Προς το περιεχόμενο

XCOM 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα save, όχι, για την ώρα. Γενικά, ό,τι γίνει, έγινε, απλά αν χάσω και αρχίσω νέο παιχνίδι, δεν θα βάλω το tutorial.

Γύρισα από ένα raid, το σιχαμένο το φίδι με πέτυχε με το όπλο του από μακριά και ο βασικός μου grenadier θα μπει στα πιτς για κανά μήνα όπως τον κόβω, χτύπησε κι o γιατρός.

Συνολικά, ευχαριστημένος είμαι, πρώτο turret, ζόρικη ιστορία αυτά τα μηχανήματα. Πρέπει να βρω τρόπο να τους τρώω το armor, αλλά ο grenadier από ευστοχία είναι μέτριος.

Η shadow scout με τη sniper είχαν πολύ καλή συνεργασία. 2 βολές μου έριξαν οι αντίπαλοι, και οι 2 εύστοχες, σε full cover. Δεν με ήθελε αυτή τη φορά. 

Όλα τα μηχανικά με EMP χειροβομβίδες και Combat Gremlin.

Για Armor shredding, Plasma χειροβομβίδες, ΑΡ πυρομαχικά, και το ability του Grenadier που κάνει shredding.

Και φυσικα hacking.

• Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα τα μηχανικά με EMP χειροβομβίδες και Combat Gremlin.

Για Armor shredding, Plasma χειροβομβίδες, ΑΡ πυρομαχικά, και το ability του Grenadier που κάνει shredding.

Και φυσικα hacking.

Το κακο ειναι οτι θες πολλα supplies να κανεις απειρα EMP grenades και τετοια :) 

Tα save, όχι, για την ώρα. Γενικά, ό,τι γίνει, έγινε, απλά αν χάσω και αρχίσω νέο παιχνίδι, δεν θα βάλω το tutorial.

Απο ενα σημειο και μετα, θα ειναι απλα πολυ δυσκολο να τα βγαλεις με τη μια, και θα χρειαστεις save. Ξεκινωντας νεο παιχνιδι, πετας εκατονταδες ωρες παιχνιδιου και ειναι κριμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι θες πολλα supplies να κανεις απειρα EMP grenades και τετοια :)

Απο ενα σημειο και μετα, θα ειναι απλα πολυ δυσκολο να τα βγαλεις με τη μια, και θα χρειαστεις save. Ξεκινωντας νεο παιχνιδι, πετας εκατονταδες ωρες παιχνιδιου και ειναι κριμα.

Δεν με βλέπω να προχωράω πολύ σε αυτή την προσπάθεια, με τους shaken έχω θέμα, με τις προμήθειες επίσης. Τέλος πάντων, αν τυχόν διαψευστώ στην πράξη και προχωρήσω, σίγουρα θα καταφύγω και στα saves, μετά την πρώτη νίκη το ironman.

Υ.Γ. @Apoll, ευχαριστώ για τα tips, το υποψιάστηκα όταν είδα research specialized ammo, αλλά διαρκώς έχω θέμα με το supply. Να δω αν θα προλάβω να αναπτύξω/κατασκευάσω νέα όπλα, τα βασικά έχουν αρχίσει και φέρνουν επικίνδυνα σε στρακαστρούκες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν προλαβαίνω να βγάλω εξοπλισμό για armor (σε λίγες μέρες θα έχω ελαφρώς καλύτερα όπλα) και πλακώνουν οι μηχανικοί αντίπαλοι.

Έχει πάει η αποστολή άριστα στους πρώτους 7 γύρους, έχω απελευθερώσει τον VIP και κατευθύνομαι προς το extraction zone, όταν σκάει από τα δυτικά ένα mech με ένα grunt και στον επόμενο γύρο έρχονται ενισχύσεις από τα βόρεια. Με δυο λόγια, κινδυνεύω με τρελό flanking, οπότε ξεκινάει ένα τρεχαλητό άνευ προηγουμένου.

Σκοτώνω τον trooper, στήνω ενέδρα στις ενισχύσεις (0/2 reaction shots, δυστυχώς), ρίχνω στο γύρο μου με ό,τι εκρηκτικά μου απομένουν προς τις ενισχύσεις, ο lancer του γλυτώνει από min dgm kill χάρη σε ένα glancing shot, οπότε ρίχνω και τις εφεδρείες (τους δύο scout) μου εκεί.

Το mech εμφανίζεται πίσω μου, ρίχνει βόμβες στη sniper και τη λοχία scout μου, τραυματίζονται ελαφρά, η τρεχάλα συνεχίζεται.

8/9 αντίπαλοι νεκροί (το mech δεν έμεινα να το πολεμήσω στους δύο γύρους που μου απέμεναν πριν το forced retreat) και τρεις τραυματίες δικοί μου, ευτυχώς κανένας shaken, 9 μέρες η χειρότερη περίπτωση. Εκεί που έφτασαν τα πράγματα, κυνηγημένος από το μεταλλικό γομάρι, δεν μπορώ να έχω παράπονο.

Και στο loot που μάζεψα από ένα sectoid, βρήκα τσιπάκι για +13 aim :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν προλαβαίνω να βγάλω εξοπλισμό για armor (σε λίγες μέρες θα έχω ελαφρώς καλύτερα όπλα) και πλακώνουν οι μηχανικοί αντίπαλοι.

Έχει πάει η αποστολή άριστα στους πρώτους 7 γύρους, έχω απελευθερώσει τον VIP και κατευθύνομαι προς το extraction zone, όταν σκάει από τα δυτικά ένα mech με ένα grunt και στον επόμενο γύρο έρχονται ενισχύσεις από τα βόρεια. Με δυο λόγια, κινδυνεύω με τρελό flanking, οπότε ξεκινάει ένα τρεχαλητό άνευ προηγουμένου.

Σκοτώνω τον trooper, στήνω ενέδρα στις ενισχύσεις (0/2 reaction shots, δυστυχώς), ρίχνω στο γύρο μου με ό,τι εκρηκτικά μου απομένουν προς τις ενισχύσεις, ο lancer του γλυτώνει από min dgm kill χάρη σε ένα glancing shot, οπότε ρίχνω και τις εφεδρείες (τους δύο scout) μου εκεί.

Το mech εμφανίζεται πίσω μου, ρίχνει βόμβες στη sniper και τη λοχία scout μου, τραυματίζονται ελαφρά, η τρεχάλα συνεχίζεται.

8/9 αντίπαλοι νεκροί (το mech δεν έμεινα να το πολεμήσω στους δύο γύρους που μου απέμεναν πριν το forced retreat) και τρεις τραυματίες δικοί μου, ευτυχώς κανένας shaken, 9 μέρες η χειρότερη περίπτωση. Εκεί που έφτασαν τα πράγματα, κυνηγημένος από το μεταλλικό γομάρι, δεν μπορώ να έχω παράπονο.

Και στο loot που μάζεψα από ένα sectoid, βρήκα τσιπάκι για +13 aim :)

Και που εισαι ακομα .... πολλες (μεγαλυτερες) εκπληξεις σε περιμενουν ακομα!!

• Like 2
Δημοσ.

2 χρειάζεσαι άντε 3 ΕΜΡ χειροβομβίδες να φτιάξεις μόνο. Γίνονται ανανέωση μετά από κάθε μάχη χωρίς κόστος.

Δεν είναι από τα πειραματικά αντικείμενα που πρέπει να τα φτιάξεις μετά από κάθε χρήση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έφτιαξα magnetic riffles και shotguns, τώρα πρέπει να βρω πόρους για τα sniper riffle και cannon.

Ευτυχώς πέρασε μία γεμάτη εβδομάδα χωρίς αποστολή, οπότε πρόλαβα να μαζέψω resources από τη βάση και ένα ακόμη σημείο, αλλά είμαι σχεδόν μηδενισμένος αυτή τη στιγμή.

Φοβάμαι πως έχω μείνει πίσω στην έρευνα για την κυρίως ιστορία, όμως, τελειώνει ο μήνας κι ακόμη δεν έχω ξεκλειδώσει "κόκκινη" αποστολή, ο δείκτης του advent project έχει πάει στο 5. Τρία dark events εντωμεταξύ τρέχουν, η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη.

Το τσιπ για +13 aim, προσπαθώ να αποφασίσω αν αξίζει να το βάλω στη sniper ή στο grenadier μου. Εκείνο το mech μου έβαλε δύσκολα.

Υ.Γ. Ναι, ξέρω, η συνέχεια θα είναι χειρότερη και με περιμένουν εκπλήξεις, φτιάξτε μου κι άλλο την ψυχολογία :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να ξεπεράσω το σύνδρομο στέρησης διαβάζοντας τα ποστ σας εδώ. Δεν καταλαβαίνω και πολλά με όλα αυτά τα ambush και concealment (πρέπει να είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι από το 1, προς το καλύτερο), αλλά έχετε τις ευλογίες μου.

Ο Βαγγέλας σας στέλνει χαιρετίσματα επίσης, για όσους θυμούνται.

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματι, αυτο μου αρεσει σ'αυτο το παιχνιδι. Οτι ο βαθμος δυσκολιας κλιμακωνεται καταλληλα και σε ζοριζει εκει που πρεπει.

Θελει πολυ στρατηγικη, καλη διαχειριση, σκεψη, και καθε campaign/μαχη εχει τις ειδικες συνθηκες που πρεπει να προσαρμοζεσαι καθε φορα.

Αριστουργημα. Εντω μεταξυ στο campaign μου, απεκτησα προσβαση και στην ευρωπη, μετα θα ερθω σε επαφη και με τη 3η χωρα της Αφρικης να παρω και το bonus.

2 χρειάζεσαι άντε 3 ΕΜΡ χειροβομβίδες να φτιάξεις μόνο. Γίνονται ανανέωση μετά από κάθε μάχη χωρίς κόστος.

Δεν είναι από τα πειραματικά αντικείμενα που πρέπει να τα φτιάξεις μετά από κάθε χρήση.

Apoll, οταν εκανες το final mission, πληρωσες ολα τα intels και αγορασες αυτα που σου εδιναν; 4 ειναι νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.

Προτιμώ στους grenadier να τους βάζω το reload free mod για 2 φορές μαζί με το free action chance module. 

τελείωσα το παιχνίδι στο veteran, πάω να δοκιμάσω legendary ironman. μιλάμε έχω ήδη 60 ώρες στο παιχνίδι με δουλειά και οικογένεια. τρελό κάψιμο . αυτοί των 30+ ξέρουν. 

• Like 2
Δημοσ.

Good luck with that.

Κι εγώ το πάλεψα αυτό, από veteran πήγα legend ironman. 3 αποτυχημένες campaigns και στα μπαμ. Πήγα σε commander ironman και μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Και fun, και challenging. Βασικά με έχει βοηθήσει πολύ να σκέφτομαι την κάθε μου κίνηση και να παίζω στρατηγικά (και στο base management και στις αποστολές). Αυτό είναι το κακό με το veteran, μόλις ξεπεράσεις το early game γίνεται πολύ εύκολο μετά από ένα σημείο και πολύ forgiving που δεν δίνεις και τόσο σημασία πια στο κάθε σου βήμα.

Μετά το commander ironman (που ουσιαστικά μαθαίνεις να παίζεις decent προς καλά υποθέτω) θα ξαναπροσπαθήσω το legend ironman και είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια ένδειξη του τι ακριβώς περιείχε το κάθε δωμάτιο πριν το καθαρίσουν οι μηχανικοί; Διάβασα στα tips για μπόνους, αν φτιάξεις συγκεκριμένες υποδομές σε συγκεκριμένους χώρους, αλλά μετά που τα αδειάζω γράφουν απλά αυτό, "empty".

Πάντως, πολύ χαίρομαι που γίνεται "εύκολο" μετά το early game, για την ώρα -ενώ πηγαίνω καλά στις αποστολές- αισθάνομαι ότι χάνω, το advent project ανεβαίνει και κάποιοι αντίπαλοι είναι παλούκια στη μάχη.

Με βλέπω να ξεπουλάω ό,τι έχω στη μαύρη αγορά για να φτιάξω όπλα, κι από εκεί και μετά, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Από το να μπορώ θεωρητικά να φτιάξω εγκαταστάσεις αλλά να μην έχω πόρους, καλύτερα να έχω πέντε όπλα της προκοπής.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια ένδειξη του τι ακριβώς περιείχε το κάθε δωμάτιο πριν το καθαρίσουν οι μηχανικοί; Διάβασα στα tips για μπόνους, αν φτιάξεις συγκεκριμένες υποδομές σε συγκεκριμένους χώρους, αλλά μετά που τα αδειάζω γράφουν απλά αυτό, "empty".

Μόνο δύο τυχαία rooms είναι σε shielded power coil, κάτι σαν το thermo generator του EU/EW. Μπορείς να χτίσεις ό,τι δωμάτιο θες εκεί και δεν θα τρώει ενέργεια ή (το λογικό) χώνεις power relay εκεί πέρα, παίρνει bonus εκεί power. Τουλάχιστον ένα power relay σε power coil room είναι must.

Για άλλα μπόνους σε άλλα δωμάτια δεν ξέρω. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...