Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !

Θέλω να κάνω μια προσπάθεια να διαφημίσω μια οικογενειακή επιχείρηση στο facebook. Επειδή το ταμείον είναι μείον θέλω να "παίξω" με τις ελάχιστες χρεώσεις και από εκεί και πέρα θα δω πως πάει.

Πηγαίνοντας στη δημιουργία διαφημίσεων βλέπω ότι υπάρχει ένα ελάχιστο όριο προϋπολογισμού 1€ την ημέρα. Καταλαβαίνω πλήρως ότι το όριο δεν είναι υψηλό αντικειμενικά όμως για τα δικά μου δεδομένα και τα 30€ το μήνα δεν μπορώ να τα διαθέσω με άνεση. Γι'αυτό θα ήθελα να μάθω αν αυτό το 1€ είναι όριο το οποίο μπορεί να μην χρεωθώ αν δεν γίνουν οι προβολές μέσα στην ημέρα ή αν είναι ελάχιστο κόστος και συνεπώς στο τέλος του μήνα θα πληρώσω 30€ ανεξάρτητα από το τις προβολές και κλικ θα έχει η διαφήμιση.

Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Στο Facebook όταν κάνεις μια διαφημιστική καμπάνια μπορεί να βάλεις το budget που μπορείς να διαθέσεις. Το ελάχιστο κόστος ημέρας είναι 1 ευρώ. Με αυτήν την λογική, έστω ότι έχεις 10 ευρώ τα οποία μπορείς να διαθέσεις, μπορείς να τα μοιράσεις σε 1 έως 10 μέρες. Όταν γίνεται μία καμπάνια, υπάρχει ένα κόστος για την κάθε ενέργεια που γίνεται! Περίπου στα 2 λεπτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...