldier:76 Voice Pack 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ilos είπε Η αντίδραση πήγαινε για τα zip animations που εντάξει είναι τραγικά, αλλά άμα παίζεις τόσες πολλές ώρες σε ένα campaign, σιγά σιγά την ψάχνεις από οπουδήποτε μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο.😁 Καλά και το 'evac all' σιγά δεν είχα θέμα ποτε. Χωρίς το mod το μοναδικό animation που βλέπεις όλο είναι του τελευταίου μιας και άμα δόσεις την εντολή και αλλάξεις soldier γίνετε απευθείας Ανούσιο το mod imho. Προσωπικά βάζω περισσότερο cosmetic mods, και αποφεύγω mods που αλλάζουν core πράγματα. Βάζω την λίστα σε spoiler. Spoiler Subscribed [WOTC] Fair Lost Targeting XCOM 2 Subscribed on 19 Apr @ 1:43pm Last Updated 18 Sep, 2017 @ 3:20am Subscribed Free the Hood - WotC XCOM 2 Subscribed on 19 Apr @ 1:23pm Last Updated 18 Oct, 2018 @ 3:52am Subscribed WOTC Female Hair Pack XCOM 2 Subscribed on 19 Apr @ 1:15pm Last Updated 12 Aug, 2018 @ 3:31pm Subscribed Ketaros Tattoos Pack v2.0 XCOM 2 Subscribed on 18 Apr @ 6:43pm Last Updated 26 Apr, 2019 @ 4:56am Subscribed Recruit Multiple Heroes From All XCOM 2 Subscribed on 18 Apr @ 6:30pm Last Updated 11 Jan @ 7:19am Subscribed XXL Tattoo - War of the Chosen XCOM 2 Subscribed on 18 Apr @ 6:27pm Last Updated 12 Sep, 2017 @ 6:12pm Subscribed [WOTC] New Target Icons XCOM 2 Subscribed on 18 Apr @ 6:20pm Last Updated 27 May, 2018 @ 12:49am Subscribed Guaranteed Interchangeable Upgrades/PCS Research XCOM 2 Subscribed on 18 Apr @ 6:11pm Last Updated 10 Apr, 2019 @ 6:22pm Subscribed WOTC Male Hair Pack XCOM 2 Subscribed on 18 Apr @ 5:57pm Last Updated 6 May, 2019 @ 3:39am Subscribed More armor colors XCOM 2 Subscribed on 27 Oct, 2018 @ 12:19pm Last Updated 14 Mar, 2016 @ 9:59am Spoiler Subscribed Stenchfury Modular Helmets WOTC XCOM 2 Subscribed on 25 Oct, 2018 @ 10:59pm Last Updated 31 Aug, 2017 @ 4:58pm Subscribed Ink And Paint XCOM 2 Subscribed on 25 Oct, 2018 @ 10:55pm Last Updated 13 Feb, 2016 @ 8:46pm Subscribed Full Character Customization From Start XCOM 2 Subscribed on 25 Oct, 2018 @ 10:53pm Last Updated 15 Feb, 2016 @ 8:45am Subscribed Custom Face Paints XCOM 2 Subscribed on 25 Oct, 2018 @ 10:52pm Last Updated 14 Mar, 2016 @ 10:00pm Subscribed Capnbubs Accessories - WotC XCOM 2 Subscribed on 25 Oct, 2018 @ 10:46pm Last Updated 1 Sep, 2017 @ 4:26am Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα τα σκ.τά εκεί...δεν άλλαξαν το παραμικρό στα game-mechanics που σου ανέβαζαν το αίμα στο κεφάλι? Εκεί το να χρησιμοποιείς το ποντίκι μόνο για κατάδειξη και τα πάντα-όλα με πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να πας αλλού για αλλού. Εκεί η απαράδεκτη κάμερα (πείτε ότι υπάρχει κάποιο mod...όχι για να κλέβω...απλά για να μην χρειάζεται να την σηκώνω από παίκτη σε παίκτη κλπ). Εκεί οι χαμένες επιθέσεις από το πουθενά (άντε, αυτό είναι μέρος της "μαγείας" του παιγνιδιού). Το ξεκίνησα και σε commander difficulty, τρομάρα μου. edit: Μην ξεχάσω...τί FX+290, τί R1700+V56...ίδια fps...τραγικό! Προφανώς capped 72 θα τα έχω, απλά για το γμτ. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όλα τα σκ.τά εκεί...δεν άλλαξαν το παραμικρό στα game-mechanics που σου ανέβαζαν το αίμα στο κεφάλι? Εκεί το να χρησιμοποιείς το ποντίκι μόνο για κατάδειξη και τα πάντα-όλα με πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να πας αλλού για αλλού. Εκεί η απαράδεκτη κάμερα (πείτε ότι υπάρχει κάποιο mod...όχι για να κλέβω...απλά για να μην χρειάζεται να την σηκώνω από παίκτη σε παίκτη κλπ). Εκεί οι χαμένες επιθέσεις από το πουθενά (άντε, αυτό είναι μέρος της "μαγείας" του παιγνιδιού). Το ξεκίνησα και σε commander difficulty, τρομάρα μου. edit: Μην ξεχάσω...τί FX+290, τί R1700+V56...ίδια fps...τραγικό! Προφανώς capped 72 θα τα έχω, απλά για το γμτ. Προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα με τα controls και tbh δεν κατάλαβα το θέμα σου. Ούτε η camera με ενόχλησε ποτε αν και προτιμώ του Chimera. Τα miss shots δεν με ενοχλούνε, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ρίχνει στα πουλια και όχι από διπλα τους. Πάντως για το performance έχεις άδικο, το WOTC είναι απίστευτα πιο optimized από το original release που έτρεχε σαν πεντάχρονο σε χιόνι. ps. Ελπίζω να μην έκανες integrate τα DLC, και επίσης μην βιαστείς να ανοίξεις regions. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα με τα controls και tbh δεν κατάλαβα το θέμα σου. Ούτε η camera με ενόχλησε ποτε αν και προτιμώ του Chimera. Τα miss shots δεν με ενοχλούνε, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ρίχνει στα πουλια και όχι από διπλα τους. Πάντως για το performance έχεις άδικο, το WOTC είναι απίστευτα πιο optimized από το original release που έτρεχε σαν πεντάχρονο σε χιόνι. Δεν ξέρω...η όλη κίνηση κάμερας, grid κλπ ήταν για εμένα από τα πολύ μεγάλα θέματα σε όλη τη (νέα) σειρά. Την πάτησα ξανά και ξανά να δίνω εντολή με το ποντίκι και επειδή κινήθηκε κλάσμα του χιλιοστού καθώς κλίκαρα για εκτέλεση να κάνει άλλο πράγμα, να αλλάζει τη διαδρομή (μέσα από νάρκες-φωτιές-πιράνχας κλπ), να... Εννοείται πως (ξε)βολέματα είναι αυτά. Αν, πάντως, αυτό θεωρείται optimisation...τρομάζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Όλα τα σκ.τά εκεί...δεν άλλαξαν το παραμικρό στα game-mechanics που σου ανέβαζαν το αίμα στο κεφάλι? Εκεί το να χρησιμοποιείς το ποντίκι μόνο για κατάδειξη και τα πάντα-όλα με πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να πας αλλού για αλλού. Εκεί η απαράδεκτη κάμερα (πείτε ότι υπάρχει κάποιο mod...όχι για να κλέβω...απλά για να μην χρειάζεται να την σηκώνω από παίκτη σε παίκτη κλπ). Εκεί οι χαμένες επιθέσεις από το πουθενά (άντε, αυτό είναι μέρος της "μαγείας" του παιγνιδιού). Το ξεκίνησα και σε commander difficulty, τρομάρα μου. edit: Μην ξεχάσω...τί FX+290, τί R1700+V56...ίδια fps...τραγικό! Προφανώς capped 72 θα τα έχω, απλά για το γμτ. Τρέχεις το vanilla ή το Wotc? Το vanilla δε πήρε τα latest patches που κάναν improve το πολύ κακό performance του game. Τραγική 2k. Βάζεις το wotc καπάκι και νομίζεις ότι τρέχεις πασιέντζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, ilos είπε Τρέχεις το vanilla ή το Wotc? Το vanilla δε πήρε τα latest patches που κάναν improve το πολύ κακό performance του game. Τραγική 2k. Βάζεις το wotc καπάκι και νομίζεις ότι τρέχεις πασιέντζα. To WotC, πλέον (ελπίζω...εκεί πάτησα). Λες να έκανα πατατιά? Με τί τρόπο το τσεκάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε To WotC, πλέον (ελπίζω...εκεί πάτησα). Λες να έκανα πατατιά? Με τί τρόπο το τσεκάρω? Με το που τρέξεις τον launcher πατάς κάτω δεξιά που λέει wotc. Πρέπει να έχει την φάτσα της assassin όχι το digitized sectoid τι είναι αυτό στο vanilla.😁 Υ.Γ. Τα mods από workshop πρέπει να είναι για το wotc. Δεν θα δουλέψουν αν είναι εκδόσεις για το vanilla όπως πχ το Long war 2. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε Με το που τρέξεις τον launcher πατάς κάτω δεξιά που λέει wotc. Πρέπει να έχει την φάτσα της assassin όχι το digitized sectoid τι είναι αυτό στο vanilla.😁 Υ.Γ. Τα mods από workshop πρέπει να είναι για το wotc. Δεν θα δουλέψουν αν είναι εκδόσεις για το vanilla όπως πχ το Long war 2. Όλα αυτά τα έκανα. Απλά μου καρφώθηκε τώρα ότι στο τέλος πάτησα το κανονικό... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα