Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανανεωμένο χειριστήριο για το Xbox One θα ανακοινώσει σύντομα η Microsoft, το οποίο θα εξοπλίζεται με μία νέα υποδοχή 3,5 χιλιοστών.Αυτή είναι και η μοναδική από ότι φαίνεται προσθήκη ή αλλαγή στο γνωστό χειριστήριο, το οποίο όμως ενδέχεται να κυκλοφορήσει και σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια (π.χ στην εικόνα είναι το Xbox One Wireless Controller Covert Forces), αν κρίνουμε από την εικόνα που διέρρευσε από ένας online retailer.

Το ανανεωμένο χειριστήριο, θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Ιουνίου, πριν την έκθεση E3, οπότε και περιμένουμε λογικά από την εταιρεία να το ανακοινώσει νωρίτερα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Eurogamer

Δημοσ.

μου αρεσει που η ΜΣ το παλευει ακομη με το αποτυχημενο XBX1.

Τα πάει καλύτερα από το xbox360, που ήταν πετυχημένο. Αρά γιατί είναι αποτυχημένο; Επειδή πουλάει λιγότερο από την κονσόλα σου; Γιατί τότε μπορείς να πεις ότι το ps4 τα πάει καλύτερα, και όχι ότι το xboxone είναι αποτυχημένο.

Και με αυτό τον τρόπο διατυπώνεις μία αντικειμενική άποψη. Που και πάλι είναι ΑΣΧΕΤΗ με το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι τι βολευει τον καθενα!
Εγω προσωπικα μαλλον λογω μεγεθους παλαμης προτιμω xbox controller το οποιο ανεκαθεν ειχε αναλογικες σκανδαλες σε σχεση με το ps controller!
Παρολα αυτα ποιος μπορει να πει οτι δεν ειναι εξυπνη ιδεα το 3,5mm input?

• Like 2
Δημοσ.

Ας βγαλουν επισημα Windows Drivers και Wireless Reciver μηπως πουλησει..

Τι εννοείς;

Συνδέεις το χειρηστήριο με ένα καλώδιο usb με το pc και αναγνωρίζεται και παίζει κανονικά και σε Win 8 και σε 10 δοκιμασμένο εδώ και καιρό.

Άλλο το ότι δεν έχει Wireless Receiver, αλλά μια φορά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς;

Συνδέεις το χειρηστήριο με ένα καλώδιο usb με το pc και αναγνωρίζεται και παίζει κανονικά και σε Win 8 και σε 10 δοκιμασμένο εδώ και καιρό.

Άλλο το ότι δεν έχει Wireless Receiver, αλλά μια φορά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις...

Ναι γινεται αυτο που λες, με καλωδιο απλα το συνδεεις και λειτουργει κανονικα.

ΑΛΛΑ θα δωσεις 50 ευρω σε ασυρματο χειρηστηριο για να παιζεις με καλωδιο?! Με 40 παιρνεις ενα Xbox360 ασυρματο (με wireless receiver).

Δημοσ.

Τα πάει καλύτερα από το xbox360, που ήταν πετυχημένο. Αρά γιατί είναι αποτυχημένο; Επειδή πουλάει λιγότερο από την κονσόλα σου; Γιατί τότε μπορείς να πεις ότι το ps4 τα πάει καλύτερα, και όχι ότι το xboxone είναι αποτυχημένο.

Και με αυτό τον τρόπο διατυπώνεις μία αντικειμενική άποψη. Που και πάλι είναι ΑΣΧΕΤΗ με το θέμα.

αρα το συμπερασμα ειναι οτι απο τις next gen κονσολες το ps4 πουλαει σαν τρελο σε σχεση με το xbox one και εσυ επιμενεις οτι δεν ειναι αποτυχημενη?

εσεις οι xboxακιδες εχετε πολυ πλακα..

Δημοσ.

Επειδή άρχισε πάλι η κόντρα

Και τα δύο τα ίδια μη πω είναι

απλώς το Xbox one σε online υπηρεσίες είναι λίγο καλύτερο.

Αυτό.

Δημοσ.

αρα το συμπερασμα ειναι οτι απο τις next gen κονσολες το ps4 πουλαει σαν τρελο σε σχεση με το xbox one και εσυ επιμενεις οτι δεν ειναι αποτυχημενη?

PC gamer είμαι. Θα αναγκαστώ (άκου εκεί) να πάρω κονσόλα σε καμιά βδομάδα για να τη βάλω στο σαλόνι, αντί να πάρω κάποιο htpc. Μάντεψε ποιά θα πάρω. Μάντεψε ποιός θα παίξει επιτέλους όλα τα Halo!

Δημοσ.

Αν και δεν χαρακτηρίζομαι από την ιδιότητα του xboxα γιατί προφανώς το xbox παίζει ασήμαντο ρόλο στην ζωή μου, απλά και μόνο σου απαντάω ότι ούτε η ερώτησή σου απαντάει στον ορισμό της επιτυχίας έτσι όπως τον έθεσα και όπως είναι και αντικειμενικά σαν ορισμός, ούτε η απάντηση μου χαρακτηρίζεται από παραλογισμό και πλάκα σε αντίθεση με την απάντησή σου. Αν έχεις να απαντήσεις κάτι σοβαρό καλοδεχούμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν αλλάξανε τα RB-LB να γίνουν ανθρώπινα (γιατί αυτό το πράγμα δεν συνηθίζεται και αν συνηθίζεται παίζεις σαν ανάπηρος) δεν μου λέει τίποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...