Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω ΤV 50άρα μέχρι 1000 ευρώ αλλά δεν ξέρω να πάω σε FHD ή σε 4Κ;

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει και μια καλή πρόταση.Μου άρεσε η samsung UE50H6400 και σε κάτι σε 4Κ η UE50HU6900.Είμαι ανοικτός και σε άλλες μάρκες,απλά είδα samsung λόγω ότι έχω την UE40D6500 και είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος,μόνο το ίντερνετ σέρνεται λίγο λογικά λόγο του ότι είναι μονοπύρηνη νομίζω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε αυτό το ποσό μπορείς να πας και σε 55'' Full HD. Σε παίρνει από άποψη χώρου; ή απλά έχεις ψηθεί πολύ με το 4Κ; Το 4Κ εννοείται ότι συνιστάται ως future proof αλλά έχει νόημα από τις 55'' και πάνω και αν όντως θα κάνεις χρήση 4Κ υλικού. Αν ναι, μαλλον πρέπει να ανέβεις λίγο στο μπάτζετ να πάρεις μια καλή 55'' 4Κ, ειδάλλως μια π.χ. 55H6400 θα σου είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω θέμα χώρου, είναι αρκετά μεγάλος. Τα απλά κανάλια δεν φαίνονται πιο ωραία στη 4Κ?Ή απλά μόνο στο 4Κ υλικό έχει διαφορά?Η χρήση που κάνω είναι ίντερνετ (γι αυτό και τετραπύρηνη) και ταινίες από το ίντερνετ όχι πάνω από 720p συνήθως.Με την UE40D6500 που έχω είμαι αρκετά ικανοποιημένος μόνο στο θέμα ίντερνετ είναι αρκετά αργή.Οπότε λες να πάω για FHD αντί για 4K γιατί σε απλή χρήση δεν έχουν καμία διαφορά.Μάλλον αυτό που λες θα κάνω,θα πάω για μία καλή FHD σε 50' ή 55' από την 6400 και πάνω σε μοντέλο κυρίως για τα Hz 400 και πάνω.

Δημοσ.

Τα απλά κανάλια της Digea μαλλον χειρότερα θα τα βλέπεις στην 4Κ παρά καλύτερα. Ναι η 4Κ αξίζει κυρίως για 4Κ υλικό, οπότε αν δε σε καίει ή δεν μπορείς να πάρεις 55'' 4Κ για να έχει και νόημα, τότε 55'' στα 1080π. Με 800 ευρώ παίρνεις μια χαρά τηλεόραση.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.electroholic.gr/gr/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/ue55h6670/tv-samsung-55,-ue55h6670,-smart-tv,-3d,-led,-full-hd,-600-hz

Από εδώ πήρα πριν 3 μήνες αυτή και είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι πλάσμα βέβαια, αλλά που ...........

Μετά πας μάλλον εδώ  http://www.skroutz.gr/s/6568846/Samsung-UE55JU6400.html, αλλά ξεφεύγει το budget

Συμβουλή μου, δώσε τώρα ένα χιλιάρικο για FHD και για 4Κ ή OLED έχουμε καιρό. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ!Οπότε για FHD.Μου άρεσαν σαν χαρακτηριστικά αυτή που προανέφερα (UE50' Ή 55' H6400) αλλά δεν έχω δει και τα ποιο πάνω μοντέλα (6500,7000 ή 7500 κτλ) και δε ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις χώρο, προτίμησε 55αρα. Από εμπειρία.

Για all around χρήση μάλλον τα πάντα εκτός από υλικό 4Κ, σε 4Κ φαίνονται χειρότερα.

Σε λίγο καιρό όλες θα είναι 4Κ έτσι για να είναι. Αν ο scaler είναι πολύ καλός, τότε όλο το υλικό θα δείχνει όπως μια καλή Fhd. Αλλά γιατί να έχω μια 4Κ τώρα που με "τεχνασμα " θα μου παρουσιάζει υλικό FHD και όχι μια φτηνή και αξιοπρεπεστατη Fhd και μετά από κάποιο διάστημα όταν θα δούμε τι πιάνουν και οι OLED βλέπουμε.

Δημοσ.

Μονο που οι σημερινές 4Κ έχουν καλύτερα στάδια επεξεργασίας απο τις παρούσες FHD. Το υλικό χαμηλής ανάλυσης δεν παιζει χειρότερα στα νεα μοντέλα (και σε μερικά περσινά). Οσο υπάρχουν περσινά μοντέλα FHD σε στοκ θα εχετε και αυτο το value for money. Όταν πλέον εξαντληθούν τοτε δεν υπάρχει κατι αλλο εκτός απο 4Κ.

Τα καλά πάνελ τύπου ultra clear κτλ τα βρίσκουμε μονο σε 4Κ υλοποιήσεις. Υλικό μπορεί να μην υπάρχει, αλλά σαν hardware υπερέχουν.

Στα 1000€ βέβαια άλλη λύση πλην της 6400 χλωμό. Οποτε την θεωρώ μονόδρομο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...