Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παω να αλλάξω την ημερομηνια και την ωρα στα windows μου γραφει"Δεν διαθετετε τα δικαιωματα για την αλλαγη ημερομηνιας και ωρας,εποικινωνηστε με το διαχειριστη.Γιατι το κανει αυτο,υπαρχει τροπος να την αλλαξω?

Στο Bios την αλλάζει κανονικα στα windows οχι

Δημοσ.

πως γινεται να μπω ως διαχεριστης?εχω βγαλει τον κωδικο και μπαινει κατευθειαν 

Δεν μπαίνεις σαν διαχειριστής στα windows.

Δημοσ.

Δικο σου είναι το PC?

Το εχω αγορασει μεταχειρισμενο και μαλιστα απο αγγελια ασε μετανιωσα την ωρα κ τη στιγμη που το πηρα.

Τωρα οταν παω"Λογιαριαμοι"μεσα στα windows μου βγαζει Lenovo και απο κατω λεει Admistrator

αλλά δεν με αφηνει να κανω καμια ενεργια προσθηκης η΄αλλαγης λογαριασμου

Δημοσ.

Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή παίζει με το παλιό.. Και γιατί το μετανιωσες;

Παιζει με το παλιο,ειχα να το χρησιμοποιησω πανω απο μηνα απλά τωρα το ξανα επιασα γιατι μου χαλασε το καινουριο που ειχα

το μετανιωσα γιατι απο 3 μηνες μου δημιουργει προβληματα..Αν περασω τα windows ξανα ειναι καλη λυση?

γιατι ενω μου λεει οτι δεν εχει ιους και τετοια με malware που δοκιμασα το ειδα,παρολα αυτα,οταν ανοιγω τους browsers google και mozilla στον google chorme μου εμφανιζει καθε λεπτο "aw snap" και στον mozilla Κολλαει και λεει shochave crashed κ κλεινει.

Επισης δεν με αφηνει να περασω μεσα antivirus,και ακομη κλεινει ξαφνικα και μου βγαζει μια μπλε οθονη με γραμματα

και λεει" Memory management " disk pump crashed " και κατι για concestrate disk c: δεν τα θυμαμαι και ακριβως..Επισης μου λεει

για updates και removal or new hardaware η μπες μου λεει με safe mode ..και οταν κλεινει παει να κανει repair ουτε αυτο δεν ολοκληρωνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...