Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες..

σε συστημα με pentiun g3420, mobo asrock h81 pro btc,8 gb ram gskill,saphire r7 250x,psu corsair vs 450 το οποιο δουλευει μια χαρα εδω και 1 μηνα που το εστησα

,χθεσ βραδυ τρωω μια μπλε οθονη .

επαιζα assassin s creed unity και με το που κλεινω το παιχνιδι μπλε οθονη ...στα log  μου βγαζει 

Atikmdag.sys

καμια ιδεα?

απο θερμοκρασιες ειμαι καλα..

πριν 2 βδομαδες περασα και το τελευταιο bios στη μητρικη..

Δημοσ.

Κάτι στράβωσε με τους ντράϊβερς τις κάρτας γραφικών.

Για αρχή βάλε τους νεότερους αν δεν τους έχεις ήδη, αλλιώς κάνεις απεγκατάσταση τραβάς και ένα σκαν με το driver fusion σε safe mode και τους ξαναπερνάς.

Πόσταρε και καμιά θερμοκρασία/τσέκαρε με το σέντινελ μιας που είσαι ζεστός.

Ο οδηγός της κάρτας γραφικών. Συνηθίζεται να βγάζουν μπλέ οθόνες οι οδηγοί της ati.

Ναι, η nvidia bsod δεν βγάζει ποτέ, μόνο κάρτες μπρικάρει.

Δημοσ.

θερμοκρασιες στο cpu δε περνα τους 54 και η καρτα τους 64 κατα τη διαρκεια παιχνιδιου...ο σκληρος ενω ειναι με υγεια 100% με προβληματιζει λιγο γιατι ειναι 6ετιας...drivers εχω τους omega 14.12 με τουσ οποιους στο συστημα της υπογραφης δεν ειχα ποτε θεματα..θα περασω τους 15.5 με ddu και βλεπουμε..οποιαδηποτε προταση δεκτη παιδια..

Δημοσ.

Ναι, η nvidia bsod δεν βγάζει ποτέ, μόνο κάρτες μπρικάρει.

Ασχολούμαστε με ati οχι με nvidia στο συγκεκριμένο νήμα, είναι κοινή παραδοχή λοιπόν οτι οι οδηγοί της κρασάρουν και οτι στίς 10 εκδόσεις οι 2 θα είναι σταθερές. Αυτό το ελάτωμμα να μην μένετε στο θέμα που συζητάμε αλλά να το παίρνετε προσωπικά και να "την λέτε" για άσχετο προιόν/γεγονός λες και είμαι αντιπρόσωπος της αντίπαλης εταιρείας, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...