Προς το περιεχόμενο

Στις 29 Ιουλίου η επίσημη κυκλοφορία των Windows 10

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ομοιως αλλα με Windows 7...

Αντιθετα με μαιμουδες το εχουν παρει ολοι οσοι ξερω...

Τελικά φίλε, χθες πριν να κλείσω το PC έτρεξα το CCleaner και σήμερα το πρωί μόλις το άνοιξα πάλι, βγήκε το σηματάκι.

Τώρα αν αυτό ευθύνεται ή ήταν τυχαίο δεν ξέρω. Δοκίμασε και πες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλακα θα εχει(μαλλον ετσι το βλεπω)οτι ριχνουν τωρα το ειδοποιητηριο ζητωντας ενα email για τα στατιστικα τους να δουνε ποσοι θελουν τα windows 10 και οταν ερθει εκεινη η ωρα για να παρεις το iso θα ζητανε το original κλειδι για να το κατεβασεις και να το εγκαταστησεις.(iso δηλαδη με το κλειδι επανω κολλημενο ωστε κανεις δεν θα διαρρευση το iso απο την στιγμη που θα εχει original κλειδι ενσωματωμενο με κρυπτογραφηση).Αυτο θα ηταν καλυτερο και για οσους εχουν original Κλειδι ωστε δεν θα χρειαζεται καθε φορα να βαζουμε κλειδι ξανα και ξανα.Απο εκει θα καταλαβουν ποσοι τα ειχαν σπασμενα και ποσοι ηταν κανονικοι.Microsoft ειναι αυτη και ολα να τα περιμενει κανεις...

To epic σεναριο θα ειναι να τα κατεβαζουν οσοι εχουν σπασμενα windows να τα κανουν εγκατασταση, και αμεσως μετα να κλειδωνουν....

win-win microsoft..... :P

Πλακα θα εχει(μαλλον ετσι το βλεπω)οτι ριχνουν τωρα το ειδοποιητηριο ζητωντας ενα email για τα στατιστικα τους να δουνε ποσοι θελουν τα windows 10 και οταν ερθει εκεινη η ωρα για να παρεις το iso θα ζητανε το original κλειδι για να το κατεβασεις και να το εγκαταστησεις.(iso δηλαδη με το κλειδι επανω κολλημενο ωστε κανεις δεν θα διαρρευση το iso απο την στιγμη που θα εχει original κλειδι ενσωματωμενο με κρυπτογραφηση).Αυτο θα ηταν καλυτερο και για οσους εχουν original Κλειδι ωστε δεν θα χρειαζεται καθε φορα να βαζουμε κλειδι ξανα και ξανα.Απο εκει θα καταλαβουν ποσοι τα ειχαν σπασμενα και ποσοι ηταν κανονικοι.Microsoft ειναι αυτη και ολα να τα περιμενει κανεις...

Εγω παλι προβλεπω να γινει οτι γινεται συνηθως, δηλαδη να διαρρευσουν τα RTM iso μια-δυο βδομαδες πριν την κανονικη κυκλοφορια, με κλειδακια για την εγκατασταση και λιγες μερες μετα τα γνωστα KMS activators θα κανουν το update τους και θα μπορουν να ενεργοποιουν την εγκατασταση...

Θα δουμε...

εγω ακομα δεν καταλαβα τι θα γινει μετα τον πρωτο χρονο ..... εχω γνησια Windows 8 στο ένα pc και γνησια Windows 7 στο άλλο . Μου πεταξε και στα 2 το παραθυρο για τα 10 . Αντε και τα εκανα ....30 Ιουλιου 2016 τι θα γινει ; θα κλειδωσουν ; θα πρεπει να πληρωσω για να συνεχισω να τα δουλευω ; θα τα εχω εφ'ορου ζωης ; αν κανω φορματ ; θα πρεπει να βαλω τα 8 και πανω εκει να κανω update σε 10 ?

Πραγματικα διαβαστε μια φορα τα προηγουμενα ποστ....ΑΝ κανεις update απο 7/8 σε 10 θα τα εχεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.

για ενα χρονο θα τα εχεις δωρεαν. μετα πρεπει να αγορασεις την αδεια χρησης.

Όποιος αναβαθμίσει εντός του ενός χρόνου, θα έχει δικά του τα Windows 10 για πάντα. Δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσει για άδεια χρήσης. Όποιος δεν επωφεληθεί της δωρεάν προσφοράς (που αφορά μόνο στα 7 και 8/8.1), τότε αναγκαστικά θα πρέπει να τα αγοράσει μετά τον Αύγουστο του 2016.

Επίσης:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...