jimmis7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Γεια σας, παιδιά! Έχω PC με AMD FX 8150, οκταπύρηνο, 3.6 GHZ, SSD Kingston, HyperX 3K 120 GB και κάρτα γραφικών Asus Radeon R9 290 4GB GDDR5. Παίζω όλα τα παιχνίδια στα Ultra High settings, εκτός από το GTA V, το The Witcher 3 και το Far Cry 4. Έχω μπει σε site που βαθμολογεί το PC μου και είναι όλα κομπλέ, εκτός από τη CPU (στα πιο απαιτητικά παιχνίδια, φυσικά), δηλαδή δεν τα παίζει σε Ultra High settings αλλά στα Medium. Εάν τον κάνω overclock, θα έχω καλύτερα FPS στα games; Θα παίζει, δηλαδή, στα Ultra High setting ή δεν παίζει ρόλο αυτό; Ή χρειάζομαι καινούρια CPU για να παίζω τα πιο απαιτητικά παιχνίδια; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Κοιταξε, πρεπει να δεις αν τρως μπουκάλι. Κατέβασε το msi afterburner και την ώρα που παίζεις ένα από τα παιχνίδια που δεν μπορεις να μαξάρεις πχ gta 5, δες την κάρτα γραφικών σε τι usage βρίσκεται. Εαν δεν είναι 95-100% θα σε κρατάει πίσω ο επεξεργαστής. Σε αυτήν την περίπτωση αμα κάνεις overclock το cpu και η gpu καταφέρει να φτάσει στο 100% θα δεις διαφορα. Κατα την γνώμη μου, όλη η σειρά των fx μεχρι 83xx θέλει λίγο overclock αφού το boost που θα καταφέρεις σε performance, όχι μόνο σε παιχνίδια, με μια καλή ψύκτρα θα είναι μεγάλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν έχεις τις γνώσεις φυσικά θα δεις διαφορά! Προτείνω να διαβάσεις αυτό το thread http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-τι-πώς-και-γιατί/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα