NIKOSKURT Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ποιος μπορει να με βοηθησει να κανω οc τον 6600 γιατι δεν βγαζω ακρη και μεχει σκασει !καταρχας η μητρικη μου η p5n-d .... εχω 6 gb ραμ ...οι 2 ειναι 333 και η 1 ειναι 400mhz . και δεν εχω στοκ ψυκτρα .με διαφορα settings απο το νετ .... δεν ειχα τπτ stable .... και δεν θελω τρελο oc .... στα 3,0ghz θα ειμαι σουπερ !πιστευω χωρις να ξερω πολλα οτι παιζουν ρολο οι διαφορετικες μνημες ....οποιος εχει την διαθεση να βοηθησει εδω ειμαστε .. κερναω και μπυρες αν τα καταφερω .. εχω και skype για αμεση επικοινωνια αν χρειαστει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχε τις ραμ στο 333mhz και τσίμπα λίγο το voltage στο Vcore Αν μπορείς βάλε και ψυχτράκια στα VRM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 τωρα πως να εχω τις ραμ στα 333 δεν γνωριζω ....και με τοσα settings εχω χασει την μπαλα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πολλαπλασιαστή θα έχει λογικά! Βάλε το στο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αλλαξα τις μνημες σε 2χ2gb των 400mhz , πιο καλες λογικα απο τις 333αλλα και παλι ολα τα αλλα settings oπως fsb & vcore δεν ανοιγουν το pc .http://share.pho.to/9R6Nj εδω εχω μενου απο το bios αν μπορει καποιος να πει απο την αρχη τι πρεπει να αλλαξω και πως !οι αλλαγες ειναι ασχετες στις φωτο .... απλα δοκιμαζα διαφορα νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μονο PCI express frequency αλλάζεις?? Αυτή καρφωμένη στα 100-101mhz Ποτέ πάνω απο 108! Θα βάλεις το fsb clock απο 266 στα 333 και το Vcore απο τα 1.3~ στα ~1.35 αν έχει Β3 και 1.25 αν έχεις G0. Αν δεις ότι είσαι σταθερός το ρίχνεις βήμα βήμα όσπου να μην είσαι. Δες αν πρέπει να ανοίξεις το Advanced , με CTRL+F1 νομίζω, κάτι τέτοιο... Θα σου έλεγα να πάρεις τηλ αλλά κοιμάται το μωρό, αυριο θα δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 pci freq δεν πειραξα ποτε .... εβαλα καποια settings στα 3.2 με μνημες να πηγαν 1:1 ,ανοιξε αλλα στο prime πηγε 90βαθμους η cpu...αλλαξα μετα 1333x9 στα 3,0ghz μεvcore- 1.3DRAM-1.850HT - 1.3NB- 1.34SB- 1.5αλλα το prime εβγαλε error σε ενα λεπτο ....και αυριο μερα ειναι ... ευχαριστω πολυ παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Vtt ή Fsb termination έχει σαν επιλογή? Αν ναι τσίμπα τα απο το 1.2 στα 1.24-1.26 Βάλε Vid+10% Vcore. Εμενα 333Χ9 έμπαιρνε με το στοκ 1.325 (Β3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 δεν απογοητευτηκα .... τιποτα δεν καθετε σωστα .... δεν ξερω τι να πρωτοκανω με τοσες ρυμθμισεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα