Προς το περιεχόμενο

Kingston 32GB Micro SD SDHC Card class 10 ~10.10 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οι φωτογραφιες τους μου γεννουν σκεψεις περι γνησιοτητας. Πολύ κακη μοιαζει η εκτυπωση των γραμματων και σε καρτα και σε ανταπτερ (καμια σχεση με την φωτο στο σκρουτζ), κατι αυτοκολλητακια βλεπω στην πισω πλευρα της καρτας κλπ. Δεν το εχω ψαξει περι οψης των μαιμουδιων της kingston απλα δεν μου φαινονται ενταξει οσα βλεπω στις φωτογραφιες...

• Like 2
Δημοσ.

Εδω τουλαχιστο φαινεται οκ και ο ανταπτορας και η καρτα http://image1.geekbuying.com/make_pic/2015-05-04/2015054015836m7190wq1.jpgεγω παρηγγειλα παντως μια , θα δουμε...

Παντως απο το geekbuying δεν εχω φαει μαιμου... ακομη... ελπιζω να μην φαω τωρα, γιατι θα φαει χοντρο ακυρο μετα

Δημοσ.

Εχω στο παρελθόν παραγγείλει 16Gb Kingston  απο το Geekbuying και ήταν αυθεντική, την είχε βγάλει στα 4,99$. Οπότε πιστεύω ότι και για αυτή θα ισχύει το ίδιο...

Δημοσ.

Και εμένα δεν μου κάθετε καλά... Καταρχάς στις φωτό φαίνεται ότι είναι UHS 1 , που κανονικά υπάρχει μόνο με χρυσά γράμματα.

Οι 10ρες με λευκά γράμματα επίσης έχουν μία πράσινη γραμμή που δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη και επίσης γράφει πάνω της πως το μοντέλο είναι το sdc10/32 , που και έρχεται σε αντίφαση με το u1 που έχει τυπωμένο από πάνω του πάνω του και στις kingston γενικός δεν υπάρχει αυτή η εκτύπωση του μοντέλου

Δημοσ.

γενικα διαβασα οτι η kingston εχει μια υπηρεσια που στελνεις τον s/n της καρτας και σου απανταει αν ειναι αυθεντικη ή οχι και σου στελνει και κατι επισημο αν καταλαβα για να κανεις despute...  οποτε κοντος ψαλμος ...

αν και το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να ειναι τοσο βλακες οι του gb...

Δημοσ.

10€ και να περιμενω κανενα μηνα? Θα προτιμουσα 12.90 και να το εχω αυριο. Δεν το λες και τρελη προσφορα

• Like 5
Δημοσ.

Με 12.90 την παραλαμβάνεις απο εδω σε οποιοδήποτε κατάστημα κουριερ σε όλη την Ελλάδα, δεν νομίζω ότι αξίζει το "ρισκο"

• Like 1
Δημοσ.

το geek δεν είναι όπως ηταν παλιά, έχει ψιλοχαλασει  , γενικά καλές τιμές σε κάρτες παίζουν συχνά πυκνά και στο mymemory που είναι 100% αξιόπιστο

• Like 1
Δημοσ.

Αν κρίνουμε από τα usb hub που παρουσιάζονταν ως 2.0 και τελικά ήταν 1.1 (και αν δούλευαν), είναι καλύτερα να προτιμήσει κανείς σοβαρότερα καταστήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κρίνουμε από τα usb hub που παρουσιάζονταν ως 2.0 και τελικά ήταν 1.1 (και αν δούλευαν), είναι καλύτερα να προτιμήσει κανείς σοβαρότερα καταστήματα.

Δίκαιο έχεις αλλά δεν μπήκες και μέσα από την αγορά  0,29$ έκανε :P

Μην τρελαθούμε :D

Δημοσ.

Δίκαιο έχεις αλλά δεν μπήκες και μέσα από την αγορά  0,29$ έκανε :P

Μην τρελαθούμε :D

Όταν έρχεται κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις παραγγείλει και είναι άχρηστο, το λογικό δεν είναι να ενθουσιάζεσαι. Και 1 cent να έκανε, χαμένο θα ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Και εμένα δεν μου κάθετε καλά... Καταρχάς στις φωτό φαίνεται ότι είναι UHS 1 , που κανονικά υπάρχει μόνο με χρυσά γράμματα.

Οι 10ρες με λευκά γράμματα επίσης έχουν μία πράσινη γραμμή που δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη και επίσης γράφει πάνω της πως το μοντέλο είναι το sdc10/32 , που και έρχεται σε αντίφαση με το u1 που έχει τυπωμένο από πάνω του πάνω του και στις kingston γενικός δεν υπάρχει αυτή η εκτύπωση του μοντέλου

εφαγα φλασια και ανοιξα το καπακι του κινητου και ειχα παρει τον Γεναρη... μια 8αρα mc-sd kingston απο το public και ειναι με ασπρα γραμματα...uhs-I class 10 χωρις πρασινη ή ροζ γραμη!

http://www.kingston.com/en/flash/microsd_cards μαλλον θα εχει δυο σειρες η μια με χρυσα και μια με ασπρα...

στην χειροτερη αν αποδειχτει μουφα θα μου κανουν refund και θα κρατησω και την μουφα γιατι προφανως δεν τους συμφερει να τους την στειλω πισω :P

Δημοσ.

8ρες με άσπρα και χωρίς γραμμή έχω και εγώ. Αλλά 32άρα και uhs1 σε τέτοιο στιλ δεν έχω δει , ούτε ψάχνοντας στο δίκτυο. Απλή 10ρα ναι.  Χωρίς όμως τυπωμένο το μοντέλο πάνω της

Άλλα και πάλι αν υποθέσουμε ότι χρώμα γραμμάτων και γραμμές δεν έχουν σημασία , υπάρχει και το ότι γράφει πάνω στην κάρτα ότι είναι μοντέλο με απλό class10  ακριβώς κάτω από το σημείο που γράφει ότι είναι uhs1.

Ελπίζω αν είναι όντως μούφα να γίνει όπως τα είπες και να μην έχεις τραβήγματα

Δημοσ.

8ρες με άσπρα και χωρίς γραμμή έχω και εγώ. Αλλά 32άρα και uhs1 σε τέτοιο στιλ δεν έχω δει , ούτε ψάχνοντας στο δίκτυο. Απλή 10ρα ναι.  Χωρίς όμως τυπωμένο το μοντέλο πάνω της

Άλλα και πάλι αν υποθέσουμε ότι χρώμα γραμμάτων και γραμμές δεν έχουν σημασία , υπάρχει και το ότι γράφει πάνω στην κάρτα ότι είναι μοντέλο με απλό class10  ακριβώς κάτω από το σημείο που γράφει ότι είναι uhs1.

Ελπίζω αν είναι όντως μούφα να γίνει όπως τα είπες και να μην έχεις τραβήγματα

κουβεντα να γινεται... οι φωτο απο το site της kingston

TxYWuDk.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...