NightCok1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλό μήνα. Εχω ενα θεματακι με το pc απο τοτε που τον πηρα πριν απο 3 χρονια. εχω εναν ssd 60 gb και ενα hhd 1 tb toshiba. Ολα ειναι μια χαρα αλλα σε ακυρες φασεις (μπορει και μετα απο 24 ωρες ανοικτό η και στο 5λεπτο) ακουγεται εναν θορυβος. ανοιξα το καπακι για να ακούσω από που προέρχεται. Εντοπισα οτι ειναι απο τον hdd. Δεν μπορώ να σας περιγραψω τον ηχο αλλα κάνει για 5 δευτερόλεπτα ενα φζζσσ φριζαροντας η οθονη (οχι μπλε μονο φριζ) και επειτα απο τα 5 αυτα δευτερόλεπτα σαν να μην συμβαίνει τιποτα. Ειναι σαν να ανεβάζει ταχυτητα επιταχυνοντασ και μετα να κοβει ξαφνικά. Η ενταση του θορύβου ειναι μικρή αλλα ακουγεται αρκετα λογο χαμηλων rpm σε ολο το συστημα. Ο δισκος ειναι 100%χωρις κανενα bad sector. Λετε να φταει κατι; μεσα σε αυτα τα 3 χροναινεχω αλλαξει τα παντα στο pc εκττος απο τους σκληρους αρα δεν ενα κατι αλλο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
cherno Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 κανε backup, φορμάτ σε αλλο λειτουργικο μπας και φταίει αυτό. απο την άλλη μπορει να μην φταίει ο σκληρος αλλά η μητρική ή καποιο άλλο περιφερειακό (πχ κανά χαλασμένο dvd στον ίδιο sata contoller).
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Απο τις ρυθμίσεις ενέργειας δες αν είναι ενεργοποιημένο να κλείνει ο δίσκος μετά απο κάποια λεπτά αδράνειας. Αν είσαι οκ απο εκεί, δοκίμασε να του αλλαξεις το καλώδιο τροφοδοσίας.
axouu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 φζζζζζ ή ξξξξξ σαν τον Σερραίο κάνει ο υπολογιστής; 1
blueangel3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 φζζζζζ ή ξξξξξ σαν τον Σερραίο κάνει ο υπολογιστής; φωναξε τον Σερραίο και θα εισαι οκ 1
NightCok1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Απο τις ρυθμίσεις ενέργειας δες αν είναι ενεργοποιημένο να κλείνει ο δίσκος μετά απο κάποια λεπτά αδράνειας. Αν είσαι οκ απο εκεί, δοκίμασε να του αλλαξεις το καλώδιο τροφοδοσίας.Μπορείς να μου πεις που ειναι αυτες οι ρυθμισεις; υπαρχουν και στα bios;
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μπορείς να μου πεις που ειναι αυτες οι ρυθμισεις; υπαρχουν και στα bios; Πίνακας ελέγχου, power options. Έχει μια λίστα με ρυθμισεις.
άδικος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ...φορμάτ σε αλλο λειτουργικο μπας και φταίει αυτό... lol wut? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα