xarax Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ενας φίλος μο θα αγορασει το G2 και δεν ξερει αν θα ερθει με lolipop η με kit kat .Μπορει αν καποιος εχει αγορασει αυτες της να μου πει τη λειτουργεικο εχει;
kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Φίλε σχεδόν όλα τα g2 έχουν πάρει lolipop, και όσοι δεν πήραν μέσω όταν, υπάρχει διαθέσιμη μέσω lg suite
Masma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια ολα καλα με το g2 οπως εχω αναφερει ειναι το προηγουμενο κινητο μου και δεν θα αλλαζα αν δεν το εσπαγα το ειχα 1μισι χρονο...Η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε αλλα πιστευετε οτι αξιζει καποιος να το αγορασει τωρα? Μιλαμε για μοντελο του 13. Ναι εχει παρει ολες τις αναβαθμισεις αλλα θα παρει αλλες στο μελλον. Εγω το λεω καθαρα εγκηκλοπαιδικα δηλαδη ποια η αποψη σας στο να αγορασει καποιος τωρα το lg g2 ? Ενοειτε οτι δεν κολαει και εχει τρομερη αυτονομια αλλα αξιζει τωρα το 2015 μα το παρει καποιος?
leo06 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια ολα καλα με το g2 οπως εχω αναφερει ειναι το προηγουμενο κινητο μου και δεν θα αλλαζα αν δεν το εσπαγα το ειχα 1μισι χρονο...Η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε αλλα πιστευετε οτι αξιζει καποιος να το αγορασει τωρα? Μιλαμε για μοντελο του 13. Ναι εχει παρει ολες τις αναβαθμισεις αλλα θα παρει αλλες στο μελλον. Εγω το λεω καθαρα εγκηκλοπαιδικα δηλαδη ποια η αποψη σας στο να αγορασει καποιος τωρα το lg g2 ? Ενοειτε οτι δεν κολαει και εχει τρομερη αυτονομια αλλα αξιζει τωρα το 2015 μα το παρει καποιος? πιο θα πρότεινες στην θέση του?και μη μου πεις g3 γιατί το είχα και αυτό για 1 μήνα ενώ το g2 το είχα για ένα χρόνο,δεν θέλουν όλοι παντόφλες,ελπίζω να πατώσει το g4 μπας και βάλει μυαλό η lg και βγάλει κάνα normal τηλέφωνο(στις διαστάσεις του g2)
Masma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 πιο θα πρότεινες στην θέση του?και μη μου πεις g3 γιατί το είχα και αυτό για 1 μήνα ενώ το g2 το είχα για ένα χρόνο,δεν θέλουν όλοι παντόφλες,ελπίζω να πατώσει το g4 μπας και βάλει μυαλό η lg και βγάλει κάνα normal τηλέφωνο(στις διαστάσεις του g2) Δεν εχω να προτεινω αληθεια ειναι τρομερο κινητο. Κοιτα αντικειμενικα θα το lg g3 ειναι και αυτο πολυ καλο και καλυτερο σε spects αλλα σιγουρα χειροτερη μπαταρια και κοληματα.. Απλα ρωταω αν αξιζει να το παρει καποιος επειδη μεχρι αναβαθμιση του lollipop βλεπω να παιρνει....
marios elsa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ειχα το lg g2 και πρην 4 μηνες εχω παρει το s5 παιδια σαν το lg g2. Δεν υπαρχει η οθονη δεν ετρωγε καθολου κολληματα πιστευω πως ειναι η καλυτερη 1
kostas8080 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πραγματικά τώρα έχει σημασία ποιας χρονολογίας είναι ένα κινητό, την στιγμή που είναι τούμπανο; Εντάξει αν καιγεστε τόσο πολύ για τα μελλοντικά update,τα περνάτε χειροκίνητα,με άλλες rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα