k-bill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 γειά σας και απο εμένα μια ερώτηση,πως μπορώ να σετάρω το wifi να ανοίγει σαν πρωτη σελίδα συγκεκριμένο site? δηλαδή εχω μια ταβέρνα με free wifi οι επισκέπτες που συνδέονται δωρεάν με το που κάνουν browsing η πρώτη σελίδα να ειναι το site μου και μετα να μπορούν να συνεχίσουν όπου θελουν. θέλει καποιο συγκεκριμενο ρουτερ?ή σταθερή ip? ευχαριστώ
Ledis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας ένα Router της MikroTik και την κατάλληλη παραμετροποίηση. Για έτοιμη out of the box λύση, δεν έχω κάποιο υπόψιν μου.
k-bill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας ένα Router της MikroTik και την κατάλληλη παραμετροποίηση. Για έτοιμη out of the box λύση, δεν έχω κάποιο υπόψιν μου. ευχαριστώ για την απάντηση, θέλει κάποιο συγκεκριμένο μοντελο που εχει τις επιλογες ?και ποσο δυσκολο περιπου ειναι?σαν να στηνεις access point? επισης μήπως μπορεις να το κανεις με dual band ρουτερ στο guest wifi?
misak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ OPEN-MESH WIFI HOTSPOT AP CLOUD MANAGED
mitsakhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να παίξεις με ένα φτηνό ρουτερακι που θα του ρίξεις openwrt και μετά φορτώνεις ένα nodogsplash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα