matrixgeo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ZeldaSkyrim RemasteredNBA 2KNew 3D MarioSplatoon Mario kart Δεν είναι κακό!!!! 2
bedazzled Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ορμάτε παλουκάρια μου: Τελικά είναι hybrid... να δω τώρα τι θα λέει ο mansa2k.
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΩΣΤΕ LINK !!!!!! Έχει βάλει βίντεο πιο πάνω ο Defender. Εγώ δεν ενθουσιάστηκα και τόσο, θα το ξαναδώ.
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τελικά είναι hybrid... να δω τώρα τι θα λέει ο mansa2k. Μου φαίνεται προωθούν περισσότερη τη φορητή πλευρά του πάντως.
Pitsifrikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μου φαίνεται προωθούν περισσότερη τη φορητή πλευρά του πάντως. Φυσικο γιατι θελουν να τραβηξουν ολο το κοινο του 3ds που ειναι μπολικο μαζι με αυτους που γουσταρουν μια home κονσολα.Eγω πραγματικα ενθουσιαστηκα. 2
bedazzled Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μου φαίνεται προωθούν περισσότερη τη φορητή πλευρά του πάντως. Το θέμα είναι τέλος τα αυτόνομα portable consoles... δεν τα «σηκώνει» πλέον η (mobile-dominated) αγορά! 1
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ά Το θέμα είναι τέλος τα αυτόνομα portable consoles... δεν τα «σηκώνει» πλέον η (mobile-dominated) αγορά! Ναι, αφού τα άφησε μέχρι και η nintendo έτσι φαίνεται!
psfan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την μοίρα του wii u βλέπω να έχει. Όταν σε ένα μήνα βγαίνει το ps4 pro και του χρόνου το scorpio να δω ποιος 3rd party θα ασχοληθει με κονσολα που εχει specs 10 ετίας.
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την μοίρα του wii u βλέπω να έχει. Όταν σε ένα μήνα βγαίνει το ps4 pro και του χρόνου το scorpio να δω ποιος 3rd party θα ασχοληθει με κονσολα που εχει specs 10 ετίας. Τα specs που τα βλέπουμε;
duende Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ενδιαφερον. βεβαια ετσι χαντακωνει ο,τι υπηρχε μεχρι τωρα σε φορητη η σταθερη κονσολα λογικα δε θα ειναι κανενα τερας επιδοσεων (τι να χωρεσει εκει μεσα), θα επενδυσει κλασσικα στο gameplay και την ευελιξια του συστηματος not bad
Pitsifrikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τα specs που τα βλέπουμε; Πουθενα δε τα ειδαμε.Ονειρωξη του πιο πανω φιλου ηταν τα χαμηλα specs. 1
najinblue3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την μοίρα του wii u βλέπω να έχει. Όταν σε ένα μήνα βγαίνει το ps4 pro και του χρόνου το scorpio να δω ποιος 3rd party θα ασχοληθει με κονσολα που εχει specs 10 ετίας. απλα λολ, εγω με πσ4 απλο δεν παω καν για προ με την κινηση της σονυ σε οσους το πηραμε day1, ειδαμε skyrim nba 2k οποτε αυτο που λες ειναι τερμα αστοχο
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ενδιαφερον. βεβαια ετσι χαντακωνει ο,τι υπηρχε μεχρι τωρα σε φορητη η σταθερη κονσολα λογικα δε θα ειναι κανενα τερας επιδοσεων (τι να χωρεσει εκει μεσα), θα επενδυσει κλασσικα στο gameplay και την ευελιξια του συστηματος not bad Προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο από απλά κάτι not bad πάντως...
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την μοίρα του wii u βλέπω να έχει. Όταν σε ένα μήνα βγαίνει το ps4 pro και του χρόνου το scorpio να δω ποιος 3rd party θα ασχοληθει με κονσολα που εχει specs 10 ετίας. Έλα ντε: In other news, έπεσα έξω, δεν περίμενα υβρίδιο. Ωστόσο, το βρήκα εντυπωσιακό σαν concept. Ένα tablet είναι ουσιαστικά με αποσπώμενα χειριστήρια. Ενδιαφέρον το ότι το dock είναι σχεδόν τρεις φορές σε πάχος όσο το handheld που σημαίνει ότι θα έχει κάτι μέσα ώστε να boostάρει τα γραφικά στην τηλεόραση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις