bananakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αξιζει η παρακατω πατεντα? η καστα μου ειναι μια 9600gt η οποια κανει τρομερο θορυβο ειναι καθαρισμενη εχει λυθει και το φαν ολα μια χαρα αλλα μετα απο καμια βδομαδα παλι τα ιδια Αν κανω την πατεντα θα εχω πιο πολες θερμοκρασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αγόρασε ενα καινούργιο ανεμιστηράκι ή ακόμα καλύτερα μια καινούργια ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καινουργια ψυκτα για μια καρτα που πουλιεται 20-25 ευρω(οχι??) ανεμιστηρακι δεν βρισκω πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Έχει και φθηνότερα για δές εδώ που έχει και ανεμιστηράκια http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=9600gt+cooler&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X9600gt+fan.TRS0&_nkw=9600gt+fan&_sacat=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχω μια καμμενη 8600... Ξερεις αν ταιριαζει το ανεμιστηρακι να στο στειλω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Στο ebay ειναι +-10 ευρω μεταφορικα? Επισης σκευτομαι μετα τον Νοεμβρη να αγορασω μια αλλη Ειχα αγορασει τον Αυγουστο μια 6670 η οποια ηταν ισως χειροτερη απο την 9600gt αλλα για κακη μυ τυχη τοτε δεν ειχα ανακαλειψη το isomnia. Εχω μια καμμενη 8600... Ξερεις αν ταιριαζει το ανεμιστηρακι να στο στειλω;;; φενεται να κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δοκίσαμε και δες τις θερμοκρασίες, αφού έχεις φτάσει ως εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Στο ebay ειναι +-10 ευρω μεταφορικα? Είναι ανάλογα τον πωλητή αν δείς τα περισσότερα ειναι free shipping ή 3 4 $ μεταφορικά απλα ειναι απο κίνα και θα πρέπει να περιμένεις , μπορείς να βάλεις πάντως και στις αγγελίες στο insomnia μια αγγελία ζήτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Απλα θα ηθελα να μαθω αν το εχει κανει καπιος και αν ειδε διαφορα στοις θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 http://imgur.com/eC2S9L4 Φιλε μου ο ανεμιστηρας.....οι βιδες στα 4.5cm×4.5cm Πες μου αν σου κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 το ανεμηστιρακι οπως φενεται κανει αλλα μην σε μπλεκω ειδη σκευτομαι για μια καινουργια εως 80 ευρω αλλα θα ειναι πιο καλη απο αυτην την 9600gt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 το ανεμηστιρακι οπως φενεται κανει αλλα μην σε μπλεκω ειδη σκευτομαι για μια καινουργια εως 80 ευρω αλλα θα ειναι πιο καλη απο αυτην την 9600gt? Για αγορά καινούργιας κάρτας ρώτα εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ αναφέροντας το σύστημα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα