Kostas.karras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ειμαι πολυ φαν της Mad Catz! οτι εχω παρει ειναι αξιολογο και για μενα η καλυτερη gaming εταιρια.. γενικα δες πιο συγκεκριμενα αυτη την λιστα http://www.skroutz.gr/comparelists/1850?compare=3893229%2C5483556%2C4397098%2C1651926%2C4316113 εχει παρει ο αδερφος μου της element και επαθα πλακα,εχει πολυ καλη ποιοτητα και στο υλικο του και απομονωνη αψογα οταν τα φορας.
βασίλης33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 επειδή ξεφεύγουμε μάλλον σε όλα αυτά (άν και καλό να ακούγοντε) τελικά με ταβάνι πολύ πολύ βαριά τα 50 ευρώ τι μου προτείνεται??? είπαμε πρώτα gaming και μετά μουσικούλα η και τα δύο. ούτως η άλλως βρέ παιδιά απο κάτι ψείρες των 4 ευρώ ότι απο τα παραπάνω πάρω καλύτερα δέν θα ακούγοντε???? μετά που μου προτείνετε να τα συνδέω??? σε μητρική η στα ηχεία?
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με την μητρικη προφανως,ειδικα αν ειναι και ψιλο καινουργια που εχει και μια συμπαθητικη ενσωματομενη καρτα ηχου.
Gzr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν και είχα ανοίξει και εγώ ένα παρόμοιο θέμα πριν καιρό με budget τα 50 ευρώ, αποφάσισα να παραγγείλω τα Logitech G230, τα ακουστικά θέλω να είναι λίγο από όλα, να έχει καλό ήχο σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια. Τώρα με τέτοιο budget κατα πόσο καλά θα είναι σε όλα αυτά δεν ξέρω αλλά ακόμα δεν είμαι 100% σίγουρος για τα Logitech γιατί δεν ξέρω αν αξίζουν τα 30 ευρώ παραπάνω (μαζί με μεταφορικά) τα SteelSeries Siberia V2 ( http://www.skroutz.gr/s/4625756/SteelSeries-Siberia-v2.html) από τα Logitech g230. Πιστεύω ότι αν έχεις τα χρήματα καλά είναι να πας στα steel series μάλλον αν και δεν έχουν μικρόφωνο. Αλλιώς πιστεύω ότι τα Logitech στα 50 ευρώ θα είναι μία χαρά ( μέχρι στιγμής η γνώμη μου βασίζεται σε reviews από το ίντερνετ )
Bubs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν θεωρώ τα kraken καλά ακουστικά ούτε σαν κατασκευή ούτε σαν απόδοση για τα χρήματα τους. Ο κολλητός μου τα πήρε για να αντικαταστήσει κάτι logitech των 20 ευρώ και σαν απόδοση είναι χειρότερα. Τουλάχιστον τα logi είχαν και απομείωση θορύβου, αυτά 0. Όσο για πρόταση, εγώ πήρα αυτά http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps3-headsets/ear-force-p11/46τα οποία ήταν ότι πρέπει για χρήση σε pc/mac και ps που έχω, και για τα λεφτά τους (τα είχα πάρει αμαζον πριν σταματήσουν τα δωρεάν μεταφορικά κάνα 25-30 ευρώ) είναι τίμια, πολύ ελαφριά για ώρες χρήσης, με φοβερό μικρόφωνο και πολύ καλή απόδοση σε μουσική. *note έχουν πολύ μακρύ καλώδιο. edit. απ'οτι είδα αυτά είναι στην ουσία η εξέλιξη τους http://www.amazon.co.uk/Turtle-Beach-Amplified-Headset-Playstation/dp/B00JK2DCU4/ref=sr_1_11?s=videogames&ie=UTF8&qid=1433637366&sr=1-11&keywords=Turtle+Beach βέβαια θα βγουν κάνα 50αρι με την μεταφορά αλλά αν διάλεγα πάλι εκεί θα πήγαινα! Tip. καλό είναι σε όποια καταλήξεις να δεις reviews από χρήστες (αμαζον κλπ) και όχι μόνο από συγκρίσεις να δεις τα προβλήματα τους.
sakekosan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως η κάρτα ήχου ελάχιστη έως καμιά διαφορά δεν έχει στο τι ακούς. Έχει γίνει αναλυτικοτατο τεστ από το time hardware στο θέμα αυτό. Δεν ξερω τι λένε στο time hardware πάντως στο ηχοσύστημα μου που έχω συνδέσει τον υπολογιστή η διαφορά της onboard με την κάρτα ήχου σε αναπαραγωγή μουσικής είναι παραπάνω απο εμφανής. Ο ήχος της onboard είναι κούφιος σε μουσική για games καλός είναι. Επομένως για το 90% (μην πω και παραπάνω) που ακούνε μουσική από το youtube και παίζουν games η onboard είναι μια χαρά. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από sakekosan
Gzr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να "δανειστώ" λίγο αυτό το θέμα για να κάνω και εγώ μία σχετική ερώτηση. Όπως είπα και πριν έχω παραγγείλει τα Logitech G230 και λογικά θα έρθουν προς το τέλος της εβδομάδας που έρχεται. Η ερώτηση μου είναι αν αξίζουν αυτά τα ακουστικά 50 ευρώ η αν θα έπρεπε να βάλω λίγα ακόμα και να πάω σε κάποια άλλα λογικά ακριβότερα αλλά και καλύτερα(?). Τα ακουστικά θέλω να είναι λίγο από όλα (αν δεν έχει μικρόφωνο δεν πειράζει) δηλαδή τα θέλω για παιχνίδια, μουσική και ταινίες, κάρτα ήχου έχω της μητρικής οπότε η μουσική τουλάχιστον θα είναι σε "ερασιτεχνικό" επίπεδο.
StigmaX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω τι λένε στο time hardware πάντως στο ηχοσύστημα μου που έχω συνδέσει τον υπολογιστή η διαφορά της onboard με την κάρτα ήχου σε αναπαραγωγή μουσικής είναι παραπάνω απο εμφανής. Ο ήχος της onboard είναι κούφιος σε μουσική για games καλός είναι. Επομένως για το 90% (μην πω και παραπάνω) που ακούνε μουσική από το youtube και παίζουν games η onboard είναι μια χαρά. Tomshardware, autocorrect για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα του. Προφανώς στα 100 άτομα που κάναν blind τεστ με μια realtek on board, μια των 200€ και μια επαγγελματική των 1000+€ έχουν διαφορετικά αφτιά από τα δικά σου, μιας και κανένας δεν μπόρεσε να αντιληφθεί διαφορά. Στην κάρτα ήχου πληρώνεις επιπλέον features, εξόδους, ενίσχυση ήχου κοκ... Ο ήχος για το κοινό αφτι δεν έχει την παραμικρή διαφορά.
βασίλης33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 πάντως φίλοι μου έν κατακλείδι όποιο απο τα πάραπάνω και άν επιλέξω στην ξεφτίλλα θα έχει κλάσεις καλύτερο ήχο απο τις ψείρες των 4 ευρώ που είχα σωστά?
StigmaX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 πάντως φίλοι μου έν κατακλείδι όποιο απο τα πάραπάνω και άν επιλέξω στην ξεφτίλλα θα έχει κλάσεις καλύτερο ήχο απο τις ψείρες των 4 ευρώ που είχα σωστά? Αυτό εννοείται. Εκτώς και αν πας για kraken που μόνο μπάσο ακούς, οπότε και αυτά που είχες μπορεί και να έχουν καλύτερο ήχο.
βασίλης33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αυτό εννοείται. Εκτώς και αν πας για kraken που μόνο μπάσο ακούς, οπότε και αυτά που είχες μπορεί και να έχουν καλύτερο ήχο. έλα βρέ κακίες τώρα! ούτε εγώ τα συμπαθώ γενικά τα προιόντα της razer αλλά όχι κι έτσι. λέω να πάω τελικά για steelseries. όμως όντας άνθρωπος της λεπτομέριας και της έρευνας αγοράς, πρώτα θα προσπαθήσω να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω που μου προτάθηκαν έστω και απλά στο κεφάλι, ώστε να δώ πώς μου κάθοντε και άν είναι άνετα/ξεκούραστα. γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ ποικιλία σε headset σε κάποιο πολυκατάστημα κτλ?
StigmaX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 έλα βρέ κακίες τώρα! ούτε εγώ τα συμπαθώ γενικά τα προιόντα της razer αλλά όχι κι έτσι. λέω να πάω τελικά για steelseries. όμως όντας άνθρωπος της λεπτομέριας και της έρευνας αγοράς, πρώτα θα προσπαθήσω να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω που μου προτάθηκαν έστω και απλά στο κεφάλι, ώστε να δώ πώς μου κάθοντε και άν είναι άνετα/ξεκούραστα. γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ ποικιλία σε headset σε κάποιο πολυκατάστημα κτλ? Στην πρόταση μου ότι στα κρακεν μόνο μπάσο ακούεις που ακριβώς διαφωνείς;
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ ποικιλία σε headset σε κάποιο πολυκατάστημα κτλ? πας κεντρο στουρναρη,και εκει ειναι μαζεμμενα¨....πλαισιο,cosmodata,mg,dshop, ολο και κατι θα βρεις,και θυμησου να δεις και αυτα της element! 1
sakekosan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Tomshardware, autocorrect για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα του. Προφανώς στα 100 άτομα που κάναν blind τεστ με μια realtek on board, μια των 200€ και μια επαγγελματική των 1000+€ έχουν διαφορετικά αφτιά από τα δικά σου, μιας και κανένας δεν μπόρεσε να αντιληφθεί διαφορά. Στην κάρτα ήχου πληρώνεις επιπλέον features, εξόδους, ενίσχυση ήχου κοκ... Ο ήχος για το κοινό αφτι δεν έχει την παραμικρή διαφορά. Ότι πεις! Μου θυμίζεις εκείνους που πριν από μερικά χρόνια επέμεναν ότι το mp3 έχει την ίδια ποιότητα με το wav διότι σε παρόμοια blind test δεν καταλάβαιναν τη διαφορά. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι αυτό που μου χάρισε η φύση, την ακοή μου και ένα πολύ καλό ηχοσύστημα όχι το κάθε technofreak που γράφει στο Internet (που μπορεί και να τα παίρνει).Εσύ π.χ. όταν πας να αγοράσεις καινούργιο monitor μόνο τα reviews κοιτάς; Δε σου έχει τύχει ποτέ δηλαδή να πας σε μαγαζί για να αγοράσεις οθόνη με κορυφαία specs και αυτό που βλέπεις να μην σου κάθετε καλά στο μάτι; Και δε μιλάω για οθόνες της πλάκας. P.S. Το Τoms Hardware θεωρείτε ως επί το πλείστων έγκυρο, στο συγκεκριμένο test που έκαναν όμως αμφισβητείται από πολλούς η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει. Επίσης λαλακίες του στυλ "βάλαμε 100 τύπους να μας πουν τη γνώμη τους" είναι για το περιοδικό Ciao και τέλος υπάρχει λόγος που κανείς σήμερα δε χρησιμοποιεί την τεχνική Α/Β/Γ/Δ όταν κάνει συγκριτικά. Sorry για το off topic κλείνω εδώ. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από sakekosan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα