Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Την λίστα με τα παιχνίδια σε 1080p 60fps μπορείς να την δεις εδώ http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/15295-%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-fps-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PS4-XBOX-ONE Προσγειώσου λίγο σε ότι αφορα τα υπόλοιπα που λες....

Ειλικρινής ερώτηση: πώς ορίζεται το 1080p/60 σε αυτή τη λίστα;

Για παράδειγμα στο Mario Kart 8 που υποτίθεται ότι είναι 720p/60 εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν κάνει spikes και πέφτει από τα 60 στα 58-59 frames (ειδικά σε fast games, όπως είναι τα racing είναι σπαστικό). Τα παιχνίδια στη λίστα που έδωσες κρατούν σταθερό το framerate τους; Ή απλά είναι μια λίστα παιχνιδιών που στις prerendered σκηνές ή στα cinematics βγάζουν αυτά τα fps;

Δημοσ.

Ειλικρινής ερώτηση: πώς ορίζεται το 1080p/60 σε αυτή τη λίστα;

Για παράδειγμα στο Mario Kart 8 που υποτίθεται ότι είναι 720p/60 εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν κάνει spikes και πέφτει από τα 60 στα 58-59 frames (ειδικά σε fast games, όπως είναι τα racing είναι σπαστικό). Τα παιχνίδια στη λίστα που έδωσες κρατούν σταθερό το framerate τους; Ή απλά είναι μια λίστα παιχνιδιών που στις prerendered σκηνές ή στα cinematics βγάζουν αυτά τα fps;

Προσωπικά (από 1080p60) τίτλους, έχω στην κατοχή μου Metro Redux, Wolfenstein, Diablo 3, Ground Zeroes, Mortal Kombat X για PS4 και Forza 5 για One.

Δεν παρατήρησα κανένα framedrop σε αυτά τα παιχνίδια.

Τώρα εαν πέσει ένα frame κάπου τυχαία στο 0.1% του παιχνιδιού και κάποιος θεωρήσει ότι το παιχνίδι δεν είναι στα 60fps, ε πάω πάσσο.

Δημοσ.

Μπορεί μετά το Ν64 να έμεινε πίσω η Nintendo απο την άποψη της ισχύος

To GameCube μια χαρά ήταν από άποψη ισχύος.

Αυτοί που συγκρίνετε Wii U με PS4/One σε θέματα επιδόσεων, έχετε καμιά επαφή με την πραγματικότητα?

To Wii U ήδη έπαιρνε κουτσουρεμένες εκδόσεις παιχνιδιών PS3/360 με τις νέες κονσόλες θα συγκρίνουμε τώρα?

Είπαμε η Nintendo βγάζει παιχνιδάρες αλλά δεν χρειάζεται να λέμε και μ...κίες για να δώσουμε έμφαση.

Ελπίζω να μην εννοείς με αυτό πως είναι πιο αδύναμο από τα 360/ps3 γιατί τότε άλλος λέει τις μ@λακίες.

Δημοσ.

Από cpu σίγουρα είναι πιο αδύναμο. Από gpu όμως έχει καλύτερη.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις παιχνίδια που είναι open world με πολύ κόσμο ή που στηρίζονται σε πολύπλοκα μοντέλα φυσικής τρέχουν χειρότερα στο Wii U.

Το αντίθετο παιχνίδια με πχ πολλά alpha effects τρέχουν καλύτερα στο U.

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά (από 1080p60) τίτλους, έχω στην κατοχή μου Metro Redux, Wolfenstein, Diablo 3, Ground Zeroes, Mortal Kombat X για PS4 και Forza 5 για One.

Δεν παρατήρησα κανένα framedrop σε αυτά τα παιχνίδια.

Τώρα εαν πέσει ένα frame κάπου τυχαία στο 0.1% του παιχνιδιού και κάποιος θεωρήσει ότι το παιχνίδι δεν είναι στα 60fps, ε πάω πάσσο.

Εντάξει, το Mario Kart 8 είναι racing και μας ενδιαφέρει αυτό το 0.1% να μην είναι εκνευριστικό. Προφανώς στο Diablo 3 ή στο MKX δεν μας πειράζει να πέφτουν τα frames, αρκεί να είναι σε λογικά επίπεδα, ξέρω 'γω να πέφτει στα 55 frames άμα πλακώνει πολύς κόσμος.

Από εκεί και πέρα, ρώτησα για τη λίστα που έδωσε ο φίλος, γιατί πρώτο πρώτο είχε το Alien Isolation το οποίο δεν είναι 1080p/60 στο PS4. Καρφωμένο στα 30 είναι. 

Το Metro Redux που ανέφερες είναι υπόδειγμα στο πως πρέπει να τρέχει ένα παιχνίδι στις νέες κονσόλες (κι ας είναι θεωρητικά last-gen game). Τέτοιο optimization έπρεπε να έχουν όλα τα ΑΑΑ παιχνίδια.

Δημοσ.

Εχετε χασει το νοημα μερικοι, το θεμα ειναι οτι τα παραπανω βγαινουν σε PC,PS4,XBOX1 (εκτος το bllodborn) και στο κατω κατω πιστευω πως σχεδον ολοι εχουν τουλαχιστον και PC εκτος απο κονσολα.

Εχω και το PS4 και δυνατο PC ,το θεμα ειναι οτι τις πιο διασκεδαστικες ωρες videogaming το τελευταιο 1,5 χρονο τις εχω περασει στο WiiU.

Κακα τα ψεμματα οσοι κρινετε μοναχα απο τα video και τα τεχνικα χαρακτηριστικα αφηστε τα hating και πιαστε και παιξτε λιγο ετσι για αλλαγη.

NO offense

Δεν κρίνουμε τα βίντεο. Τουλάχιστον ο ομιλών (γράφων). Κρίνω την έλλειψη τίτλων και την υποστήριξή του wiiu μόνο με παιχνίδια της ninty. Αυτό μικραίνει την εταιρεία σαν όνομα και σαν αξία παιχνιδιών. Όσοι δεν το βλέπουν, θεωρώ ότι εθελοτυφλούν.

Δημοσ.

Έχω γράψει σε άλλο θέμα τι πιστεύω πως π΄ρπει να κάνει η Nintendo (αν κάποιος θέλει μπορώ να το κάνω ενα copy). Αλλά όπως έχω πει ένας σωστός gamer πρέπει να έχει και τα 4 (PS4, One, Wii U και PC). Φυσικά οι καιροί είναι δύσκολοι οπότε προφανώς είναι δύσκολο να τα έχεις ολα οπότε προσωπικά κατέληξα στα PS4 και Wii U. Γνώμη μου είναι πως διαλέγεις. PS4/One έχουν τα ίδια games με 4-5 exclusive διαφορές. Οπότε διαλέγεις ένα απο τα 2 και έχεις το Wii U σαν δεύτερη κονσόλα. 

Προσωπικά επειδή δεν 'έχω το χρόνο που είχα κάποτε για games, αν έπρεπε να διαλέξω 1 κονσόλα αναγκαστικά αυτή θα ήταν το Wii U. Γιατί προτιμώ στον χρόνο που έχω για games να τον "δίνω" σε Zelda/Metroid/Mario κτλ. Ολα είναι προτιμήσεις

• Like 1
Δημοσ.

Γραφικά δεν είναι μόνο τα hyper-realistic τύπου Last of Us και Gears of Wars. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως το 90% των MMO έχει καλύτερα γραφικά απο το WoW αλλά το art direction του WoW το κάνει να δείχνει πανέμορφο 10 χρόνια μετά.

Να το πω αλλιώς. Γουστάρω την λογική της Nintendo. Η Sony έχει μια λογική μπάτε σκύλοι αλέστε. Αυτό σημαίνει πως έχει (αριθμοί τυχαίοι) 200 Action-RPG εκ των οποίων τα 150 είναι βλακείες, τα 40 είναι καλά, τα 15 πολύ καλά και τα 5 κορυφή. Η Nintendo είναι στην ακριβώς αντίθετη πλευρά. Θα βγάλει ένα για το οποίο θα μιλάμε χρόνια. Παράδειγμα; Πόσα Zelda θυμόμαστε απο το 2000 και μετά και πόσα Final Fantasy;

ΥΓ. Bayonetta 2 και (απο videos) Zelda U και Xenoblade. Αν σε χαλάνε αυτά τα γραφικά και το art direction, άντε παίξει Call of Duty που κοντεύει να γίνει FIFA!

Μαλιστα! Και τι σχεση εχουν τα art direction με τα frames? Εγω ανεφερα τα γραφικα γιατι επιρεαζουν τα frames οχι γιατι ειναι πιο ωραια! lol

Δημοσ.

Θα σε απαντούσα και εδώ άλλα κατάλαβα ότι δεν έχεις και την καλύτερη επαφή με τον χώρο... Οπότε άστο.... Ότι πεις έτσι είναι...

Παλι καλα που δεν μπηκες στο κοπο γιατι οι πρωηγουμενες σου απαντησεις με φλoμωσαν στα επιχειρηματα :)

Δημοσ.

με ios θα ειναι γατακια :)
Παντως βλεπω να πηγαινει apato.. φαση playstasion tv και τετοια.. Αφου εχεις wii u & 3ds τι παραπανω παει να φτιαξει που να μη τα αντικαθιστα και ολας; Νεα αγορα προφανως ισως παει να χτυπησει το φορητο gaming (λαπτοπ)

Δημοσ.

Όταν αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν όλα τα χρήματα από κόσμο που τους διαφημίζει δωρεάν streamαροντας στο twitch και κάνοντας βίντεο στο YouTube σαν να είναι κάνα ψιλικατζηδικο και όταν δίνουν copyright strikes στα αντίστοιχα βίντεο στο YouTube δεν τους λες ότι βλέπουν μπροστά. Το wii u είναι έτη φωτός σε άποψη απόδοσης π8σω από τον ανταγωνισμό. Μόλις περσι τα παιχνίδια τους απέκτησαν global multi-player και λες ότι βλέπουν μπροστά? Εγώ αντίθετα λέω να ξυπνήσουν οι δεινοσαυροι της Nintendo γιατί έχουν να φάνε τρελή σκόνη από τον ανταγωνισμό.

Το μπροστά για σένα είναι ποιος φοράει το ποιο γαμάτο SoC? Γιατί για μένα μπροστά είναι το ποιος βγάζει κονσόλα και παιχνίδια που πραγματικά ψυχαγωγούν.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι τοσο μπροστα που δεν προλαβαν ουτε witcher 3, ουτε bloodborn, ουτε dragon age inquisition και ουτε καλα καλα project cars!!!

Εχω PS4 αλλα το μονο πραγμα που εχω να πω ειναι οτι σιγα τα παιχνιδια και ιδιως το bloodborn που ειναι γεματο στα προβληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...