{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μετά την επιλογή δυσκολίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 To έψαχνα και δεν το έβρισκα. Τελικά, έφταιγε που ήταν ενεργοποιημένο το tutorial (το οποίο παραμένει άθλιο όπως το θυμόμουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πωπω τι παιχνιδάρα είναι αυτή? Έφαγα τρελό κόλλημα παίζω ένα τρίωρο με το που κατέβηκε. Τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις απο τα κλασσικά FPS, RPG , και είναι και ξεκούραστο. Αν και με το flow που έχει το παιχνίδι σε τραβάει να παίξεις και χάνεις την ώρα Το μόνο που με εκνεύρισε είναι ότι 1) Μου πέθανε η Grenadier , (δεν ήξερα οτι αν πεθάνουν τους χάνεις) 2) Είμαι για να σπάσω το pc όταν κάνει miss ο snipperas σε απόσταση 1ος μέτρου :S Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παίζει κανείς με Long war 2? Λέω να το ξαναρχίσω (ώστε αυτή την φορά να το τελειώσω ) και είμαι σε δίλημμα , να βάλω long war η να το γεμίσω με mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Με μια γρηγορη ματια τα περισσότερα mods δεν έχουν γίνει updated στο τελευταίο game version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κρίμα αν και βλέπω μερικά κύρια mods όπως better advent, Capnbubs, Gotcha, dont waste time κτλ. να δουλεύουν ακόμα. Επίσης υπάρχουν κάποιες προσθήκες απο long war 2 σε stand alone mods. Its something Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Tώρα έχω ξεκινήσει ένα vanilla, να θυμηθώ λίγο πώς και τι. Αν είναι να βάλω mod, θα είναι το Long War 2 και τέλος. Από ό,τι έχω διαβάσει είναι έπος και ελπίζω σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις για τη δική τους δουλειά που ετοιμάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι πολύ καλό και θα προσθέτει βάθος απλώς αυτα τα mods όπως και το lw1 είναι πολύ δύσκολα να τα ολοκληρώσεις, και απο άποψης χρόνου αλλά και δυσκολίας (πχ. αν δεν κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες στην αρχή θα ξεφύγουν πολύ μπροστά οι δυνάμεις των εξωγήινων και τα σχετικά ). Γι αυτό και ρώτησα εδώ αν το έχει παίξει κάποιος. Αν το βάλεις τελικά και έχεις χρόνο, πες μας εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Άνοιξα το Steam για να περάσω το LW, είπα να φορτώσω το τελευταίο autosave της τελικής μάχης (όπου έχω ήδη χάσει 2 ή 3 στρατιώτες, δεν θυμόμουν μετά από 7-8 μήνες που έχουν περάσει από την ξενέρα), διαπίστωσα πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τεχνικό τομέα (όλα τα bugs που είχα κατά καιρούς αναφέρει ήταν ακόμα εκεί). Για το γμτ, συνέχισα τη μάχη από εκεί που είχα ξεμείνει, με απρόσμενα αποτελέσματα. Σε 1.5 γύρο, σκότωσα τον τελευταίο avatar και ενώ ήμουν περικυκλωμένος από 10-15 εχθρούς, τερμάτισα το παιγνίδι. Έτσι απλά. Κρίμα, πραγματικά. Ίσως από Ιούλη που θα τελειώσω με το διάβασμα κάνω μια προσπάθεια με το LW, αλλά και πάλι... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 αν δεν κανω λαθος, τα mods δεν ενεργοποιουνται σε παλια saves Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δεν έχει να κάνει, δεν το έβαλα για αυτό. Μου είχε μείνει το "παράπονο" ότι ποτέ δεν το τερμάτισα, μαζί και η τσαντίλα για τον τρόπο που "συμπεριφέρεται" το παιγνίδι. Το LW εννοείται πως αν το πάρω απόφαση, θα το πάρω απο την αρχή. Πάντως, τόσοι μήνες και τα bugs με τα εφφέ (auras, shields, psi-οτιδήποτε κλπ) ακόμα να υπάρχουν (δεν φαίνονται, δεν εμφανίζονται)...είναι λιγάκι κατάντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Άτυχος, εγώ μονο ένα bug έχω συναντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Άτυχος, εγώ μονο ένα bug έχω συναντήσει. Aν δεν τα είχες δει, και έχεις όρεξη: http://www.insomnia.gr/topic/571564-xcom-2/page-24?do=findComment&comment=54861739 http://www.insomnia.gr/topic/571564-xcom-2/page-24?do=findComment&comment=54869983 Να έστρωνε με σβήσιμο του όποιου config file υπάρχει (και πού θα είναι αυτό)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Dude λίγο περίεργο να έχεις τόσα θέματα, δεν μου έχει τύχει τίποτα από αυτά ποτε. Είσαι 100% σίγουρος δεν έχεις κάνα outdated mod?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Day-1 τα είχα φίλε μου, τί να σου πω... Πόσο outdated να ήταν? Άσε που όπως γράφω, όταν μπήκε το μεγάλο Patch, για μια ημέρα λειτουργούσαν όλα. Μετά, τα ίδια. edit: FML! Μόλις δοκίμασα με απενεργοποιημένο το ένα και μοναδικό mod που είχα τότε...αυτό ήταν, φαίνεται. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από Πέτρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα