γροσερισοπ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παλια είχα ένα αλλά μετά σταματησε να δουλεύει και με είχε βολέψει άψογα πολύ. Θέλω το app να του χώνω το image και να τη σηκώνει και μετά να μου το κάνει paste στο clipboard μου.αντοίστηχα και καθε φορά που τραβάω ένα screenshot να το σηκώνει και ξανά μετα paste στο clipboard μου.τθενκζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε το Lightshot. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πολύ κουραστικό. θέλω να το κάνει αυτόματα, και αν γινεται να το αποθηκεύει σε .jpg και όχι σε tinyurl φάση ώστε να μπορώ να το παραθέτω μετά σε forums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εδω εισαι, κανει ακριβως αυτο που ζητας(τραβας screenshot κ χωρις να κανεις τιποτα, σου κανει paste στο clipboard σου το uploaded link για sharing του screenshot): cloudapp Μονο που δεν ειναι για απεριοριστα uploads.. Αν κανεις πολλα upload, θελει πληρωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα