Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα πρόβλημα με μία σύνδεση που έχω κάνει στο σπίτι μου και θα ήθελα την βοήθεια σας.Πιο αναλυτικά μένω μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου σε οικογενειακή τριώροφη οικοδομή με τον πατέρα μας στον πρώτο όροφο,τον αδελφό μου στον δεύτερο και εγώ στον τρίτο.Εγώ έχω σταθερό και ίντερνετ στην HOL με ρούτερ το TG585v7 (το έχω πολλά χρόνια και με βολεύει).Έχω κατεβάσει καλώδιο UTP Cat6 στον κάτω όροφο που είναι ο αδελφός μου και του έχω βάλει στο σαλόνι ένα TG585v8 με σκοπό να του δίνω ενσύρματα ίντερνετ και αυτός να μπορεί να παίρνει και ενσύρματα αλλά και ασύρματα από το δικό του ρούτερ,του οποίου έχω απενεργοποιήσει το DHCP.Όλες οι συσκευές που έχουμε στο δίκτυο έχουν καρφωτές ip,τα ρούτερ έχουν διαφορετικά ip και έχω βάλει μέσω telnet τα dns της hol.Επίσης το κανάλι και το όνομα που εκπέμπει το SSID του αδελφού μου είναι διαφορετικά από τα δικά μου.Tο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε έχει να κάνει με την ταχύτητα στο δίκτυο του αδελφού μου και στις συσκευές που είναι συνδεμένες με το ρούτερ του.Όταν βάζω στο καλώδιο που κατεβαίνει από το δικό μου διαμέρισμα ένα switch 5 θέσεων που έχω,τότε η ταχύτητα είναι νορμάλ.Όταν βγάζω το switch και συνδέω το ρούτερ τότε η ταχύτητα του δικτύου είναι πάρα πολύ αργή.Μήπως έχετε κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...