Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.θα ηθελα να με βοηθησετε αν γνωριζετε.Λοιπον.θελω αντι για το μεικτη εντασης-ηχεια που υπαρχει στον υπολογιστη και ρυθμιζεις την ενταση σε διάφορα συσκευες-εφαρμογες θα ηθελα να παρω ενα μεικτη και να το κανω αυτο μεσω καναλιων.δηλαδη στο 1ο καναλι να βαλω το skype και να δυναμωνω-χαμηλωνω την ενταση απο εκει.χειροκινητα.στο 2ο καναλι το youtube.στο 3ο καναλι ενα παιχνιδι για παραδειγμα.αλλα αυτο θελει μεσω προγραμματος να γινει.μηπως εχεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο ηχειάκι έχει επιλογή για να σου βγάλει μείκτη που κάνει ακριβός αυτό που θες.

Δημοσ.

Και θες δηλαδή τώρα μείκτη εξωτερικό που να ρυθμίζεται όμως μέσου προγράμματος και όχι από τα κουμπιά του;

Δημοσ.

σωστα.να ρυθμιζω τις εντασεις μεσω καναλιων και οχι απο τον υπολογιστη στο παραθυρακι του μεικτη εντασης.

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι μπορείς να συνδέσεις κατα κάποιον τρόπο μείκτη ο οποόιος θα ελεγχεί το mixer των widnows.

αυτό που ζητάς ίσως υπάρχει ένας τρόπος να γίνει αλλα πρεπει να έχεις και άλλα εργαλεία.

όπως καποια κάρτα ηχόυ , ένα daw softaware που θα χωρίσεις σε broadcast διαφορετικά κανάλια αυτά που χρειάζεσαι και απο το daw θα επιλέξεις τον εξωτερικό μείκτη για να ρυθμίζεις τις εντάσεις αυτών των καναλιών ?

απο απορία και μόνο ..γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό ?

δεν είμαι 100% για όλα όσα σου είπα ..απλά πιστέυω είναι ένας εφικτός τρόπος. :-D

Δημοσ.

μου ηρθε σαν ιδεα και ψαχνω να βρω τον τροπο.και θα ειναι πιο ευχρηστο για εμενα απο το να το κανω μεσω του μικτη εντασης στον υπολογιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...