JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Έρχεται και στο PC το Final Fantasy Type-0. Η αποκάλυψη έγινε απο την MSI που ετοιμάζεται για την φετινή Computex, και θα παρουσιάσει το παιχνίδι στα καινούργια της laptop. Final Fantasy Type-O Coming To PC, Will Be Demonstrated On MSI’s Laptops At Computex Επίσημο site: http://finalfantasytype0.com/
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ειναι action rpg σαν το witcher 3 η ειναι jrpg σαν τα προηγουμενα final fantasy?
nikos5800 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ειναι action jrpg πολυ καλα νεα αποτι δείχνουν ολα το final fantasy 15 ερχεται στα windows PC!!!
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν εχω παιξει jrpg εκτος απο τα kingdom hearts και last remant. Καπως ετσι ειναι και τα final fanstasy? Αν ξεκινησω απο το type 0 θα καταλαβω την ιστορια η οχι?
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν εχω παιξει jrpg εκτος απο τα kingdom hearts και last remant. Καπως ετσι ειναι και τα final fanstasy? Αν ξεκινησω απο το type 0 θα καταλαβω την ιστορια η οχι? Εχεις χασει πολλα επεισοδια Oroku
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν εχω παιξει jrpg εκτος απο τα kingdom hearts και last remant. Καπως ετσι ειναι και τα final fanstasy? Αν ξεκινησω απο το type 0 θα καταλαβω την ιστορια η οχι? Κάθε final fantasy έχει την δικιά του ξεχωριστή ιστορία. Αν έχεις πάξει last remant ξέρεις τι πάνω κάτω πως είναι και το final fantasy.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 TLR / FF = Turn Based JRPGSimple as that..
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ^To Crisis Core FF VII έμοιαζε πιο πολύ σε Kingdom Hearts, και αν δεν κάνω λάθος κι αυτό το ίδιο. Δεν έτυχε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πάντως οταν βγήκε στο PSP, το είχα αγνοήσει εντελώς.
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 turn based είναι αλλά έχουν ένα ιδιαίτερο υβριδικό σύστημα που βάζει και το timing στο παιχνίδι.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Και ναί! Η Square Enix μέσω twitter ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει και σε PC μέσω Steam. Άντε εν αναμονή για FF XV, KH3 και καμιά βόμβα τύπου KH HD 2.5 Remix!! Square Enix Confirms Final Fantasy Type-0 Coming To The PC
Metaksas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πωωω καλά το Ffxv θέλω να δω κ εγώ πως κ πως!! Προς τ παρόν ειμαστε σε καλό δρόμο
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παντως το FF type 0 δεν μπορω να πω οτι ελαβε τις καλυτερες κριτικες οταν βγηκε για Ps4 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/final-fantasy-type-0-hd κυριως για το Demo του FF XV το πηραν οι περισσοτεροι. Βεβαια ελπιζω τα γραφικα να ειναι καλυτερα απο του Ps4 και σε μια καλη τιμουλα θα τιμηθει οπως αγορασα και τα XIII και XIII-2 για PC. Φετος λογικα περιμενουμε και το FF XIII-3 Lightning returns για pc αλλα ακομα καμια ημερομηνια.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το ΧΙΙΙ-3 νομίζω αρχές του '16 θα βγεί. Να ξέρεις πάντως δεν χάνεις κάτι, δεν κατάφερα να το παίξω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Final Fantasy: Type 0 HD – PC Version Locked At 30FPS, Mouse Is Not Supported
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Final Fantasy: Type 0 HD – PC Version Locked At 30FPS, Mouse Is Not Supported Την ιδια μλκια εκανε και με το FFXIII για PC η Square και αφου εφαγε το κραξιμο της αρκουδας να δεις για τι ωρα που εβγαλε patch με αναλυσεις μεχρι και 4k,60fps κλπ..... Η το φτιαχνουν το παραπανω ή θα πεσει παλι αναλογο κραξιμο και χαμηλες πωλησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα