Sartiv Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 https://giant.gfycat.com/BonyAmpleJapanesebeetle.webm Πολυ καλο!!! Εντω μεταξυ ειμαι στο campaign 1, και ενταξει, βοηθαει και η εμπειρια μου απο τα παλια xcom 1, 2 , 3 καθως και το προσφατο XCOM 1, τα βγαζω καπως περα. Εχω χασει μεχρι τωρα 7 στρατιωτες σαν απωλειες, αρκετους τραυματιες.. Και 2-3 αποτυχομενες αποστολες αλλα ενταξει τωρα κανω μια μεγαλη αντεπιθεση και μειωνω συνεχως τα κουτακια του project Avatar. Θελει πολυ στρατηγικη και υπομονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω, ήμουν άσχετος, προσπάθησα να το μάθω και απογοητεύτηκα σε σημείο που μάλλον πρέπει να βάλω να παίξω το πρώτο για να καταλάβω τι κάνεις και σε τι αποσκοπείς.. Έχω ακούσει τόσα καλά σχόλια και ήλπιζα να είναι πιο βατό σε νέους παίκτες. Κοίτα να δεις το XCOM EU/EW δεν είναι πιο εύκολο από το XCOM 2. Αντίθετα, ποιό δύσκολο το campaign κομμάτι γιατί πρέπει να κρατήσεις τον πλανήτη μαζί. Στο τακτικό κομμάτι που είναι οι μάχες είναι ακριβός το ίδιο. Παίξε το 2. Κάνε το tutorial. Δες μερικά βίντεο. Είναι μακράν καλύτερο το 1. Απλά θα πρέπει να μπεις στην λογική του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παίξε το 2. Κάνε το tutorial. Δες μερικά βίντεο. Είναι μακράν καλύτερο το 1. Απλά θα πρέπει να μπεις στην λογική του παιχνιδιού. Μακράν καλύτερο το 1 ή μακράν καλύτερο από το 1; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Aπό το 1 εννοεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μακράν καλύτερο το 1 ή μακράν καλύτερο από το 1; Από το 1 ενοώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Aπό το 1 εννοεί. Από το 1 ενοώ. Ok, got it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τί λένε οι Advent;;;; https://www.youtube.com/watch?v=DFDSFcyMpFg#prclt-9t2rbNHx ROFLMAOOOO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abdulah Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 To slash μπορείς να το επιλέξεις από πoιά πλευρά θα το κάνει, αν πας το Mouse πάνω στον εχθρό (χωρίς να επιλέξεις το slash button)... σου βγάζει βελακι, και με το mouse ρυθμίζεις απο που θες να χτυπήσεις. Ναι, με τα zombie η πιο καλή τακτική ειναι να τα αφήνεις, και να πηγαίνεις να χτυπάς κατευθείαν το sectoid, όπου υπάρχει η δυνατότητα. μήπως όμως μετράει επιπλέον Kill αμα σκοτώσεις και το ζόμπι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 haha.. καλό το βίντεο με τις ατάκες των Advent. μήπως όμως μετράει επιπλέον Kill αμα σκοτώσεις και το ζόμπι; ...δεν ξέρω...αλλα δεν νομίζω, γιατι αν θυμάμαι καλα, στο τέλος της αποστολής στα stats λέει π.χ "Enemies Dead 13/13". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχω την αίσθηση ότι το μετράει: στη δεύτερη αποστολή μου (7/7 kills, ανέβασα screenshot στην προηγούμενη σελίδα) θυμάμαι χαρακτηριστικά τις ομάδες: 1 captain και 1 grunt, δύο φορές από 1 sectoid με 1 grunt. Το τελευταίο sectoid αφού μου έκανε panic τη scout, "σήκωσε" το σκοτωμένο συνοδό του, που σωριάστηκε μόλις το αποτελείωσα. Αυτό υποθέτω πως ήταν το 7ο kill εκεί, έβδομος ανεξάρτητος εχθρός δεν υπήρχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 To έχω ξεκινήσει μερικές μέρες τώρα στο normal και έχω φάει τρελό κόλλημα. Παιχνιδάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μήπως όμως μετράει επιπλέον Kill αμα σκοτώσεις και το ζόμπι; Ναι μετραει κανονικοτατα οπως απαντησε ηδη ο Snoob. Εντω μεταξυ, ενα UFO εντοπισε το Avenger μου, εγιναν σκληρες μαχες στο εδαφος και εμεινα μολις με 8 στρατιωτες.. Αλλα καταφερα σιγα σιγα να παρω αλλους 3 στρατιωτες και παραλληλα να μειωσω πολυ το progress του project Avatar, ανακαλυψα και κατι "αφθαρτα" armors.. Πολυ καλο το παιχνιδι πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Και άρχισαν και πέφτουν τα πρώτα fixes. Καιρός ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα ένα διάλειμμα από την έρευνα που προωθεί την ιστορία για να βελτιώσω λίγο τα όπλα (και τώρα προχωράω τους θώρακες κτλ.) και, αν κατάλαβα σωστά, τα upgrades που βρίσκουμε στο πεδίο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά; Αν αφαιρεθούν/αντικατασταθούν, χάνονται; Είχα τρία scopes, έδωσα ένα στη sniper, τώρα προσπαθώ να αποφασίσω τι θα κάνω τα άλλα δύο. Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά και να μην παιδεύομαι άδικα. Τα upgrades που, υποθέτω, φτιάχνουμε μόνοι μας αργότερα, αντικαθίστανται ή χάνονται κι αυτά; Επίσης, απέκτησα έναν επιπλέον μηχανικό και μία επιστήμονα. Αυτοί, δίνουν bonus στην έρευνα/κατασκευή αυτόματα ή πρέπει να τους ορίσεις εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα ένα διάλειμμα από την έρευνα που προωθεί την ιστορία για να βελτιώσω λίγο τα όπλα (και τώρα προχωράω τους θώρακες κτλ.) και, αν κατάλαβα σωστά, τα upgrades που βρίσκουμε στο πεδίο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά; Αν αφαιρεθούν/αντικατασταθούν, χάνονται; Είχα τρία scopes, έδωσα ένα στη sniper, τώρα προσπαθώ να αποφασίσω τι θα κάνω τα άλλα δύο. Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά και να μην παιδεύομαι άδικα. Τα upgrades που, υποθέτω, φτιάχνουμε μόνοι μας αργότερα, αντικαθίστανται ή χάνονται κι αυτά; Επίσης, απέκτησα έναν επιπλέον μηχανικό και μία επιστήμονα. Αυτοί, δίνουν bonus στην έρευνα/κατασκευή αυτόματα ή πρέπει να τους ορίσεις εσύ; Χανονται ναι οταν τα χρησιμοποιεις.. οποτε να τα χρησιμοποιεις με μεγαλη προσοχη. Τα upgrades που βρισκεις δε νομιζω να τα κατασκευαζουμε, τουλαχιστον μεχρι κει που ειμαι. Τους οριζεις εσυ τους επιστημονες/μηχανικους οπου θελεις, σου λεει και τι bonus σου δινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα