Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy Type-0 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχεται και στο PC το Final Fantasy Type-0.

Η αποκάλυψη έγινε απο την MSI που ετοιμάζεται για την φετινή Computex, και θα παρουσιάσει το παιχνίδι στα καινούργια της laptop.

Final Fantasy Type-O Coming To PC, Will Be Demonstrated On MSI’s Laptops At Computex

Επίσημο site: http://finalfantasytype0.com/

Δημοσ.

Δεν εχω παιξει jrpg εκτος απο τα kingdom hearts και last remant. Καπως ετσι ειναι και τα final fanstasy? Αν ξεκινησω απο το type 0 θα καταλαβω την ιστορια η οχι?

Δημοσ.

Δεν εχω παιξει jrpg εκτος απο τα kingdom hearts και last remant. Καπως ετσι ειναι και τα final fanstasy? Αν ξεκινησω απο το type 0 θα καταλαβω την ιστορια η οχι?

Εχεις χασει πολλα επεισοδια Oroku :P

Δημοσ.

Κάθε final fantasy έχει την δικιά του ξεχωριστή ιστορία. Αν έχεις πάξει last remant ξέρεις τι πάνω κάτω πως είναι και το final fantasy.

Δημοσ.

^To Crisis Core FF VII έμοιαζε πιο πολύ σε Kingdom Hearts, και αν δεν κάνω λάθος κι αυτό το ίδιο.

Δεν έτυχε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πάντως οταν βγήκε στο PSP, το είχα αγνοήσει εντελώς.

Δημοσ.

Παντως το FF type 0 δεν μπορω να πω οτι ελαβε τις καλυτερες κριτικες οταν βγηκε για Ps4 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/final-fantasy-type-0-hd κυριως για το Demo του FF XV το πηραν οι περισσοτεροι. Βεβαια ελπιζω τα γραφικα να ειναι καλυτερα απο του Ps4 και σε μια καλη τιμουλα θα τιμηθει οπως αγορασα και τα XIII και XIII-2 για PC. Φετος λογικα περιμενουμε και το FF XIII-3 Lightning returns για pc αλλα ακομα καμια ημερομηνια.

Δημοσ.

Το ΧΙΙΙ-3 νομίζω αρχές του '16 θα βγεί.

Να ξέρεις πάντως δεν χάνεις κάτι, δεν κατάφερα να το παίξω..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την ιδια μλκια εκανε και με το  FFXIII για PC η Square και αφου εφαγε το κραξιμο της αρκουδας να δεις για τι ωρα που εβγαλε patch με αναλυσεις μεχρι και 4k,60fps κλπ.....

Η το φτιαχνουν το παραπανω ή θα πεσει παλι αναλογο κραξιμο και χαμηλες πωλησεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...