Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

day1 ειναι ρε παιδια, εχουμε να δουμε πραμα αυριο και μεθαυριο παλι, calm your tits :) 

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, SoFGR said:

day1 ειναι ρε παιδια, εχουμε να δουμε πραμα αυριο και μεθαυριο παλι, calm your tits :) 

Τι εννοείς, θα έχει κι άλλα directs αύριο και μεθαύριο; 

Δημοσ.

Once again, Nintendo will follow its E3 briefing with a series of Treehouse Live streams, which will air each of the three days the expo runs. Additionally, Nintendo will host competitive esports tournaments for Super Smash Bros. Switch and Splatoon 2, the latter of which is set to receive a big, paid DLC expansion this summer. The Splatoon 2 World Championship begins on Monday, June 11, with the finals taking place on June 12. The Super Smash Bros. Invitational 2018 tournament will kick off shortly afterward and features well-known competitive Smash players from around the world.

https://www.gamespot.com/articles/nintendos-e3-2018-press-conference-schedule-heres-/1100-6458559/

Δημοσ.

Νομίζω εννοεί έξτρα υλικο για αυτα που ηδη έδειξαν.. 

Μας καύλωσε με ολα τα games που εδειξε και μας την "εκοψε" με 25 λεπτα αναλύοντας το Smash...Η Ε3 ειναι για ανακοινώσεις οχι για patch noting...

Ουτε Medroid έδειξε,ουτε teaser του "σοβαρού" Ποκεμον, ούτε animal crossing που έχει φαγωθει το ίντερνετ ουτε κατι που πρέπει να αγωνιουμε για το 19.. Τοσο exciting και let down ειχα καιρο να νοιωσω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμενόμενα πράγματα. Το έσωσε το Hollow Knight που μας έβγαλε τα συκοτια αλλά ήδη κατεβαίνει και το Fire Emblem που φαίνεται εκπληκτικό. Επίσης κάτι που πέρασε απαρατήρητο, το expansion του Xenoblade φαίνεται να αξίζει, τουλάχιστον για εμένα. Δεν ξέρω ας πουν και όσοι άλλοι το έχουν παίξει. Δυστυχώς παιδιά η παρουσίαση ήταν κυρίως για τα αμερικανάκια του smash... Οι υπόλοιποι θα περιμένουμε τα επόμενα direct. 

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.

Αρα λιγα απο τα games που θα βγουν το 18 και που θα αγοράσω προσωπικά ειναι:

-Octopath, έχει γίνει ήδη preorder.

-Mario Tennis, απολαυση και μαλλον θα γραψει πάρα πολλές ωρες στα κοντερ.

-Hollow knight, αγοράστηκε ηδη.

-Mario Party, αλλά θα περιμένω reviews.

-DB Fighter Z, διότι ειναι ενα απο τα καλύτερα DB που έχουν βγεί.

-Overcooked 2, διότι στο 1 ειχαμε δακρυσει απο τα γελια με την παρεα.

-Monster Hunter, μονο εαν το βρω σε καλη τιμη και μετα απο reviews διοτι δεν εχω παιξει κανενα μέχρι στιγμής αλλά μαρεσει το concept του.

- Και φυσικά Smash Ultimate διότι οι λόγοι είναι περιττοι. :P

Δεν μπορώ να πω οτι εχω μεγάλο παράπονο για την βιβλιοθήκη του Switch για το 2018.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...