Athanasios2104 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 σε ποιο επίπεδο εννοείς το micromanagement; btw το save & load το κάνω γιατί δεν θέλω να χάσω τους veterans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 σε ποιο επίπεδο εννοείς το micromanagement; btw το save & load το κάνω γιατί δεν θέλω να χάσω τους veterans νομιζω το micromanagement δεν επηρεαζεται απο το difficulty, μονο οι μαχες. Σε γενικες γραμμες αν θυμαμαι καλα , πρεπει μεσα στους 2 πρωτους μηνες να επενδυσεις σε satellite uplinks ωστε στο τελος καθε μηνα να εκτοξευεις δορυφορους στα κρατη που ειναι ετοιμα να φυγουν κ στην ανακαλυψη των lasers weapons. Και να ξεκινησεις με βαση στην Αφρικη , που δινει περισσοτερα χρηματα. Ετσι δεν χανεις ουτε ενα κρατος μεχρι το τελος του παιχνιδιου και με λιγη τυχη κ ικανοτητα ουτε εναν παιχτη (αλλα ειπαμε στα battles μετραει κ το difficulty) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 α καλά, εμένα έχουν φύγει 2-3 χώρες... lasers & plasma πάντως έχω, ακόμη και στο hover SHIV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το τελευταιο ειναι απιστευτο πολύ καψιμο σκακι κανονικό το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 όντως, σκάκι και δεν μπορείς να πεις "παίζω 1 mission και τέλος" το XCOM 2 σίγουρα θα το τιμήσω όσο πιο νωρίς γίνεται, αν και για να πω την πάσα αλήθεια, και το 1ο (που μόλις το τελείωσα*) δεν το άφησα επίτηδες για steam sale, άλλα λόγω έλλειψης χρόνου ΥΓ1: το Second Wave συνεχίζει το σενάριο ή απλά ξαναπαίζεις από την αρχή (με όποιες επιλογές τσεκάρεις) ; ΥΓ2: * περιττό να αναφέρω τα εξής: 1. σε όλο το παιχνίδι μου δόθηκε μόνο ένας Έλληνας που έγινε sniperονι τρελό 2. φανταστείτε πως τον ονόμασα 3. ο οποίος Colonel, ανάμεσα σε πολλούς άλλους, ήταν και ο New One συγκίνηση απίστευτη στο τέλος, είχε γίνει πλέον προσωπικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ΥΓ2: * 1. σε όλο το παιχνίδι μου δόθηκε μόνο ένας Έλληνας που έγινε sniperονι τρελό 2. φανταστείτε πως τον ονόμασα Βαγγέλα??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πριν βγει το XCOM2, αγοράστε οπωσδήποτε το expansion του XCOM1, Enemy Within, μιλάμε για άλλο παίχνιδι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον Hurin. Και μόλις τελειώσετε το Enemy Within, βάλτε το Long War mod. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 το Enemy Within είναι αυτό σαν fps σωστά; γιατί το προτείνετε; έχει ενδιαφέρον σενάριο; από ότι θυμάμαι είναι WW2 εποχή και είχε αλλάξει 15 "προσωπικότητες" μέχρι να βγει αυτό που βγήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 το Enemy Within είναι αυτό σαν fps σωστά; γιατί το προτείνετε; έχει ενδιαφέρον σενάριο; από ότι θυμάμαι είναι WW2 εποχή και είχε αλλάξει 15 "προσωπικότητες" μέχρι να βγει αυτό που βγήκε Δεν είναι FPS, μάλλον το μπερδεύεις με το The Bureau. Είναι καταπληκτικό expansion, πάνω στα χνάρια του αρχικού αλλά με πολλά καλούδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Βασικα για μενα δεν νοειτε να παιζεις xcom χωρις το Ememy Within. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν είναι FPS, μάλλον το μπερδεύεις με το The Bureau. Είναι καταπληκτικό expansion, πάνω στα χνάρια του αρχικού αλλά με πολλά καλούδια ωχ ναι, πως μου διέφυγε αυτό; σαν expansion συνέχιζες με τους στρατιώτες που είχες στο τέλος του Unknown; Γιατί μόλις το έκανα unistall... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Όχι, επεμβαίνει στο κανονικό campaign του παιχνιδιού και προσθέτει πολλά πράγματα. Έχουμε συζητήσει αρκετά στο θέμα για το XCOM 1, αξίζει να το διαβάσεις. http://www.insomnia.gr/topic/432312-xcom-enemy-unknown/page-63 EDIT: Να και το ξεχωριστό θέμα του Enemy Within http://www.insomnia.gr/topic/494646-xcom-enemy-within/page-15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 XCOM 2 Gets New Screenshots Showcasing the New Muton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δε μου αρέσει να πω την αλήθεια, οι Mutons του 1 ήταν θηρία, αυτός είναι σαν τσαντισμένος βουτυρομπεμπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα