exypnakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Γεια σας! Ψήνομαι το τελευταίο διάστημα να κάνω overclock στον 8320 μου. Η μητρική, η ψήκτρα αναγράφονται παρακάτω. Να πω ότι δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα από overclock, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνω, αναλόγως από τη δυσκολία. Μπορείτε να με βοηθήστε; Edit: Η εγγύηση με καλύπτει μετά από overclock (σε λογικά πλαίσια); Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν τον καψεις οχι δεν σε καλυπτει! (Οχι πλακα κανω δεν καιγεται αν δεν κανεις βλακιες) παρεπιμπωντως θελω και γω οδηγιες καθως θα χτισουμε πισι με 8320 και θα τον κλοκαρουμε με την 212 εβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχω και εγω τον 8320 με gigabyte 970a-ds3p. Ειναι ασφαλες να κανω ενα μικρο oc με αυτη την μητρικη ? Εχω seidon 120v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ακριβως στην 4τι σελιδα αν εψαχνεσ λιγο θα εβλεπες ενα ολοκληρο thread για το συγκεκριμενο cpu http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα