Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας ήθελα να κάνω μόνο μια ερώτηση

Τo pc μου που το έχω για gaming όταν είμαι στο internet πιάνει : cpu 50-60 βαθμούς είναι φυσιολογική θερμοκρασία για  amd athlon X4 860K???  Και από τι  έχω ψάξει το max του  είναι 95

Δημοσ.

κανε εγκατασταση το AMD overdrive να δεις τι σου λεει στο thermal margin,αν εχεις υψηλες τιμες εκει εισαι μια χαρα.αν οχι κοιταξε αν παταει καλα η ψυχτρα αν εχει παστα πανω και εχει γενικα καλυ ροη αερα το PC σου

Επισκέπτης
Δημοσ.

κανε εγκατασταση το AMD overdrive να δεις τι σου λεει στο thermal margin,αν εχεις υψηλες τιμες εκει εισαι μια χαρα.αν οχι κοιταξε αν παταει καλα η ψυχτρα αν εχει παστα πανω και εχει γενικα καλυ ροη αερα το PC σου

εννοείς πόσο είναι το max για θερμοκρασία? αν εννοείς αυτό για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή είναι 95

Επισκέπτης
Δημοσ.

βαλε το AMD overdrive και δες τι γραφει στο thermal margin.αν εχεις υψηλες τιμες εκει εισαι μια χαρα.

το κατέβασα τώρα που πατάω?

Δημοσ.

καπου θα σου εχει αν θυμαμε καλα του πυρηνες την χρηση τον πυρηνων και απο κατο το thermal margin δεν θυμαμε ποια επιλογη ειναι απο τις καρτελες που εχει το προγραμμα.

καρτελα status monitor και μετα cpu status.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καπου θα σου εχει αν θυμαμε καλα του πυρηνες την χρηση τον πυρηνων και απο κατο το thermal margin δεν θυμαμε ποια επιλογη ειναι απο τις καρτελες που εχει το προγραμμα.

καρτελα status monitor και μετα cpu status.

μπήκα και δείχνει τις θερμοκρασίες

Επισκέπτης
Δημοσ.

στο thermal margin τι σου λεει.

1) Ας σου που πρώτα τι λέει μόλις το ανοίγω με την σειρά      1. cpu status  2.gpu status 3.board status 4.logging σε όλα απο αυτά μόλις το πατάω γράφει κάπου thermal margin πιο απο αυτά τα 4 να πατήσω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

cpu status σου ειπα και ποιο πανω και θα δεις εκει που λεει thermal margin τι γραφει.

53.1 και ανεβαίνει δεν είναι σταθερός αριθμός

Δημοσ.

εχεις ακομα περιδοριο για να φτασεις τους 95 οποτε εισαι μια χαρα.βαλε ενα προγραμα να στρεσαρι τον επεξεργαστη να δεις εκει τι θα κανει για αρκετη ωρα να δεις τι περιθορια εχεις ακομα.

εχεις την ψυχτρα της μαμας η καποια after market?

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχεις ακομα περιδοριο για να φτασεις τους 95 οποτε εισαι μια χαρα.βαλε ενα προγραμα να στρεσαρι τον επεξεργαστη να δεις εκει τι θα κανει για αρκετη ωρα να δεις τι περιθορια εχεις ακομα.

εχεις την ψυχτρα της μαμας η καποια after market?

αυτήν έχω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33206&cat=7

Δημοσ.

δες αν παταει καλα και αν εχεις και αλους ανεμηστιρες στι κουτι αφου πρωτα δεις με το stress test πως θα παει.και μην ξεχνας πλεον ειναι καλοκαιρι οποτε οτιδιποτε κατω απο 30 βαθμους οταν εχουμε θερμοκρασια δωματιο 30 βαθμους δεν ειναι σωστη η μετριση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δες αν παταει καλα και αν εχεις και αλους ανεμηστιρες στι κουτι αφου πρωτα δεις με το stress test πως θα παει.και μην ξεχνας πλεον ειναι καλοκαιρι οποτε οτιδιποτε κατω απο 30 βαθμους οταν εχουμε θερμοκρασια δωματιο 30 βαθμους δεν ειναι σωστη η μετριση.

ευχαριστώ για τον χρόνο σου θα το βλέπω κάθε μέρα πως πάει

επίσης κάτι ακόμα απο που θα κάνω stress test?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...