Προς το περιεχόμενο

Landvo S6 απο coolicool.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εκανα προπαραγγελια το landvo s6 απο το reportspam στις 24/5/2015. Εγραφε οτι το κινητο θα ειναι διαθεσιμο προς αποστολη την 31/5. Ειναι 1/6 και δεν εχω λαβει ουτε tracking number ουτε τιποτα σχετικο. Πρεπει να ανησυχω; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οχι,φυσιολογικο ειναι.Λογικα μεχρι την Παρασκευη θα το στειλουν.Επειδη ειναι νεα συσκευη μπορει ομως (πολυ μικρη πιθανοτητα) να καθυστερηση παρα πανω.

Δημοσ.

Σωστά. Κανένας δεν στέλνει αμέσως tracking number. Μπορείς αν θέλεις είτε να μιμήσεις αύριο στο live chat ή στείλτους email να σου πούνε αν έφυγε η παραγγελία σου.

Δημοσ.

Διάβαζα ότι γενικώς είχε πολύ ζήτηση, οπότε υποθέτω τα κομμάτια που είχαν παραγγείλει για στοκ τους τελείωσαν, εσύ είχες παραγγείλει μετά από τους άλλους, γιατί όλα τα μαγαζιά αυτό κάνουν, βάζουν σε σειρά παλαιότητας παραγγελίας την παραγγελία και στις 5 που θα ξαναστοκάρουν θα είσαι στην επόμενη φουρνιά που θα φύγει.

Δημοσ.

Διάβαζα ότι γενικώς είχε πολύ ζήτηση, οπότε υποθέτω τα κομμάτια που είχαν παραγγείλει για στοκ τους τελείωσαν, εσύ είχες παραγγείλει μετά από τους άλλους, γιατί όλα τα μαγαζιά αυτό κάνουν, βάζουν σε σειρά παλαιότητας παραγγελίας την παραγγελία και στις 5 που θα ξαναστοκάρουν θα είσαι στην επόμενη φουρνιά που θα φύγει.

Ανυπομονω να ερθει... το χρειαζομαι ετσι κι αλλιως. Οποτε να το περιμενω Ιουλη και βαλε ε;

Κατι αλλο... απο specs πως το βλεπετε;

Δημοσ.

Ανυπομονω να ερθει... το χρειαζομαι ετσι κι αλλιως. Οποτε να το περιμενω Ιουλη και βαλε ε;

Κατι αλλο... απο specs πως το βλεπετε;

Άμα φύγει 5 που σου είπανε, θέλει καμιά 20αριά μέρες περίπου, άρα 25-30 το πολύ λογικά πρέπει να το έχεις. Για τα 99$ που πλήρωσες και τα χαρακτηριστικά που έχει, είναι super!

Δημοσ.

Άμα φύγει 5 που σου είπανε, θέλει καμιά 20αριά μέρες περίπου, άρα 25-30 το πολύ λογικά πρέπει να το έχεις. Για τα 99$ που πλήρωσες και τα χαρακτηριστικά που έχει, είναι super!

Καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει περιπτωση να ερθει σε λιγοτερο απο 20; Ξερουμε τιποτα για SAR; και κατι αλλο, τελικα εχει lollipop ή KitKat?

Δημοσ.

Καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει περιπτωση να ερθει σε λιγοτερο απο 20; Ξερουμε τιποτα για SAR; και κατι αλλο, τελικα εχει lollipop ή KitKat?

Το SAR γενικώς στα κινέζικα κινητά είναι ένα μυστήριο. Πάντως γενικώς ξέρω ότι δεν ξεφεύγουν. Το πόσο γρήγορα θα σου έρθει εξαρτάται αποκλειστικά από το ταχυδρομείο. Έχει τύχει να έχω παραγγελία τους σε 8 ημέρες, έχει τύχει σε 25. Είναι θέμα καθαρά τύχης.

Όσο με το τι λογισμικό έρχεται, η φωτό νομίζω τα λέει όλα

guuhoo

Δημοσ.

Το SAR γενικώς στα κινέζικα κινητά είναι ένα μυστήριο. Πάντως γενικώς ξέρω ότι δεν ξεφεύγουν. Το πόσο γρήγορα θα σου έρθει εξαρτάται αποκλειστικά από το ταχυδρομείο. Έχει τύχει να έχω παραγγελία τους σε 8 ημέρες, έχει τύχει σε 25. Είναι θέμα καθαρά τύχης.

Όσο με το τι λογισμικό έρχεται, η φωτό νομίζω τα λέει όλα

guuhoo

Κι εγω εχω ακουσει οτι η Landvo ειναι μια ποιοτικη ανερχομενη εταιρια. Μολις το παραλαβω θα σας ενημερωσω. Το λογισμικο πως το αναβαθμιζεις, και θα μπορει να το υποστηιξει αυτος ο επεξεργαστης;
Δημοσ.

Κι εγω εχω ακουσει οτι η Landvo ειναι μια ποιοτικη ανερχομενη εταιρια. Μολις το παραλαβω θα σας ενημερωσω. Το λογισμικο πως το αναβαθμιζεις, και θα μπορει να το υποστηιξει αυτος ο επεξεργαστης;

Για μπες στο link της εταιρείας να δεις....

Άσχετο, στο θέμα δίπλα για το κινητό λέγανε ότι το Gearbest πάλι κρέμασε τους πελάτες του και είπε ότι θα παραλάβει κατά τις 15 του μήνα επειδή λέει καθυστέρησε να τους τα παραδώσει ο κατασκευαστής, με αποτέλεσμα να κάνανε ακυρώσεις και να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω! Καλά πρώτα η elephone, μετά η Landvo, όλοι τα βάλανε με το κακομοίρικο Gearbest και δεν του δίνουν κινητά!? Περίεργο.......

Δημοσ.

Για μπες στο link της εταιρείας να δεις....

Άσχετο, στο θέμα δίπλα για το κινητό λέγανε ότι το Gearbest πάλι κρέμασε τους πελάτες του και είπε ότι θα παραλάβει κατά τις 15 του μήνα επειδή λέει καθυστέρησε να τους τα παραδώσει ο κατασκευαστής, με αποτέλεσμα να κάνανε ακυρώσεις και να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω! Καλά πρώτα η elephone, μετά η Landvo, όλοι τα βάλανε με το κακομοίρικο Gearbest και δεν του δίνουν κινητά!? Περίεργο.......

Γιατι ετσι; Παει για χρεοκοπια ή κατι τετοιο;

Λογικα θα εννοουν αυτο http://www.landvo.com/support.htm.

Δημοσ.

Τι να σου πω...ότι διαβάζω γράφω!

Λογικά ναι, αυτό πρέπει να είναι.

Παντως ειναι οντως πολυ περιεργο. Αν το εκανε μονο η elephone θα λεγαμε ενταξει, συμβαινουν αυτα, αλλα και η Landvo; κοιτα γιατι μου φαινεται περιεργο http://www.landvo.com/support.htm. Λες να το σηκωνει το lollipop?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...