Προς το περιεχόμενο

Open Broadcaster (Settings)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω κατεβασει το συγκεκριμενο προγραμμα με το οποιο μπορεις να κανεις record ή και stream παιχνιδια.

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα σχετικα με τα settings ομως, αφου δεν το εχω ξανα χρησιμοποιησει οσο αφορα τις ρυθμισεις. Οποιος το ξερει το προγραμμα θα ηθελα βοηθεια, γιατι καθε φορα που το ανοιγω μετα απο καποια ωρα μου λεει warning high encode! Eπιοπλεον οταν κανω record και βαζω να τα δω δεν μπορω να προχωρησω το video μπροστα και κολλαει, πρεπει να το βλεπω ολοκληρο ή και μερικες φορες δεν μπορω καν να το δω, ενω υπαρχει ηχος κανονικα η εικονα ειναι παγωμενη

Δημοσ.

Το warning high encode το βγάζει όταν δεν περισσεύει αρκετή δύναμη από τον επεξεργαστή για να κάνει το encode για να το αποφύγεις αυτό πρέπει μέσα από την διαχείριση εργασιών να ορίσεις το open να έχει τουλάχιστον την ίδια προτεραιότητα με το παιχνίδι,κατέβασε το process hacker και όρισε το από εκεί μιας και με μια ρύθμιση αποθηκεύει την προτεραιότητα που βάζεις οπότε δεν χρειάζεται να το αλλάζεις κάθε φορά.

Αν το βάλεις να είναι πάντα στο high θα είσαι οκ.

Αυτός είναι και ο λόγος για την παγωμένη εικόνα,δεν «κλέβει» χρόνο από το παιχνίδι οπότε δεν κάνει εγγραφή.

Με το riva tuner ή και άλλα προγράμματα μπορείς να περιορίσεις και λίγο τα fps του παιχνιδιού αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα.

(Αν έχεις Intel επεξεργαστή δες αν έχεις quicksync και δούλεψε με αυτό αφού θέλει πολύ λιγότερη ισχύ από τον επεξεργαστή)

Δημοσ.

Oκ ευχαριστω. Εκανε καποιες ρυθμισεις θα τσεκαρω το record μεσα στο παιχνιδι και θα σου πω.Επιπλεον στο vlc μου βγαζει το παρακατω VLC does not support the audio or video format "undf". Unfortunately there is no way for you to fix this.

Δημοσ.

Μπορω να δω το βιντεο αλλα μερικες φορες δεν με αφηνει να το προχωρησω, και αν με αφησει κολαει η εικονα και εχει μονο ηχο. Για stream sto twicht με αφηνει να βαλω μονο x264 με using CBR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...