Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω ,όπως λέει και ο τίτλος, τι γίνεται με την εγκατάσταση καμπινών VDSL στην Αθήνα? Θα συνεχίσει η επέκταση τους? Στην περιοχή μου είναι διαθέσιμο μόνο το VDSL 30αρι και πιάνω 24,5mpbs download και 2,4mbps upload με 24ms ping αλλά όχι από καμπίνα. Κέντρο ΟΤΕ με απόσταση γύρω στα 800 μέτρα απ'ότι λένε. Τώρα πότε μπορούμε να ελπίζουμε για καμιά καμπίνα? Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνεχίζεται, αλλά για κέντρο άγνωστο, μιας και υπάρχουν κάποια εμπόδια...

Δυστυχώς δεν υπάρχει πχ κάποια λίστα από τον ΟΤΕ στην οποία βρίσκονται μαζεμένες πληροφορίες για το που έχει λειτουργικές καμπίνες, που γίνονται έργα και που θα γίνουν έργα...

Δημοσ.

Δινουν εκεί οι γερμανοί κάτι ψωροευρώ και κανουν έργα στην τριτοκοσμικη ελλαδα, το 2100 ίσως να έχουμε όλοι VDSL, βέβαια τοτε θα είναι άχρηστο

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

βέβαια τοτε θα είναι άχρηστο

σαν το post σου μια φάση? :P

θα είχε πλάκα να πηγαίναμε κατευθείαν σε FTTH, που θα έπαιρνε ακόμα περισσότερο χρόνο, θα είχε προφανώς μεγαλύτερο πάγιο κι ίσως κι έξοδα από μέρους μας για εργασίες στα σπίτια/διαμερίσματα/πολυκατοικίες ώστε να έρθει η οπτική μέχρι την πρίζα μας...

κατά τα άλλα όσοι πιστεύουν ότι πάμε πολύ αργά, ας δουν την πρόοδο κάλυψης FTTC της BT στην Αγγλία...

Δημοσ.

Δεν μου λέτε, εγώ πρωτοείδα καμπίνα κοντά στο σπίτι μου το Φεβρουάριο, τώρα έχει από την Πέμπτη που τελείωσε και η ΔΕΗ, ποτέ λέτε να έχω vdsl? Έχει ήδη ξεκινήσει να δινεται από ΑΚ εδώ και ένα μήνα.

Δημοσ.

Στις Αχαρνές έχει αρχίσει να δίνει vdsl ο Οτε σε μια μικρή περιοχή γύρω από το αστικό κέντρο, τι ελπίδες έχει να φτάσει έως εμένα που επέχω περίπου 1,5-2 χλμ?:Ρ

Επίσης επειδή είμαι λίγο άσχετος, ξέρω ότι αν δεν αλλάξει τα DSLAM ο οτε VDSL δεν θα δω, όταν όμως τα αλλάξει αυτόματα και οι άλλοι πάροχοι θα δίνουν vdsl εδώ?

Δημοσ.

Διψάμε για VDSL. Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω ότι έχω 50άρα γραμμή. :P

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι συγχρονίζω με 2 λόγω απόστασης. :P  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...