Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, πρίν καιρό στο πρώτο μου "νέο θέμα" είχα ζητήσει γνώμμες για αγορά ποντικιού. έπειτα απο παρότρυνση κατέληξα στο steelseries rival οπου και έχω λατρέψει. αυτή τη φορά θα εμπιστευτώ ξανά την παρέα και θα ρωτήσω για headset.

budjet δυστηχώς δέν έχω βγάλει αλλά ξέρω οτι θέλω να είναι σίγουρα κάτω απο 50 ευρώ (βασικά όσο ποιό κάτω τόσο το καλύερο) με ενδιαφέρει για παιχνίδια κυρίως και γιατί όχι και για μουσική. μέχρι τώρα είχα "ψείρες " οι οποίες κόπηκαν.

οποιεσδήποτε προτάσεις δεκτές. έχω δεί ήδη αυτά http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0467-genesis-h11-gaming-headset-p-PER.572210(ενδεικτικά) το γεγονός οτι υπάρχουν 27 σχόλια με άριστες εντυπώσεις με έκαναν να το προσέξω και βέβαια και η τιμή τους.

Δημοσ.

οταν θες ακουστικα για gaming το πρωτο που σου ερχεται στο μυαλο ειναι razer kraken στο δικο μου τουλαχιστον.. το μονο που ακους ειναι θετικα σχολεια.. ψαξε σε κανενα σκρουτζομαγαζο για τιμουλες γιατι πραγματικα αξιζουν..

Δημοσ.

οταν θες ακουστικα για gaming το πρωτο που σου ερχεται στο μυαλο ειναι razer kraken στο δικο μου τουλαχιστον.. το μονο που ακους ειναι θετικα σχολια.. ψαξε σε κανενα σκρουτζομαγαζο για τιμουλες γιατι πραγματικα αξιζουν..

Εμενα παλι γιατι οταν προκειται για gaming ακουστικα στο μυαλο μου ερχονται τα γνωστα και βραβευμενα HyperX Cloud???Μονο θετικα σχολια για Razer ακουστικα το ακουσαμε και αυτο. Ναι μεν τα Razer Kraken Pro ηταν σχετικα αξιολογα για τα χρηματα τους πιο παλια αλλα η εταιρια εχει βγαλει και παρα πολλα ακουστικα σαβουρες τυπου Carcharias κλπ

• Like 2
Δημοσ.

φιλαράκια σας ευχαριστώ όλλους! razer είχαν γνωστοί μου και μου είπαν πως πληρώνεις το brand και τίποτε άλλο. η για να το πώ σωστά στα χρήματα τους μπορείς να βρείς πολύ ποιό αξιόλογες προτάσεις σε σχέση με αυτά. απο εκεί και πέρα τα creative που ανέβασε ο φίλος απο πάνω ακριβώς δέν τα ξέρω σάν μάρκα αλλά φαίνονται "γεροδεμένα" και στο στόκ house τα έχει 33!!

τα logitech ποιό πάνω είναι στα 50 ευρώ και είπα οτι δέν θέλω να είναι τόσο ακριβά , όπως και να έχει σε ευχαριστώ φίλε για την πρόταση!

τα coolermaster του κοτσοβολου φαίνοντε επίσης τίμια αγορά στα 26 ευρώ και ίσως πεταχτώ το απόγευμα άν υπάρχουν στο κατάστημα της κηφισίας να τα δώ απο κοντά

τα sybiria απο την άλλη είναι όντως κομψά αλλά με χαλάνε στο χρώμα που είναι, άν βέβαια βαδίζουν και στην ποιότητα του rival μου τότε είναι ένα μαγάλο σύν.

γενικά δέν είμαι κανένας απαιτητικός χρήστης ήθελα να δώσω κάποια χρήματα για mouse γνωρίζοντας οτι είναι μία καλή "επένδυση" και άφησω σε δεύτερη μοίρα τα ακουστικά.

κάτι τελευταίο, τί πρέπει να προσέξει κανείς στην αγορά headset κατά βάση??? όσους έχω ρωτήσει (κάτι ανήψια πιτσιρικάδες) όλοι μου λένε το βάρος και την ποιότητα του μικροφώνου ησχύει? (εγώ δέν νομίζω οτι θα χρησιμοποιήσω μικρόφωνο και άν ναί ελάχιστα)

edit. μία χαζή ερώτηση. παίζοντας με κάτι ψείρες απλές τόσο καιρό τις συνέδεα πάνω στο "κουτί" αυξομείωσης της έντασης άν πάρω κάτι απο τα παραπάνω πού θα τα συνδέω?

Δημοσ.
κάτι τελευταίο, τί πρέπει να προσέξει κανείς στην αγορά headset κατά βάση??? όσους έχω ρωτήσει (κάτι ανήψια πιτσιρικάδες) όλοι μου λένε το βάρος και την ποιότητα του μικροφώνου ησχύει? (εγώ δέν νομίζω οτι θα χρησιμοποιήσω μικρόφωνο και άν ναί ελάχιστα)

Εγώ στα ακουστικά κοιτάω πρώτα να με βολεύουν στο κεφάλι και μετά τον ήχο τους. Στα υπόλοιπα δεν δίνω τόσο σημασία.

Δες επίσης και τα Creative. Ελαφριά, άνετα στο κεφάλι με καλό ήχο και αποσπώμενο μικρόφωνο.

Για τα razer που λέτε, πληρώνεις φίρμα, άλλα έχεις δυνατό και μπασατο ήχο για gaming.

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι φανατικός των παιχνιδιών και μέχρι πρόσφατα έπαιζα κανα payday 2 με ένα κινέζικο headset των 7 ευρώ. Όταν χάλασε (αναμενόμενο) είπα να πάρω κάτι ελαφρώς καλύτερο και δοκίμασα branded κινεζιά......τα natec HX77. Όχι απλά έπαθα πλάκα!!! Τα χρησιμοποιώ πλέον παντού....skype, games, μουσική! Για τα λεφτά τους έχουν καταπληκτική ποιότητα ήχου και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Τα μαξιλαράκια είναι απίστευτα αναπαυτικά και η δόνηση τους ρυθμίζεται με ένα κουμπί. Και είναι και true 5.1....

Δημοσ.

οταν θες ακουστικα για gaming το πρωτο που σου ερχεται στο μυαλο ειναι razer kraken στο δικο μου τουλαχιστον.. το μονο που ακους ειναι θετικα σχολεια.. ψαξε σε κανενα σκρουτζομαγαζο για τιμουλες γιατι πραγματικα αξιζουν..

Ίσως τα ποιο άθλια ακουστικά που μπορεί να πάρει στα λεφτά αυτά... Μόνο μπάσο και τπτ άλλο.

Από επιλογές υπάρχουν πολλές, τα syberia και τα hyperx cloud αποτελούν πολύ καλές επιλογές. Το θέμα είναι πως από gaming headsets ήχο μη περιμένεις να ακούσεις σοβαρό. Χίλιες φορές επέλεξε ένα ακουστικό ίδιας αξίας από επονυμη μάρκα στον ήχο όπως πχ ars technica η sennheiser και πάρε ένα εξωτερικό μικρόφωνο.

Δημοσ.

Ίσως τα ποιο άθλια ακουστικά που μπορεί να πάρει στα λεφτά αυτά... Μόνο μπάσο και τπτ άλλο.

Από επιλογές υπάρχουν πολλές, τα syberia και τα hyperx cloud αποτελούν πολύ καλές επιλογές. Το θέμα είναι πως από gaming headsets ήχο μη περιμένεις να ακούσεις σοβαρό. Χίλιες φορές επέλεξε ένα ακουστικό ίδιας αξίας από επονυμη μάρκα στον ήχο όπως πχ ars technica η sennheiser και πάρε ένα εξωτερικό μικρόφωνο.

Δεν ισχυει αυτο που λες εν μερη. Κανενας που θελει να παρει ακουστικα για παιχνιδια δεν τον ενδιαφερει κυριως ο ηχος,αλλωστε το αναφερει οτι χρηση ειναι για παιχνιδια και οχι για μουσικη παραγωγη κλπ. Για παιχνιδια λοιπον πιο πολυ δινεται βαση η εργονομια(πχ τα μικροφωνα να μπαινουν μεσα βλεπε Razer,Steeelseries)αποσπωμενα(βλεπε HyperX,Creative κλπ),τα μαξιλαρακια πχ των Logitech G230 που πλεονονται κυριως για το καλοκαιρι,ποσο ανετα ειναι κλπ.

Αλλωστε αν οντως δινεις βαση στον ηχο δεν προκειται να εισαι με την ενσωματομενη καρτα ηχου που εχει η μητρικη αλλα αγοραζεις ξεχωριστη.

Και βεβαια υπαρχει και η λογικη που λεει οτι σε παιχνιδια πχ Mortal Kombat ή Devil May Cry τι να τον κανεις τον σοβαρο ηχο? :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως η κάρτα ήχου ελάχιστη έως καμιά διαφορά δεν έχει στο τι ακούς. Έχει γίνει αναλυτικοτατο τεστ από το time hardware στο θέμα αυτό.

Το θέμα είναι πως σε gaming headsets, ο ήχος είναι κατά βάση @@. Οπότε πληρώνεις όνομα, μάρκετινγκ και φανφαρες.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως η κάρτα ήχου ελάχιστη έως καμιά διαφορά δεν έχει στο τι ακούς. Έχει γίνει αναλυτικοτατο τεστ από το time hardware στο θέμα αυτό.

Το θέμα είναι πως σε gaming headsets, ο ήχος είναι κατά βάση @@. Οπότε πληρώνεις όνομα, μάρκετινγκ και φανφαρες.

Μα για παιχνιδια θες τα ακουστικα για ποιο λογο να δινουν τοσο πολυ εμφαση στον ηχο???Εκτως πχ απο τα γνωστα Fps παιχνιδια ξερω γω που θα σου χρειαστει πχ ο ηχος που αναφερεις??Στο League Of Legends??Στο Hearthstone???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...