triptico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Σε win 8.1 όταν επιχειρώ να σβήσω ένα φάκελο μου λέει ότι "Δεν είναι δυνατή η εύρεση αυτού του στοιχείου". Κάνω επανεκκίνηση αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα. Δεν έχω ανοιχτό το φάκελο, ούτε έχω ανοιχτό κάποιο αρχείο που βρίσκεται μέσα στο φάκελο. (βλ εικόνα) Καμμιά ιδέα;
trujillo2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 κατεβασε το unlocker και δοκιμασε να το διαγραψεις http://filehippo.com/download_unlocker 2
triptico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις το δοκίμασα. Δεν μπορεί να το σβήσει...
triptico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τίποτα και με safe mode. Βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Έχω κάνει έλεγχο σφαλμάτων του δίσκου από τα windows και δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα. Ούτε το HD Sentinel μου δείχνει κάποιο πρόβλημα στο δίσκο...
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Σβήσε ένα ένα τα αρχεία μέσα. Μετονομασία φακέλου και δοκίμασε πάλι με το unlocker 2
triptico Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τα εσβησα τα αρχεία αλλα δεν με αφηνει να αλλαξω το ονομα του φακέλου ουτε να τον σβησω με το unlocker. Πολυ περίεργο πρόβλημα...με βλέπω για φορματ...
triptico Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καν 'το με cmd. Μου βγαζει ακριβως το ίδιο μηνυμα "Δεν ειναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα".
MSSB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Με cmd πάντα μπορούσα να διαγράψω αυτά τα αρχεία και τους φακέλους που δεν γινόταν. Περίεργο. Θα ρωτήσω κάτι τελείως χαζό αλλά.. restart έκανες το pc και δοκίμασες να το κάνεις σε safe mode με το cmd; Αυτό το μήνυμα που βγάζει, κανονικά δεν θα έπρεπε. Που ακριβώς το έχεις το αρχείο; Μπες εκεί που το έχεις με cmd και την εντολή cd (π.χ αν είναι στην επιφάνεια εργασίας σου, γράφεις cd C:\Users\J(το όνομα σου)\Desktop) και πάτα enter. Μόλις περαστεί η εντολή, γράψε ένα "dir /x" και δες τι σου γράφει και αν σου έχει τον φάκελο. -- Εμένα ας πούμε αν ήταν στην επιφάνεια εργασίας μου θα έγραφα: cd C:\Users\James\Desktop και Enter. Αν το κάνω αυτό, μου βγάζει μόνο έναν φάκελο που έχω με όνομα "Νέος φάκελος". Δίπλα ακριβώς, είναι εκείνο που έχω μαρκάρει. Μετά για να το διαγράψω το φάκελο, γράφω: rmdir /s /q και εκείνο το μαρκαρισμένο δηλαδή rmdir /s /q 8F05~1 και πουφ, πάει! Τσέκαρε το βίντεο!!! Αααα και που είσαι, αυτό με τις Ελληνικές διαδρομές, είναι πονοκέφαλος για το σύστημα! Να το ξέρεις. 1
darkdragon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Hi, Υπάρχει ένα utility από τη malwarebytes γνωστή εταιρεία για το anti malware software της που κάνει την εργασία που θέλεις μάλιστα σου δημιουργεί και επιλογή-δυνατότητα με δεξί κλικ, το μόνο που πρεπει να προσέχεις είναι να μη κανείς λάθος στο αρχείο που θέλεις να διαγραφή! https://www.malwarebytes.org/fileassassin/ Λογικά θα σου το καθαρίσει να ξέρεις ότι επιστροφή δεν υπάρχει με αυτό το εργαλείο. ... και κάτι ακόμα στις ιδιότητες του φακέλου αυτού βλέπεις κάτι παράξενο ή είναι τα συνηθισμένα που αναγράφονται και στους άλλους φάκελος σου; Τώρα αν δεν γνωρίζεις από ιδιότητες ξέχασέ το. 1
triptico Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Hi, Υπάρχει ένα utility από τη malwarebytes γνωστή εταιρεία για το anti malware software της που κάνει την εργασία που θέλεις μάλιστα σου δημιουργεί και επιλογή-δυνατότητα με δεξί κλικ, το μόνο που πρεπει να προσέχεις είναι να μη κανείς λάθος στο αρχείο που θέλεις να διαγραφή! https://www.malwarebytes.org/fileassassin/ Λογικά θα σου το καθαρίσει να ξέρεις ότι επιστροφή δεν υπάρχει με αυτό το εργαλείο. ... και κάτι ακόμα στις ιδιότητες του φακέλου αυτού βλέπεις κάτι παράξενο ή είναι τα συνηθισμένα που αναγράφονται και στους άλλους φάκελος σου; Τώρα αν δεν γνωρίζεις από ιδιότητες ξέχασέ το. Το fileassassin δουλευει μονο με αρχεία, οχι φακελους, το δοκιμασα Οσο για τις ιδιότητες, πραγματι κατι δεν παει καλα
MSSB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στη τελική, καν' το κρυφό και ξέχνα το. Στο επόμενο format θα καθαρίσει έτσι και αλλιώς. Παλιά έτσι έκανα εγώ 1
triptico Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μετά για να το διαγράψω το φάκελο, γράφω: rmdir /s /q και εκείνο το μαρκαρισμένο δηλαδή rmdir /s /q 8F05~1 και πουφ, πάει! Τελικά δούλεψε η γραμμή εντολής, σύμφωνα με την οδηγία σου. Απλά την προτελευταία φορά που δοκίμασα με γραμμή εντολής χτυπούσα το tab για να μου συμπληρώσει αυτόματα το όνομα του φακέλου και έτσι δεν δούλευε... Ευχαριστώ τον MSSB αλλά και όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα