Προς το περιεχόμενο

Landvo S6 απο coolicool.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως ειναι οντως πολυ περιεργο. Αν το εκανε μονο η elephone θα λεγαμε ενταξει, συμβαινουν αυτα, αλλα και η Landvo; κοιτα γιατι μου φαινεται περιεργο http://www.landvo.com/support.htm. Λες να το σηκωνει το lollipop?

Εδώ για το p7000 στο φόρουμ της elephone έχει ανοιχτεί θέμα σχετικά με το μαγαζί γιατί κανένας δεν έχει πάρει τίποτα, με αποτέλεσμα όλοι να είναι δυσαρεστημένοι και πολλοί να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω

Μα το lollipop λένε είναι πιο ελαφρύ, γιατί να μην μπορεί να το σηκώσει!?

Δημοσ.

Εχει πολυ ωραια features. Ειδικα το multi tasking screen ειναι πολυ κοντα στα γουστα μου! Οσο για το landvo, λειτουργουν κανονικα και οι 3 τροποι ασφαλισης;

Δημοσ.

Τελικα μου εστειλαν emai και μου ειπαν οτι,τελικα θα το,στειλοθν την αλλη βδομαδα. Καθολου συνεπεια. Γινεται να ακθρωσω την παραγγελια;

Δημοσ.

Τελικα μου εστειλαν emai και μου ειπαν οτι,τελικα θα το,στειλοθν την αλλη βδομαδα. Καθολου συνεπεια. Γινεται να ακθρωσω την παραγγελια;

Εάν θέλεις, φυσικά και μπορείς. Μίλα μαζί τους για το πως και γιατί. Σκέφτεσαι να πάρεις άλλο ή από αλλού? Γιατί στο θέμα του κινητού που διάβαζα δίπλα, τελικά και στο gearbest από την άλλη εβδομάδα είπαν και αυτοί ότι θα αρχίσουν να στέλνουν.

Δημοσ.

Εάν θέλεις, φυσικά και μπορείς. Μίλα μαζί τους για το πως και γιατί. Σκέφτεσαι να πάρεις άλλο ή από αλλού? Γιατί στο θέμα του κινητού που διάβαζα δίπλα, τελικά και στο gearbest από την άλλη εβδομάδα είπαν και αυτοί ότι θα αρχίσουν να στέλνουν.

Καλησπερα, επικοινωνησα με το reportspam και μου ειπαν οτι θα το φερουν τη δευτερα, και αν δεν το φερουν θα μου κανουν refund

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...