ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτό το site(Laracast) λίγο που κοίταξα φένεται πως έχει καλό περιεχόμενο, έχει ασχοληθεί κανείς? αξίζει να το δοκιμάσω?* έχει μηνιαία συνδρομή αλλά όχι κανένα τρελό ποσό
WebDevGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε video tutorial για laravel. Έχει και αρκετό δωρεάν υλικό.
ribo10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ξέρω HTML και CSS και θέλω να μάθω php από την αρχή. Να ξεκινήσω με απλή PHP ή θα μπορούσα να μάθω κατευθείαν Laravel?
WebDevGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ξεκίνα από PHP. Ρίξε μια ματιά σε Codeacademy και Udacity.
ribo10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Έχω συνδρομή στο treehouse και θα ξεκινησω απο εκει. Ειναι πολυ δυσκολη και θελει πολυ χρονο για να φτασω σε ικανοποιητικο βαθμο?
StathisG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 @ALLisCHAOS: Πολύ καλό και το περιεχόμενό του δεν περιορίζεται μόνο στο Laravel. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει κάποιο beginner course, αλλά τα πιο advanced είναι ικανοποιητικότατα. Επίσης, το forum του είναι αρκετά ενεργό. Γενικά αξίζει τα λεφτά του (φέτος είχε και μια καλή έκπτωση στο black friday). 1
antonisid Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ξέρω HTML και CSS και θέλω να μάθω php από την αρχή. Να ξεκινήσω με απλή PHP ή θα μπορούσα να μάθω κατευθείαν Laravel? Δεν έχει κανένα νόημα να ξεκινήσεις με ένα php framework χωρίς να γνωρίσεις όχι μόνο php σε καλό επίπεδο, αλλά και γενικότερα τις βασικές αρχές και την λογική του προγραμματισμού (ανεξαρτήτου γλώσσας) . Το Laravel όπως και τα περισσότερα MVC frameworks απαιτεί να γνωρίζει κάποιος την έννοια του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού, γνώσεις σε βάση δεδομένων, και φυσικά php σε καλό επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα