LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σημερα που πηγα να δω αν εχω τιποτα updates στα 8.1 μου εβγαλε αυτο.
technology_guy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ναι το θέμα μου είναι πως ακόμα κι όταν πάω στο windows update (που τελικά το έχω) δεν μου το βγάζει καν για ενημέρωση, ενώ τα windows είναι εντελώς καθαρά (αγορά νέου υπολογιστή πέρυσι) και αυτό με ανησυχεί!
Oroku Saki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το ιδιο κανει και σε εμενα. Δεν εχει βγαλει ακομα ενημερωση για τα windows 10.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μα δεν εχει βγει ακομα βρε παιδια για τελος Ιουλιου εχει ανακοινωσει οτι θα βγουν σαν αναβαθμιση και τελος Αυγουστου σαν καθαρη εγκατασταση δηλαδη για αγορα. Εκτος αν λετε οτι δεν σας εχει βγαλει την ειδοποιηση οτι θα παρετε την αναβαθμιση.
21century Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τώρα να περιμένουμε πότε θα έρθει ως αναβάθμιση στους υπολογιστές μας..
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τώρα να περιμένουμε πότε θα έρθει ως αναβάθμιση στους υπολογιστές μας.. Ουτε δυο μηνες δεν θα περιμενεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλό το upgrade αλλά προτιμώ το clean install.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγω εχω κάνει 4-5 φορματ στο pc μου ...ε άμα κάνω και 6ο μεσα 2 μήνες θα, σαλτάρω τελείως
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Και εγω ειμαι περιεργος αν το update θα μπορεις να το περασεις σε dvd η σε στικακι για να κανεις καθαρη εγκατασταση και ΑΝ θα μπορεις να βαλεις το serial που εχεις για τα Windows 8.1 Φοβαμαι οτι θα ειναι σε αρχειο cab και οχι σε iso
Elven_King Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ουσιαστικά δλδ μιλάμε για DSP έκδοση, δένεται με τη μητρική, αν αλλάξεις m/b θα χάσεις και την άδεια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Οχι φυσικα αν εχεις τον κωδικο εγκαταστασης των 7-8-8.1 θα μπορεις να κανεις εγκατασταση τα παλια σου Windows και μετα να τα κανεις αναβαθμιση σε 10
Elven_King Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 To πρόβλημα είναι ότι και η έκδοση των Win7 που έχω είναι dsp οπότε μάλλον τη χάνω την άδεια either way.
kamui Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η μόνη μου απορία είναι...θα κάνουμε τράμπα κλειδιά? Δηλαδή μόλις πάρουμε και ενεργοποιήσουμε τα 10ρια το παλιό μας 7 ή 8 θα ακυρώνεται ως license?Δεν θα μου λείψουν...απλά ξέρω μερικούς που δεν θέλουν να τα αποχωριστούν αλλά γιατί να μην επωφεληθώ το 10ρι license που τους αναλογεί? χαρ χαρ χαρ
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σε εμένα μου ήρθε κανονικά η ειδοποίηση σε windows 8.1. Συμπληρώνεις το e-mail και όταν θα βγουν πολύ πιθανόν να σας στείλουν mail.
jmirko15 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παιδιά μία ερώτηση. Γιατί κάποιος να αναβαθμίσει από Win7 σε 10; Δεν βρήκα τον λόγο να πάω σε 8/8.1 (ίσα ίσα είχα λόγο να μην πάω) και δεν βρίσκω τον λόγο ούτε για τα 10άρια. Για να καταλάβω γιατί αυτός ο ντόρος που γίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα